Şimdi Ara

Nokia mix radio hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben yakın zamanda lumia 820 almayı düşünüyorum electro world de gittiğimde kullanma fırsatım oldu ama mix radionun nasıl çalıştığını anlamadım
    şimdilik bir kaç sorum var
    1- mix radionun kısıtlamaları neler? (nokia müzik+ a yükseltmeden)
    2- electro worldde denerken çevrimdışı kullanılabilir yap dediğimde (atıyorum çok populer albümü) inmeye başladı satın almakla çevirmdışı yapmak arasındaki fark nedir?
    3- benim kredi kartım yok ziraat banka kartım var ve cüzdanda yazdığına göre banka kartı ilede marketten alışveriş yapılabiliyomuş deneyen var mı doğru mudur?
    4- vodafonun aylık 1gb sınırsız internet paketi bir ay beni idare eder mi? (mix radiodan müzik dinle veya indir ayrıca whatsapp dan mesaj at falan öyle çok büyük oyunları wifiden indiririm)

• 1- normal kalitede ve sadece 6 şarkı ileri atlatabiliyorsun çok da sorun değil zaten .
    2- satın al mesela bir albüm yada şarkı alıyorsun arşivinde duruyor ama çevrimdışı yap dersen o listeyi dinleyebiliyorsun . Kendin liste yapıp çevrimdışı dinlersin satın almana gerek kalmaz .
    3-Banka kartını bankadan yurtdışı kullanıma açık yaparsan çok rahat kullanırsın.
    4-Mix radio oka akıcı gibi edge hızında bile ttakılmadan dinleyebilirsin . 1gb whatsapp ve abartmadıkça mix radyoda hayli hayli yeter . Çoğu kez evde wifi den çevrimdışı yapar dışarda öyle de dinleyebilirsin . Kalan kotanı internete sörfe harcayabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • çok teşekkürler saolasın
  • Mix radio Azerbaycanda calishmiyor mu? Telefonumda da yok
  • Peki bu mixradioda ki çevrim dışı listeleri bilgisayar üzerinden nasıl dinleyebilirim?
  • Mix radio her yerde var,guncelleme programı kurup indirmeyi deneyiniz yada marketten indiriniz.
  • Mixradio+ a geçmek istiyorum ama öyle bir seçenek gözükmüyor, sırf nasıl yükselteceğim diye uygulamanın orasını burasını mıncıkladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulama LİNE a satıldı. Premium Hesaplar silinecek. Microsoft e mail ile bilgilendirme yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 13 Mart 2015; 0:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Uygulama LİNE a satıldı. Premium Hesaplar silinecek. Microsoft e mail ile bilgilendirme yaptı.

Evet bugün bana da mail geldi, haydi hayırlısı bakalım ...

• Hortlattığım için kusura bakmayın mixradio uygulaması ücretlimi

• karekök122 kullanıcısına yanıt
    Hayır değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Hayır değil.

Saol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.