1)Öncelikle şunu belirteyim forumda arattım ve N78 ile ilgili bilgi bulamadım.. 2)Telefonu 1 yıldır kullanıyorum ve yazdıklarım alıntı değildir aklıma gelenleri belirttim. Neyse geçelim konuya...
>Telefonu 1 yıldır kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum. >Mesaj yazmada fazla sorun çekmiyorum fakat çeken arkadaşlar çok (zamanla alışırsınız bence) Tuşları biraz sinir edici =) >Telefonun wi-fi özelliği wireless olan alanlarda çok işe yarıyor msn vs. ye girebiliyorsunuz.. >Ses çıkışı fazla iyi değil az ve bazen bozuk ses veriyor... >Telefonun en sinir olduğum yanı sağ seçim tuşunun bozuk olması(araştırdım çoğu kişide böyle üretim hatası olabilir) Biraz açarsak konuyu diyelim menüdeyiz sağ seçim tuşunda geri yazıyor.Geri tuşuna 2-3 kez bastığımızda zor algılıyor tuş biraz esnek diğer tuşlara göre. >Telefonun ortasındaki tuş (navi tekerleği) müziklerde vs. yerlerde hızlı geçişi sağlıyor (dokunmatik) >Telefonun kamera özelliği her yerde çok iyi fakat sadece karanlık ortamlarda kaliteli fotoğraf sağlıyamıyor. >Telefonun diğer özellikleri gayet kullanışlı ve yeterli >Çok tercih etmem fakat güzel bir telefon.
ahh benim eski güzel telefonum
knka bunun daha önce konusu açılmıştı ama yine de emeğin için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: misqq
1)Öncelikle şunu belirteyim forumda arattım ve N78 ile ilgili bilgi bulamadım..