Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İrfan soruyu burada sorayım N8 den sonra N9 gelecek mi? Meego için soruyorum.Ha eğer sadece N8 için istiyorlarsa İlk önce Türkiye'ye gelecek mi onu sor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 27 Nisan 2010; 23:36:33 >
  • Abi video süper olmuş tam dedim video da niye pinch to zoom (multi touch) u göstermemişler video bitişinde Nokia yazısını multi touch la büyütüyor.
  • beyler batarya nasıl değiştirilemiyor ya böyle saçmalık mı olur nokia dan beklediim en büyük saçmalık bu.. iphone u kınarken bide nokiada bu durum çıktı..
  • arkadaşlar bu simbian 3 herhalde açık kodlu olacak değil mi? bir de bunu gelecek olan simbian 4 e yükseltebilecek miyiz? bunun hakkında herhangi bir bilgi var mı?
  • N97 den sonraki sıradaki hayal kırıklığı deniyor bu cihaz için...

http://www.ceplab.com/haber/nokia-n8-siradaki-hayal-kirikligi/
  • Şu Symbian'dan vazgeçse Nokia çok büyük ilerleme kaydedicek ama bir türlü vazgeçmiyor
  • Bataryanın değiştirilememesinin tam olarak anlamı nedir ?.Biz çoğunlukla zaman içinde bataryayı yiyip bitiriyoruz.4-5 giden batarya zamanla 1 gün gitmez oluyor.Haliyle yeni bir batarya alıp takıyoruz.Bu telefonda böyle bir şeyin söz konusu olmadığını mı ifade ediyorsunuz.
    1-Bu telefonun bataryasını yiyip bitirebilmek söz konusu değil.Yani ilk aldığında telefondaki işlemine göre söz gelimi 4 gün gidiyorsa 2 yıl sonrada aynı işlemleri yaptığında 4 gün gidecek.
    2-Zaman içinde biten bataryayı değiştirmek söz konusu değil.Batarya bitince yeni bir telefon alacaksın.
    Yada servise götüreceksin ,servis değiştirecek.
    Hangisi söz konusu yada hangisi söz konusu değil ?
    Batarya değişmiyorsa bataryası biten telefon ne olacak ?.Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, aydınlatırsa seviniriz.
    Yoksa benim yanlış algıladığım bir nokta mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

beyler batarya nasıl değiştirilemiyor ya böyle saçmalık mı olur nokia dan beklediim en büyük saçmalık bu.. iphone u kınarken bide nokiada bu durum çıktı..

herkes neden bu kadar takıyor bu duruma anlamış değilim. 3 yıldır iPhone kullanıyorum (önce 2G şimdi de 3G) hiçbir sıkıntım olmadı batarya ile ilgili, yani değiştirebilsen ne olacak ki? zaten garantili alıyorsun ürünü servisi var

bence bu cihaz dokunmatik kalitesi ve uygulama çeşitliliği açısından yeterli olmazsa gene iPhone karşısında tutunamaz. Nokia megapikselle uğraşacağına bunlara yönelse daha iyi olur bence. Geçenlerde bir Nokia yöneticisi "telefonlar DSLR makinelerin yerini alacak" demişti. İlginç bir vizyonu var gerçekten Nokia ' nın ...

• fiyatı ne olacakmış peki ? walla haberi bile heyecanlandırdı süper bişeye benziyo.all in one yaptılar mı ne sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

beyler batarya nasıl değiştirilemiyor ya böyle saçmalık mı olur nokia dan beklediim en büyük saçmalık bu.. iphone u kınarken bide nokiada bu durum çıktı..

herkes neden bu kadar takıyor bu duruma anlamış değilim. 3 yıldır iPhone kullanıyorum (önce 2G şimdi de 3G) hiçbir sıkıntım olmadı batarya ile ilgili, yani değiştirebilsen ne olacak ki? zaten garantili alıyorsun ürünü servisi var

bence bu cihaz dokunmatik kalitesi ve uygulama çeşitliliği açısından yeterli olmazsa gene iPhone karşısında tutunamaz. Nokia megapikselle uğraşacağına bunlara yönelse daha iyi olur bence. Geçenlerde bir Nokia yöneticisi "telefonlar DSLR makinelerin yerini alacak" demişti. İlginç bir vizyonu var gerçekten Nokia ' nın ...

ovi store uygulama alanı için iyi bir uygulama. bunun dışında bataryalar için söylediklerinize katılıyorum. İncelik uğruna bataryanın değiştirilemiyor oluşu kabul edilebilir bence.

• quote:

Geçenlerde bir Nokia yöneticisi "telefonlar DSLR makinelerin yerini alacak" demişti. İlginç bir vizyonu var gerçekten Nokia ' nın ...

şuan samsung daha yakın ona zira NX teknolojisi geliştirdiler. Panasonic'in de microFoutThirds var. bunları iyice geliştirsinle ufak cihazlara çok güzel sensörler gelecek.

NX gibi APS-C koymasını da beklemiyorum tabi :))
    en fazla four thirds olur derim. 1/1.8" ebatı 7.2mm'ye 5.3mm iken four thirds 17.3mm'ye 13mm

50-60mm zaten cihaz genişliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 28 Nisan 2010; 7:23:21 >
  • bu arada bluetooth 2.1 den 3.0 olmuş : Connectivity

* Bluetooth 3.0
  • http://www.engadget.com/2010/04/27/nokia-says-leaked-n8-has-early-software-shouldnt-be-reviewed/

yine ayrıntılarını okumaya erinsem de başlıktan anladığım nokia, şu rusun incelediği cihazın henüz prototip pozisyonda olduğu ve sistemindeki hoşnutsuzuk için henüz karar veriilmemesi gerektiği çünkü yazılımın henüz üretim öncesi durumunda olduğunu sölemiş. . yani yazılım konusunda daha yol kateteceklermiş. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905
    N97 den sonraki sıradaki hayal kırıklığı deniyor bu cihaz için...

http://www.ceplab.com/haber/nokia-n8-siradaki-hayal-kirikligi/

"Diyecek birşey yok; en üzücü olansa artık Nokia başlığı altında gelen bu tip haberlere şaşırmaması…"

çok acimasizca eleştirmiş eldar aga, yalnız söyledikleri cikiyor ise pek yorum yapmaya da gerek yok, cpu hızı yüksek olursa "gercekten" hızlı ve stabil çalışırsa n95 gibi fenomen olmaya aday bir cihaz.

Umarım fiyatı da adam akıllı olur

• telefonun tipi pek hoş gelmedi ya.biraz estetik olur.daha estetik olsa vede grafikleri nasıl onları gösteren bir video olsa çok daha güzel olabilirdi.tabi şu anda bu cihazın durumu nedir bilemiyorum ama nerden baksanız yine 1800 civarı olur fiyatı..üstelik

gecebekçisi

(İşte budur
    İşletim sistemi büyük ihtimalle Maemo 6 olacak (bkz çözünürlük) ve bu sebeple de ekran multitouch destekleyecek (bkz ekran tipi))işletim sistemi naemo olcak demişsin ama symbian 3 yazıyor yukarda.o nasıl oluyor...birde unutmadan bence multitouch yazılımsal bişey..
  • bu telefonu yabancı formlarda yerden yere vuruyorlar.hem tip olarak hemde menü görünümü hakkında çok eleştiriyorlar..çoğu kişi samsung i8910hd ile kıyaslamış..ve i8910 kadar estetik vede geniş ekranlı olmadığını savunuyorlar..üstelik telefonun kendi belleğinin yetersiz olduğunu uygulama yüklerken bunun sorun olacağını bildirmişler...multitouch olmadığını söylüyorlar.ne kadar doğru bilemiyorum ,çünki cihaz daha yeni,piyasaya çıkmışmı çıkmamışmı bilmiyorum ama bu nokianın bana göre kendi düşüncelerimi söylüyorum bir an önce estetik vede donanım bakımından güçlü bir telefon üretmesi gerekiyor...ben şahsen nokiadan vaz geçtim.kullanmıyorum...kullanmasına kullanırım ama bi türlü benim isteklerime cevap veren bir cihaz çıkartmadı.N97 deyip durdular o kadar heveslendim almayı ama ekranı vede işlemcisi beni soğuttu.ayriyetten uygulama açısından bence çok az program vede oyun var..ovi yi kurmuşlar ama o kadar ahım şahım uygulama vede oyunlar yok..ha kalkıpta size şunuda demek istemiyorum gidip nokia almayın demem o sizin beğeniniz..herkesin kullanım açısı görüşü farklı ona bişey diyemem

• Değişik geldi bana.. Nokia artık değişik tarzda telefonlara yönelir oldu.
  • Telefonda kamera olayını fazla abarttılar.
  • Eğer bu şekilde video çekebilirse inanılmaz harika birşey olacak.

http://vimeo.com/11266224
  • quote:

sayın

Eğer bu şekilde video çekebilirse inanılmaz harika birşey olacak.

http://vimeo.com/11266224

Bu videonun exif bilgileri aşağıda. Görünen o ki video gerçekten N8 le çekilmiş ve süper kalite.

Format : MPEG-4
    Format/Info : ISO 14496-1 Base Media
    Format/Family : MPEG-4
    File size : 15.5 MiB
    PlayTime : 1mn 23ms
    Bit rate : 2160 Kbps
    StreamSize : 24.6 KiB
    Encoded date : UTC 2010-04-26 15:11:37
    Tagged date : UTC 2010-04-27 15:11:37

Video #0
    Codec : H.264
    Codec/Info : H.264 (3GPP)
    PlayTime : 1mn
    Bit rate : 2003 Kbps
    Width : 1280 pixels
    Height : 720 pixels
    Aspect ratio : 16/9
    Frame rate : 25.000 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.085
    StreamSize : 14.3 MiB
    Tagged date : UTC 2010-04-26 15:11:37

Audio #0
    Codec : AAC LC
    Codec/Info : AAC Low Complexity
    PlayTime : 1mn 23ms
    Bit rate : 155 Kbps
    Bit rate mode : VBR
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 44 KHz
    Resolution : 16 bits
    StreamSize : 1.11 MiB
    Tagged date : UTC 2010-04-26 15:11:37

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.