Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefona fake diyen arkadaslar neredeler? :D
  • merak edilen sorulara cevaplar buyurun 3 nokia yöneticisinin verdiği cevaplardan derledim

http://www.mob-i.mobi/2010/04/28/nokia-n8-merak-edilen-sorular-ve-cevaplari/
  • Bir an için acaba video kamera mı bu dedim kendi kendime Cidden adamlar video konusunda mükemmel bir iş çıkarmışlar. Bu kadar iyi olacağını tahmin bile etmiyordum.
  • 1400 Tl'dan aşağı çıkacağını sanmıyorum öyleyse.
  • fiyatını söylüyorum 1000 lira +- 100
    daha fazla gelmeyecek ;)
  • 1,650 LİRA OLUR
  • Benim bildiğim Nokia (değişmediyse) bu özelliklerde bir cihazın Türkiyedeki fiyatı 1200 den az olmaz bir kere. Fiyat aralığı verecek olursam 1200-1500 TL arası olur gibi geliyor bana. Tabi inş. yanılırızda 1000-1100 civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

fiyatını söylüyorum 1000 lira +- 100
    daha fazla gelmeyecek ;)

Hocam hayırdır, yoksa toplantıda falan söyledi mi size fiyat aralığı çok kesin konuşuyorsunuz.
  • Tabiki bende isterim 800 liraya çıksın.

Fakat ilkler bir araya gelmiş.Önceki serileri düşünerek konuştum.

IRFUN4EVER

İnşaallah dediğin fiyattan çıkarda alırız.
  • Bu Telefon Şuandaki Şartlarda Fiyat Olarak 650-700 Euro Nun Altında Çıkmaz Arkadaşlar. ;)
  • quote:

merak edilen sorulara cevaplar buyurun 3 nokia yöneticisinin verdiği cevaplardan derledim

akıldaki çoğu soruyu cevaplıyor
  • Çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı
  • Çok şık olmuş telefon 1500 TL den aşağıya çıkmaz ki normal fiyat olur diğer rakiplerine bakarsak.
  • quote:

merak edilen sorulara cevaplar buyurun 3 nokia yöneticisinin verdiği cevaplardan derledim

Stereo kayıt yapabiliyormuş. Bu cihazda çift mikrofon mu var?
  • müzik kalitesi nasıl acab dış seste. çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Çok şık olmuş telefon 1500 TL den aşağıya çıkmaz ki normal fiyat olur diğer rakiplerine bakarsak.

zannetmiyorum bu yılın 3. çeyreğinde çıkacakmış yani gelmesi yıl sonunu bulur. ozamana kadarki çıkacak modelleri göz önüne alırsak piyasadaki telefonların en alt segmentlerinden biri olacaktır. ondan dolayı 700-800 lira filan olur en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

müzik kalitesi nasıl acab dış seste. çok merak ediyorum.

Sizin bu hoparlör merakınızı anlamadım gitti. N86 için de aynı şeyleri diyordunuz. Bu cihazlar müzik odaklı cihazlar değil. Görüntüleme odaklı cihazlar. Bence siz alın bir 5800 bakın keyfinize.

Aslında bu cihazı almak istiyorum ama almama yönünde 3 nedenim var.

1. İşlemcisinin 680MHz olması.
    2. İşlemcisinin Single CPU(Tek çekirdekli) olması.
    2. Bataryasının çıkarılıp takılamıyor olması.

Batarya konusunda korkmamın sebebi telefonun kitlenmesi. Çünkü cihaz bazen öyle kitleniyorki açma-kapama tuşu bile çalışmıyor. Bu yüzden mecbur bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Bu cihaz kitlenirse batarya çıkarılamadığı için mecbur servise gideceiğimiz anlamına geliyor.

• cihaz bence çok karizma.. hayatta 2 telefondan çok etkilendim.. 1.si N82 2.si N8 oldu.. cihazın özellikleri normal koşullar alında 1.000 tl eder ama nokia 1.200den aşağı satmaz gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

cihaz bence çok karizma.. hayatta 2 telefondan çok etkilendim.. 1.si N82 2.si N8 oldu.. cihazın özellikleri normal koşullar alında 1.000 tl eder ama nokia 1.200den aşağı satmaz gibime geliyor

Eğer 1.000 TL olursa ben havada kaparım bu cihazı.
  • Soru & cevap kısımlarından seçmeler (mutlaka okuyun)
    http://www.worldofnokia.co.uk/2010/04/nokia-n8-qa-highlights/

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.