Şimdi Ara

Nokia N81 Neden Tutul muyor yada İlgi Gör müyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N81 8 GB veya N81 2 GB inceleme topici sadece 1 tane gördüm. O da hala 2 sayfalık bir şey. N81 ler neden tutulmuyor ? Telefonun fabrikasyon bir hatası mı var ? Yada fiyat yüzünden mi ? Aşırı derece de yüksek fiyat isteniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 13 Ocak 2008; 22:13:20 >

• Fiyatı yüksek.İnsan onu alacağına ya birkaç model üst ya da birkaç model alt almak istiyor.Mesela ben hiç kullanmadan 0 olarak sattım ve N95 8Gb aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 13 Ocak 2008; 22:23:49 >
  • N81 e 880 ytl dedi Nokia shop ama bence N81 8 GB 880 ytl olmalı N81 2 GB ise 600 ytl olmalı neden bu kadar pahalı mantık dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

N81 e 880 ytl dedi Nokia shop ama bence N81 8 GB 880 ytl olmalı N81 2 GB ise 600 ytl olmalı neden bu kadar pahalı mantık dışı

+1905
  • Ben telefonu Nokia Shopta inceledim ve beni hiç etkilemedi açıkcası..O kadar parayı kesinlikle haketmez,üstüne para eklenip cok daha güzel telefonlar alınabilir..Ekran kalitesi cok kötü geldi ayrıca bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

N81 e 880 ytl dedi Nokia shop ama bence N81 8 GB 880 ytl olmalı N81 2 GB ise 600 ytl olmalı neden bu kadar pahalı mantık dışı

duz n81 kadar gereksiz bi telefon varmı n81 8gb cıkartıp dedign fiyattan satsalar kesinlikle daha mantıklı olurdu.yeni cıkan n seriesler cok iyi veya normal kalitede bi tel olsun yine pahalı cıkıyo piyasaya
  • sony ericsson w850 nin yerini aldı. oda fiyatından dolayı fazla alıcı bulamadı. zaten fiyatı düşüncede alan olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse müzik kalitesine pek güvenmiyo sanırsam. ki dediğinis gibi verilen paranın karşılığını vermeyi bırakın, o fiyata o cihas olmas yani...
  • elime aldım kullandım fakat kamerasının 2.0 mp olması
    ve biraz ağır birazda kalın olması beni memnun etmiyen kısımları
  • o fiyata daha güzel ,kullanışlı telefonlar var..
  • Bir kişi yeni cep telefonu aldığında çevresi tarafından ilk sorulan soru telefonun kaç megapiksel kameraya sahip olduğu. Ayrıca Nokia N81'in fiyatı şu an için beklentilerin üzerinde. Nokia'nın, pazarın kaymağını alma stratejisini yoğun olarak kullandığı söylenebilir.
  • Açıkcası ben n81 almayı düşünüyordum fakat fiyatı ve kamera pixel'ini görünce fikrim değişti N95 aldım.
  • 5610 gibimi mesalaaa...
    quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

o fiyata daha güzel ,kullanışlı telefonlar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistChe

Açıkcası ben n81 almayı düşünüyordum fakat fiyatı ve kamera pixel'ini görünce fikrim değişti N95 aldım.

aynen bende yaşasın n95 çok mutluyum n95imle
  • n95 bitirdi bu telefonu.o fiyatı haketmiyordu, alacak olanlar biraz daha üstüne verip n95 almayı tercih etti.
  • Bence de bu telefonda sırf iim olarak bile bir dandik 5mp olsaydı emin olun N95 kadar olmasa bile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır ben çok inceledim ancak gördümki en ağır yönü telefonda multimedya izelemek çalmak her neyse o yüzden hoşuma gitmedi
  • Fiyat yüksek kamera 2.0mp
  • kameranın 2mp olmasını sebep gösteriyorsunuz. evet bu güzel bir sebep fakat yeterli değil.en azından bu fiyata 3,2mp olmalıydı.ama birde 3,2 olduğunu düşünelim. şu an elinizdeki telefonlarla kaç defa fotoğraf çektiniz telefonu aldıktan 2,3 ay sonraları ?

ben hala n81 8gb almayı düşünüyorum şahsen.nedeni de bekleme süresinin n95 den daha çok olması. mp si önemli fakat canım cicim ayları geçtikten sonra fazla önemi kalmıyor.bana kalırsa önemli olan ses kalitesi , ekrandaki görüntü kalitesi , bekleme süresi ve elbette dış görünüm.

neden fazla tutulmadığına gelince bunlardan biri de telefon kullanıcılarının doyumsuzluğu.bunda nokia nın cimriliğide var elbette.

bence bir telefondan neler beklediğinizi bir kez daha düşünün ama şunu bilin ki bütün beklentileriniz 1 telefonda olmayacaktır.

(bir arkadaş n81 çok kalın demiş D: n95 ondan da kalın :D)

• 880 YTL yi verebilen N 95 alır bence. Eğer bu para telefona çok ben bu kadar özellik kulanmam diyen de daha ucuz olan N 73 alır. Arada kalan modellerin akıbeti hep hüsran olmuştur.
  • çok pahalı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.