Şimdi Ara

Nokia N81 Neden Tutul muyor yada İlgi Gör müyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokianın sitesinde wifi nin çekim gücü belirtilmişhttp://www.nokia.com.tr/A4390144
    50 ile 100 metre diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caliskansinan84

nokianın sitesinde wifi nin çekim gücü belirtilmişhttp://www.nokia.com.tr/A4390144
    50 ile 100 metre diyor

O sitede Wi-Fi'nin özelliklerinden bahsedilmiş galiba N81'le ilgili hiçbir şey yazmıyor.
  • tabiki ama n81 yada n95 in wifi ile niye bilgi versinki bu donanım zaten standarttır yazılımsal olarak sorun yoksa telefonların çekim gücü 50 -100 meetredir laptoplarda bu değer daha fazla olmalı ama ben n81 ile inceleme yaparken denedim hemen alış merkezinde budu bağlantıyı sorun yok gibiydi ama uzak mesafeler için denemek lazım başta sorulmuş galiba flash player varmı diye var ama yeni sürümü çıktı flash lite 3.0 onu yüklersen mobil youtubeye girip video izleyebilirsin m.youtube.com
  • izmirdeyim maleseff. bilgiler için sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: tsender

@wolwerin ankaradaysan konusabiliriz. walla benim yılllardan beri bi asırı bi kabiliyetim var mesaj yazma konusunda 688im vardı zamanında benim kadar hızlı mesj yazan yoktu. o acıdan benim icin cok sorun yok. tuslardan hicbiri dokunmatik degil. sonucta cok incede olsa tusa basma hissi var. sadece multimedia da kullanılan wheel dokunmatik. metalin cevresinde parmak cevirince menu hareket ediyor.
  • arkadaşlar n95 ile n95 8gb arasında ram farkı işlemci farkı gibi şeyler var. acaba n81 ile n81 8gb arasındada bu tip farklılıklar varmı? aslında mantiken düşününce var gibi geldi normal n81 4gb a kadar hafıza kartı destekliyorr. buda bana n81 8gb işlemcisinin daha iyi olabilceğini düşündürttü özellik n95 ler arasındaki farkı öğrendikten sonra
  • işlemci aynı gorunuyo. forum.nokia.com da var specifications
  • Farklılık sadece hafızada diye biliyorum ama başka farklılıkta olabilir.
  • Arkadaşlar bu telefonda Navi Tuşu ne oluyor nerede bulunuyor ve ne işe yarıyor ben inceleme merkezinde bakındım ama anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Arkadaşlar bu telefonda Navi Tuşu ne oluyor nerede bulunuyor ve ne işe yarıyor ben inceleme merkezinde bakındım ama anlamadım

Galiba navi buydu

Nokia N81 Neden Tutul muyor yada İlgi Gör müyor ?
  • Bu zamana kadar kızaklı telefon kullanmadım. N81 8 GB alsam çağrı geldiği zaman mutlaka yani zorunlu olarak kızağı açmam gerekiyor mu yoksa telefonun en solundaki yeşil yes tuşu yeterli oluyor mu ?

vavuli

multimedia tuşu değil mi o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 19 Ocak 2008; 23:15:34 >
  • Birkere 2 mp kamera var ve foto kalitesi kötü.Tipini hiç beğenmedim.Ona o kadar para vereceğime n73 ten sonraki telefonum olarak N95 8GB alırım daha iyi.
  • Çünkü N81 N95le aynı fiyat.N81 alacak kadar parası olan adam direk N95'e yöneliyor.

Kamera ve video performansı biraz düşük.15 fps imiş video.Kamera 2 mp gibi düşük sayılabilecek bir değer.
  • alacağın yeri bilirsen n81 600ytl civarında. Mesela şuan mediamarkt de 629 ytl ancak teknosada 787ytl.
    N95 850 ytl olduğu düşünülürse ayrı bir kameram var diyenler için ideal bir telefon bence.
  • 11 ay sonra konuyu "hooorrrrrrrrrt" latan arkadaşlara :

• fiyatını daha uygun tutarlarsa tutulur
  • n95 mi n81 mi derseniz ben n81 derim ikisinide baya kullandım.

1 fotoğraf çok önemli derseniz n95 alın
    2 internet önemli derseniz kesinlikle n81 alın n95in wifi si ram i filan dandik.

ben şuanda n81 kullanıyorum 8gb liğini gayet memnunum.
  • Kamerası yetiyor zaten tutulmamasına,önceden telefon alma kriteri 2 idi,şimdi 3.2 oldu,yakında çoluğun çocuğun elinde N85 yahut N96 görürüz...
  • ben n95imde bile 3mpden yukarı cıkmıyordum ki, hadi 5 tamam da 5ten sonrası anlamsız. kuduroyr millet 8 diye, olsa ne olmasa ne.
    video cekime çalışsınlar bence. zaten öyle olacak HD uyumlu nokialar 2009 da gelecek
  • bana sorarsanız N81in tutulmama nedeni ya kamerasının 2 mps olması yada çok detaylı bi araştırma yapılmamasıdır. Sadece cep telefonu itelerindeki karşılaştırma butonlarıyla yüzeysel bi araştırma N81i kötü gösteririr.

bence N96 hariç her telefona rakip olabilecek bir telefondur
  • Fiyatı çok yüksek özelliklerine göre...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.