Şimdi Ara

NOKIA N86 -- 5800 HANGISI TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu ıkı telefondan bırını alıcam sıfır yada 2. el N86 sıfır bulabılısem yoksa 2.el alıcam,bu ıkı telefonuda kullanan arkadaslara soruyorum tavsıyenız hangısınden yana olur ve neden kısaca acıklarsanız sevınırım en az 2 yıl kullanıcam cunku,butcem max 450 tl .

• Aslında bu saatten sonra ikisi de alınmaz. Çok eskidiler. Ama sadece ikisinden birini düşünüyorsan şahsen ben N86'yı alırdım. Daha kararlı bir sistem ve kamera kalitesi N86'yı seçmem için yeterli sebepler.
  • arkadasin dedigi gibi iki telefonda alinmaz bu saatten sonra , ikinci el 5800 basini agritabilir sorunlari yuzunden
  • soruyu anlamadım ama n86 - 5800 karşılaşmasında

n86 yı alırdım kamerası için....
  • n86 daha iyi
  • pekı sızın onerınız nedır samsung dısında olsun suanda 5800 dan vazgectım bulabılırsem N86 alıcam, aslında e72 de olabılır ama ?
    cevaplar ıcın teşekurederım herkese..
  • 5800 Expresso Musica_-4 Ever-_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD X2
    pekı sızın onerınız nedır samsung dısında olsun suanda 5800 dan vazgectım bulabılırsem N86 alıcam, aslında e72 de olabılır ama ?
    cevaplar ıcın teşekurederım herkese..

lg p503 , sony erisson xperia 8 , vivaz gibi cihazlardan birini alabilirsin
  • tamam bi goz atayım bakım
  • Xperia x8. Galaxy mini. Galaxy gio. Galaxy fit. P503. Xperia x10 mini. Vivaz.... vs
  • kararım su ıkısınden yana olucak lg p503 E72 yarın medymarkt gıdıp bakıcam ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.