Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noiseware ile gayet güzel sonuc aldım bende çok mutluyum su an:))
    2 gb kart da aldım walla her cekimde 60 dk dan geri sayıyor 40 dk falan cektim hala 60 dk da geri sayıyor tahmini 2 saate yakın 2 gb a kayıt yapacak gibi ama tam test etmedim
    telefon da hosuma gitti geri vermiycem galiba birazdan noiseware ile düzelttiğim fotoyu yüklerim daha önce 3 mp ile cektiğim fotonun düzenlenmiş halini gönderecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

OVER AND UNDER TAMAM GÜZEL HOŞ SÖYLÜYORSUN SAOL EYVALLAH BU TOPİĞİ SEN AÇMIŞTIN BİLİYORSUN VE İLK SAYFAAYDA BİR KAÇ RESİMDE KOYMUŞTUN GÜNDÜZ ÇEKİMELRİ SANA SORUYORUM O FOTOĞRAFLARA BİR GERİ 1 SAYFAAY BAK VEDE SONAR BİR YORUMLA OFOTOĞRAFALRIN NESİ KÖTÜ BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM YA SENİN ÇEKTİĞİN İLK SAYFADAKİ FOTOĞRAFALR GAYET GÜZEL Dİ BİDE GECEN GÜN BİR ARKADAŞTA OTO PARKAT BİR ARABNIN ÜSTÜNDEKİ İ Kİ KEDİ Yİ ÇEKMİŞ VE OPTİK ZOMLADA ÇEKMİŞ O FOTO LARAD GAYET GÜZEL ÇIKMIŞ YANİ BEN ANALMIŞ DEĞİLİM BU FOTOĞRAFALRIN NESİ KÖTÜ HATTA O ARKADAŞIMIZN ÇEKTİĞİ FOTODA SAYFA 3 DE OLACAK BİR BAK SONRA BİR YORUM DAHA BEKLİYORUM SENDEN BENİM KAFAMI İYİCENE KARIŞTIRDINIZ HAA

Bul birinden N93'ü aynı yerin fotoğrafını hem kendi N90'ın ile çek hemde N93 ile .... farkı bariz olarak göreceksin

Arabanın üzerinde optik zoom ile çekilmiş kedi fotoğrafı da gürültülü ancak forumda yayınlarken iyimiş gibi gözüküyor (boyutları küçültüldüğü için) ancak sen bunu masaüstünde 1280x1024 açıp bakarsan sevemiyorsun

Video olayına gelince yukarıya yazdım....

Tüm internetteki N93 videolarına özellikle youtube'a girin bakın bir sürü var .... Bakalım kaç tanesi hoşunuza gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 30 Ekim 2006; 23:18:38 >

• Nokia firması N93 modelinin reklamını çok iyi yapmıştı. Aylar öncesinden telefonla ilgili bilgiler sızmaya başladı. Tüm başarılı özellikler bir cihazda toplanmıştı. Ancak insanların bu telefondan beklentileri çok yüksek olduğu için telefon piyasaya sürüldüğünde hayal kırıklığı yaşayanlar oldu. Telefonda 3.2 Megapiksel Carl Zeiss lens ve 3x optik zoom bulunuyordu. Fakat kamera ne yazık ki bekleneni gösteremedi. Telefon fotoğraf kalitesi açısından Sony Ericsson'un K790i modelinden ve N73'ten biraz daha düşük kalite gösterdi. (Nokia'nın yayınladığı ilk fotoğraflar kesinlikle mükemmeldi) Fotoğraflarda renk doğruluk oranı gayet başarılı ancak açık havada dahi fotoğraflarda yüksek noise oranı bulunuyor.

Telefon düşük fiyat / performans oranı sergiliyor. Ayrıca boyut açısından da sorunlar var. 180 gramı bir cep telefonu için hafif sayamayız.

Telefonu belli bir süre kullanan ''Over and Under'' oldukça objektif bir inceleme yapmıştı. Telefonu almadan önce herkesin telefonla alakalı kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim. Bir telefona bağlanmak bence yanlış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 31 Ekim 2006; 23:44:13 >

•  #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

arkadaslasr düzeltilmemiş hali ise
    http://img123.imageshack.us/img123/1963/32yu0.jpg
    karsılastırın kararı verin
    daha noiseware i ilk kullanısım daha da alısınca daha iyi sonuc alırım sanıyorum baska resmilerde de deneyecem

• arkadaşlar ş
    md
    de daha önce linkini verdiği 2mp lik fotograf ve dizeltilmiş halini gönderiyorum
    bu orjinal hali
    http://img156.imageshack.us/img156/1253/2pp9.jpg

bu ise noiseware ile düzenlenmiş gürültüden arındırılmış hali ben gayet memnunum ve coook mutluyum:))))
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: boramat

arkadaşlar ş
    md
    de daha önce linkini verdiği 2mp lik fotograf ve dizeltilmiş halini gönderiyorum
    bu orjinal hali

bu ise noiseware ile düzenlenmiş gürültüden arındırılmış hali ben gayet memnunum ve coook mutluyum:))))

• quote:

arkadaşlar ş
    md
    bu orjinal hali

Hocam iyi sen bilirsin ne diyeyim ama ben bu fotoğrafı 1.3mp kamera ile de çekerim . Ben fotoğrafı beğenmedim kusura bakma ama

• OLAY BUDUR İŞTE BU FOTOĞRAFI 10 X 15 FHOTOSMART YAZICI İLE GAYET SÜPER RESİM BASARSIN FOTO KAĞIT VE FOTO KARTUŞ İLE

BORAMAT SON NOKTAYI KOYDUN KARDEŞ

BİDE SENDEN GÜNDÜZ ÇEKİMELRİ DIŞARIDA MANZAAR RESİMELRİ KOYSAN DAHDA ŞENLENSİN ŞÖYLE YORUMLARA DEVAM
  • benim için yeterli gibi over bir de video için gürültü filtresi bulduk mu iş tamam:) ki mutlaka vardır diye düşünüyorum
    ama video zaten diğerlerine göre iyi diyorsun,
    bu arada n93 de 1,3 mp ile zaten iyi cekiyor cektiğim 100 lerce resimle su an uğraşıyorum ve cok iyi sonuclar aldım ayrıca gündüz cektiğim fotoların bir kısmı oldukca güzel çıkmış n73 resimlerini de inceliyorum netlik-parlaklık çok iyi ama renkleri n93 kadar iyi değil gibi geldi bana, bu konularda acemiyim kusuruma bakılmasın bana öyle geldi.
    ben n93 ümü geri vermekten vazgectim. ilerde yazılım güncellemesi ile daha da iyi olacağına eminim.
    ama telefonun kendisine de hasta oldum desem doğrudur kullanımı çok güzel.
  • OVER AND UNDER VİDEO ÇEKİM SIRASINDAMI ÇİZİKLER ÇIKIYO EKRANA ANİ GHAREKETELRDE YOKSA FOTOLARDAMI BİDE BÖYEL BİR ŞEY VARMI

BOROMANT N93 SAHİBİ OLARAK SENDE BÖYEL BİR SORUN
  • EVET AĞZINDAN BAL DAMLIYO BARAMANT KARDEŞ BE TASARIMI ŞEKLİ YETER BE DİMİ

VE DAHASI +LARI

TV OUT

WİRLAYF

3X POTİK ZOM

30 FPS VİDEO KAYIT

TASARIM (DİZ ÜSTÜ PC GİBİ ) BİR VE VİDEO KAMERA ŞEKLİ MODU
  • n93 kötü foto çeksede diğer özellikleri bakımından ii telefon ama fazla iyimser olmamak lazım verilen para az değil.n73 alırsın bide video cekmeye cok meraklıysan 500milyona falan dijital kamera alırsın üstüne
  • ekrandaki cizgiler sadece monitörü cekerken cıktı ama monitörden bir siteden resimler cekiyorsum daha dogrusu teknosadan resimler cekip fiyatları kaydedip baska bir markette karsılastırmak için:)) ve makro cekim yaptım çizgiler cıktı ama monitörün parlaklıgını azaltınca cizgiler gitti kamera cekiminde daha hiç çizgiye rastlamadım
    birazdan manyak bir foto göndericem hem de 2mp lik gündüz cekim renkler harikaaaa
  • n93 güzel işler yapıyor:))
  • Güzel foto çekmişsin.N93 de elinden geleni yapmış.Işık az gibi geldi ama az ışıkta bile böyle bir foto sergilemesi hoş.Yazılanları başından beri okuyorumda yani içimde hayal kırıklığı oluşmaya başlamıştı.Ben n91 den n93 e geçiş yaptım.Sırf fotoğraf kalitesi n93 ün n91 den daha iyi olur diye.Buradada o fotoğrafları görünce biraz üzüldüm açıkcası.Taaki boramat kardeşin gündüz çekimlerinden sonraki olumlu yorumlarını görene kadar.Çünkü bilmiyorum n93 ün o kadar kötü fotoğraf çekmesini beklemiyorum.Bende bi ton n93 ile çekilmiş fotoğraf var.Tamam çok güzel çekmiyor ancak ışığı filan gördümü bence kalitesi yeterli geliyo bana.İsteyenlerwww.flickr.com sitesinden n93 yazarak bir çok n93 ile çekilmiş fotoğraf örneğine bakabilirler.Çok kötüleride var çok iyileride bunu n93 mü çekmiş dediğim fotoğraflarda çıktı içlerinden.İsteyenler bakabilir.Arkadaşlar n93 alacak birisi olarak olumlu yorumlarınıza ihtiyacım var.Kötü fotoğraflar ve olumsuz yorumlar görmek istemiyorum.Hayallerim yıkılıyo yapmayın böyle

• bu okuldan çektiğin foto yu noise ware ile düzenledinmi yoksa sdandartmı çektin

fotolarını bekliyoruz

DEVAMM
  • video eklensede güzel olacak sade fotoyal olmua canım ekleyin milet gözü video görsün

foto ve video eklemye devam edelim n93 sahipleri baromat devam

N93 ÜN HER ZAMAN Kİ GİBİ ARKASINDAYIM
  • çok hafif düzenledim orjinal hali ile çok fark yok
  • süper fotolar var burda :))
    quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Güzel foto çekmişsin.N93 de elinden geleni yapmış.Işık az gibi geldi ama az ışıkta bile böyle bir foto sergilemesi hoş.Yazılanları başından beri okuyorumda yani içimde hayal kırıklığı oluşmaya başlamıştı.Ben n91 den n93 e geçiş yaptım.Sırf fotoğraf kalitesi n93 ün n91 den daha iyi olur diye.Buradada o fotoğrafları görünce biraz üzüldüm açıkcası.Taaki boramat kardeşin gündüz çekimlerinden sonraki olumlu yorumlarını görene kadar.Çünkü bilmiyorum n93 ün o kadar kötü fotoğraf çekmesini beklemiyorum.Bende bi ton n93 ile çekilmiş fotoğraf var.Tamam çok güzel çekmiyor ancak ışığı filan gördümü bence kalitesi yeterli geliyo bana.İsteyenlerwww.flickr.com sitesinden n93 yazarak bir çok n93 ile çekilmiş fotoğraf örneğine bakabilirler.Çok kötüleride var çok iyileride bunu n93 mü çekmiş dediğim fotoğraflarda çıktı içlerinden.İsteyenler bakabilir.Arkadaşlar n93 alacak birisi olarak olumlu yorumlarınıza ihtiyacım var.Kötü fotoğraflar ve olumsuz yorumlar görmek istemiyorum.Hayallerim yıkılıyo yapmayın böyle

• quote:

benim için yeterli gibi over bir de video için gürültü filtresi bulduk mu iş tamam:) ki mutlaka vardır diye düşünüyorum
    ama video zaten diğerlerine göre iyi diyorsun,
    bu arada n93 de 1,3 mp ile zaten iyi cekiyor cektiğim 100 lerce resimle su an uğraşıyorum ve cok iyi sonuclar aldım ayrıca gündüz cektiğim fotoların bir kısmı oldukca güzel çıkmış n73 resimlerini de inceliyorum netlik-parlaklık çok iyi ama renkleri n93 kadar iyi değil gibi geldi bana, bu konularda acemiyim kusuruma bakılmasın bana öyle geldi.
    ben n93 ümü geri vermekten vazgectim. ilerde yazılım güncellemesi ile daha da iyi olacağına eminim.
    ama telefonun kendisine de hasta oldum desem doğrudur kullanımı çok güzel.

Videolarda gürültü olmuyor

Açık hava ve yeterli ışık sonuçları seni tatmin edebilir ancak bu çekimleri yaparken yakınlarında K750 sahibi birileri olmasın moralini fena halde bozarlar

Netlik olarak iyi değil ancak renkleri doğal yansıtıyor N93 N73 renkleri abartılı veriyor ve resimleri masaüstünde büyütünce sanki N73 fotoları pastel boya ile boyanmış gibi gözüküyor ancak N93'de böyle değil

Yazılım güncellemesini ben telefonumu satmadan önce yapmıştım ve dğişen hiçbirşey olmadı .... Sadece bilinen birkaç sorun kamera-video geçişi ve mesaj bölümüne geçişte çok hafif hızlanma sağlıyor hepsi bu

Olay lenste bitiyor Allah'ın çok zeki bu kulları eğer optik focus gibi gereksiz bir olay üzerine yoğunlaşmaktansa kamerayı dijital zoom yapacak şekilde bıraksalardı bnim için vazgeçilmez olurdu N93... Çünkü o zaman resim kalitesinden ödün verilmeyecekti ... Bakınız N95 ???? Neden optik focus yok ???

tekno 2007 10x15'e basarım ve bu benim için yeterli demiş doğrudur zevkler ve renkler tartışılmaz

ANCAK HER ÇEKTİĞİN FOTOĞRAFIN MUM IŞIĞINDA ÇEKİLMİŞ GİBİ DURMASI VE ÖZELLİKLE NOISEWARE İLE BU ETKİNİN ARTIP İMAJLARIN ÇOK DAHA SOFT OLMASINI İSTEYEN KAÇ KİŞİ VARDIR TARTIŞILIR

Son çektiğin resime ve daha önce burada verilen araba üzerindeki kedilere bak haklı değil miyim ???

Gel o fotoğrafları birde N90, K790, K750 ve N73 ile çek ve sonucu o zaman gör

Bu topiği baştan sona takip edenler varsa aramızda ki biride Knight dostum yukarıda çok objektif bir katılımda bulunmuş ve son noktayı koymuş bir bakıma ....

BENİM N93'LE İLGİLİ YAŞADIĞIM OLUMSUZLUKLARI YAZMA NEDENİM BAŞKALARININ DA CANI YANMASIN DİYE

İSTEYEN KULAK VERİR İSTEMEYEN HALA AKSİNİ İDDİA ETMEYE DEVAM EDER AMA SONUÇTA YANLIŞ HESAP ÇOK UZAKLARDAN DÖNMESİN

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.