Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün açık alan ve iyi ışıkta video çekimleri yaptım en ufagı 120 mb:)) dolayısı ile sizle paylaşma durumum yok ama edit olayına girince (inşallah yakında) bir kısmını kesip paylaşşıcam inş. inanamadım mükemmel çekiyor dvd kalitesinde gerçekten, ışığı gördü mü makine manyaklaşıyor , harikalar çıkıyor ortaya. ilak aldığım gün soğumuştum ama şimdi n93 aldığım için çok memnunum gerçekten.
  • Böyle şeyler duymak gerçekten güzel.Videoları editlemeni ve bizlerle paylaşmanı bekliyoruz.Bu symbianlı telefonları kullandıkça zevki arttıkça artıyo.
  • En ucuz N93 ü nerede bulurum bende alacam... Nakit olcak 2.el de olur satan varsa...
  • ARKADAŞLAR N93 ALAN VE ALACAKLARA benden bir uyarı araçlar/ ayarlar/ bağlantı kısmında kablosuz ağı 1 dk da bir tara 3 dk da bir tara gibi secenekler var bunu kapatın asla seçin acaip pil harcıyor
    dün telefon bozuldu sandım bir önceki gün full şarjlıydı ama wlan acık kalmış bitirmiş pili, demin eve geldim, telefonu evde bırakmıştım, fule yakındı (yine evde nete girmiştim) wlan acık kalmış pilin yarısı gitmiş.
    sonuç; netten cıkınca dediğim yerden wlan aramsını kapatın
  • bromebt video ve foto bekliyoruz senden gündüz çekimeleri n93 ile
  • Arkadaslar N93 ana topicine resim ve video ekledim bakarsiniz
  • ana topic neresi oluyor link verirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

Arkadaslar N93 ana topicine resim ve video ekledim bakarsiniz

Dostum videolar güzel de keşke anna korinkovayı çekseydin...
  • şu ana topic linkini de bi verseydin be serkan
  • evet video ve reimleri ekleyelim devemlı n93 sahipleri

çünkü sitedekiler insanı yanıltıyo fotolardan belli oluyo çekmişler yüksek kaliteli mak
    ina ile n93 diye linklere eklemişler

sizlerin verdiğiniz foto ve video hiç bir şy dmeden inanırım

bekliyoruz

video ve fotolar veya verilmiş ise topic linkini
  • arkadaşlar wlan tarama özelliği çok pil götürüyor onu kapattım ama gece yatmadan fulle yakın şarj bi baktım sabah bitmiş??? neden bitmiş benzer sorunu n93 te yaşayan var mı?
  • WI-FI (Wireless Fidelity) gibi özellikler bataryanın bekleme süresini genel olarak ciddi oranda etkiler.
  • Bir sitede N93i resimleri gördüm.
  • telefonun eksik yanları; hdd olmayışı, 3.5mm ses girişi ve navigasyon. Bunları saymazsak çok iyi...
  • İnceleme için teşekkür ederiz.Telefonu beğendim gerçekten.
  • ŞOK ŞOK ŞOK

N93İ ÇIKTI İLK RESİMLER BENDEN OLSUN BİR BAKIP İNCELEYİN DERİM TELEFON N93 E GÖRE ŞEKİL AYNI AMA BİRAZ TARZ OLARAK DEĞİŞİK VE ŞIK DURUYO AŞAĞIDAKİ LİNKTEN BİR İNCELEYİN DRİM

EVET YENİ NOKİA N93İ /http://mobil.idnes.cz/nokia-pripravuje-inovovany-model-n93i-prvni-fotografie-pgn-/mob_denik.asp?c=A061103_113652_mob_denik_ada
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.