Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://direct.nokia.com/N93/FI/main.html?cmp=BAC-Q264X6046505&ad_id=nokia_ finlandiyanın sitesinde de var ve fiyatı 839 onların birimi kaç para ise,
    golf edition diye bir sloganalşrı var bir fark göremedim şekilnde
    n93 den farklı olarak olanlar (gördüğüm kadarı ile)
    1. golf editipn denmesinin sebebi içinde bir golf oyunu olması
    2. bu oyun telefonun (veya bilgisayarın:)) ) yanında verilen 1gb lık mini sd kart içinde olması, yani yanında 1gblık mini sd kart veriliyor.
    3.golf ile ilgili online sitelere baglantı yazılımlar falan denmiş yani fark sadece golf:))) gerisi aynı.

• para birimleri euro imiş:))
    1544 ytl falan yapıyor kdv gibi birşey ekleniyor mu bilmiyorum tabi
  • bu modeli türkiyeye getireceklerini bile sanmam
  • bromand yanılıyorsun hiç alkası biler yok golf ile bence çünkü ilk n93 ilede bu golf muabbeti yayınlanmıştı n93i şeklien dikkat ettiysen biraz fark ekran yani vizör şekli her dört tarafıda ovel yani 7610 tarzı yapmışlar bide n93 e göre dah yumuşak şekli görünüyo baklım özelliler ne gösterecek ilerki göre

ben bir siteden duyudum

ve ana topic açtım zaten ben bunu

ŞOK ŞOK N93İ ÇIKTI DİYE N93İ İLE YORUMLARINIZI ORAYA BEKLİYORUM RİCA EDEREK SİZDEN

LİNKE YORUMLARINIZ ORDA DEVAM EDELİM BURASI N93 TOPİĞİ

GEREKEN N93İ İLE İLGİLİ NET BAZI ELİMDE BİLGİLERİ YAZDIM ORAYA ORDAN TAKİP EDİP YORUMALRINIZI VE SİZİNDE BİLGİLERİNZİ YAZABİLİR PAYLAŞABİLİRSİNZİ ŞİMDİDEN TAŞEKKÜRLER
  • evet doğru golf edition farklı galiba ben golf editionu yeni n93 sandım :))
    ama finlandiyanın sitesinde bile n93i yok bu nasıl iş anlamadım?
  • N93 gercekten çok ınceledım sadece 3 ayrı mağazaya gittim ama ilginçtir hiç bir mağazadan almadım ınternet başına geçtin google tıkladım N93 Yazarak sağ tarafta bir reklam ılgımı çekti HERKEZ KULLANABILSIN DİYE yazmıs kardesım neyi dedım nasıl dedım ve tıkladım minipazar diye bir firma piyasadan 100-150 ytl arasında ucuza satıyor ürünü nasıl satarsın kardesım dedım kendı kendıme öküz bir düşünce ile... serbest piyasa ama ..? sonra aldım kredı kartımla 2 gunde geldı grey diye düşündüm ama kvk onaylı bir makina sahibi oldum ... .bence mağazalar adam kazıklıyo yaşasın google yaşasın minipazar yaşasın benım param.... :)
  • Fiyat bahsettiğin sitede uygun ancak daha önce alışveriş yapanlar var mı ki buradan .... Ben çok zor güvenirim ..
  • Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. Tüm yazılarınızı atlamadan hızla okumaya çalıştım. Ben de ilk garantili n93 kullanıcılarından sayılırım, en kolay upload şeklini bulup çektiğim fotolardan sizlere ulaştıracağım. Foto konusundaki fikrimi hemen dilegetireyim: Ben de ilk aldığımda foto kalitesini beklenenden zayıf buldum, ama bazı gündüz çekilmiş fotolar var ki bana göre eşsiz kalitede, bu makineden nasıl çıktığını ben de tam anlamış değilim:) Arka sayfalarda bir arkadaşımızın dediği gibi zayıf ışıkta gerçekten 1.3mp veya 2 mp ile daha verimli çektiğini farketmiştim. Bir de bendeki n93 sık sık kilitlenme yaptı(özellikle kamera açıp kapatırken ve barkod okuyucusunda), geçen hafta nokia resmi sitesinden versiyon yeniledim, kilitlenme sorunum oldukça azaldı ama 10kez yapacağına 1 kez yapıyor yine:( 11küsürlük versiyon ile noise'in kısmen azaldığı da dikkatimi çekti. Ama hakikaten dışarıda yabancı yerlerde kablosuz internet olayı beni bitiriyor:) saniyede 30 kare video çekimi olsun , tv çıkışı ve ses kalitesi olsun herşeyi bence çok super ve en çok da, özellikle ışıkta optik zumu kullanarak, 3.2mp'e hiç dokunmadan çekim yapmak. Benim tahminime göre n95 çıkınca, özellikle zum yapılan fotolarda n93 ile pek fark görülmeyecek gibi geliyor. Çünkü bildiğiniz gibi zum, 5mp'den yiyecek ama n93 ise bir müddet optik ile kurtaracak. Bir de o sırada belki yeni firmware verirler n93e.. Buarada n93 golf versiyonu hakkında şöyle bir yazı okumuştum doğru ise; güya golf oynayanları videoya alıyorsunuz, vuruş pozisyon-teknik-açılarını gösteriyor, hafızaya alıyor, ardından diğer oyuncunun(gerçek kişinin) açılarını da hesap edip teknik farklarını ortaya çıkarmak vb.. .. Umarım kısmen de olsa doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 6 Kasım 2006; 3:15:18 >

• cngz 07 kardeş n93 hayırlı olsun güle güle kullan ALLAH kazaalrdan belalardan korusun

SENDENDE BELİYORUZ FOTO VE VİDEO TPİCE ŞİMDİDEN SAYGILAR
  • Çok çok teşekkür ederim tekno2007 hocam, inşallah herzaman kat kat iyisi sizlerin olacak; bir de küçük ricam vardı: en kolay yöntemlerle foto upload için biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdilik göremedim de :) belki yeni üye olduğum için olabilir, bu olana kadar da aynı noktadan sabit şekilde birkaç fotoğraf çekeceğim, örn: 1.3mp-2mp-3.2mp modları arasındaki çekim farkları, zumlu-zumsuz ve ışıklı ışıksız ortamdan birkaç örnek göstermek istiyorum, sadece merak eden arkadaşlarımız için biraz fikir-destek olacak inşallah. Video konusunda bence hiç kuşkunuz olmasın zaten :) dev ekranda bile çok çok kaliteli geliyor bana. Gerekirse birkaç şekilde kısa örnekler hazırlarım sizin için, sadece pratik upload konusunda yardım edebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 9 Kasım 2006; 23:46:37 >
  • www.imageshack.us adresine girin. Fotoğrafı seçtikten sonra resize seçeneğini işaretleyin ve boyutu 800x600 olarak ayarlayın. Fotoğrafı yükledikten sonra en alttaki ''direkt link to image'' bölümündeki adresi olduğu gibi kopyalayıp forumda [simage]...[/simage] arasına yapıştırın.
  •  #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

N73'ün eseri ama ben çekmedim
    kalitesini göstermek için koydum
    N93 gibi bir telefonun noise yapmasını insan bi türlü kabullenemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sknxone -- 10 Kasım 2006; 15:42:37 >

• Ok arkadaşlar, upload yardımınız için teşekkür ederim, upload deneme amaçlı foto yolluyorum, fotoğraftaki kişiler çekindiklerinden dolayı, istemesem de üstlerini çizdiğim için yanlış anlamazsanız sevinirim, en kısa sürede aynı noktadan çeşitli modlarda detaylı çekimler yollayacağım. Buarada yolladığım fotoyu 1.3mp kalitesinde unutup çekmiştim, bir de nokia resmi sitesinden telefonun yazılımını 10küsürden 11küsüre yükseltmiştim:) Tekrar teşekkürler.
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 11 Kasım 2006; 2:48:27 >
  • versiyonu yükseltince menü ingilizce mi oldu?
    quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Ok arkadaşlar, upload yardımınız için teşekkür ederim, upload deneme amaçlı foto yolluyorum, fotoğraftaki kişiler çekindiklerinden dolayı, istemesem de üstlerini çizdiğim için yanlış anlamazsanız sevinirim, en kısa sürede aynı noktadan çeşitli modlarda detaylı çekimler yollayacağım. Buarada yolladığım fotoyu 1.3mp kalitesinde unutup çekmiştim, bir de nokia resmi sitesinden telefonun yazılımını 10küsürden 11küsüre yükseltmiştim:) Tekrar teşekkürler.
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

• n93 sahiplerine bir şey soracam kafama takıldı ilk başta tv outu açarak tv ye görüntüyü verdiıkten sonra ve daha sonra kapak kapalı iken ve o an dada video oynatıp tv ekranı variyomu acama vss ekranı

bide her tv ye tam ekran veriyomu ekranı yanlarda boşluk kalıyomu yoksa
  • Tekno2007 hocam ekranda o an nevarsa tv.ye aktardığı gibi, kapağı kapattığında sadece ekran ışığını kapatıyor ama dediğin gibi tv.ye yayını devam ediyor. Yani görüntü-müzikli slide show, videolar vb tv.de devam ediyor.. Menü içinde pal 16: tarzında 2ayar mevcut, kutudan çıkan kabloya ilaveten, 3girişi scart.a çeviren aparatı almanız yeterli(playstation-1lerde de vardı). Bir de tv.de tam ekran görmek isterseniz, 93ün ekranını da yatay pozisyona getirmeniz yeterli, asla boşluk bırakmaz, aynen pc olacak. Buarada bilirsiniz gerçi yine de hatırlatayım; bir de nokianın bazı destek ürünleri çok güzel(almadım ama), nokia-bluetooth uyumlu kablosuz klavye alırsanız, 93ün kapak kapalıyken tv.de full ekran hızla klavye ile internette gezebilirsiniz(pc gibi). Bir de nokia minnacık gps aygıtı satıyor, diğer cebinizde iken bluetooth aracılığı ile bu telefona şifre koyup aynen n95 gibi gps erişiminiz oluyor. Buarada versiyon yükselttiğimde menü değişmedi, yine türkçe kaldı. Belki köklü firmadan alınmıştı ondan da olabilir. Ancak mübarek yaklaşık 78mb.lık firmware(versiyon), aktarım esnası banagöre çok riskli gerçekten. Hem sim takılı, hem de genel tercihinde kalsın dedi(nokia com), ilk denememde dışarıdan arandım ve yükleme donup yarım kaldı, allahtan kurulum esnasında olmadı,aynı 2.işlemle kurtuldu. Yapacak olursanız gece aranmadığınız saatleri tercih edin aman:) Versiyon ile foto ve video kalitesi çok az ama kesinlikle arttı, ve kimsede duymadığım kilitlenme sorunu bende vardı(sık), o da yok oldu diyebilirim.

• Ya piyasada n93 yok! 50 yere sordum yok bulamıyorlarda.

Ankarada ankamall u de didik didik aradım ama maalesef.Bakalım yarın 1yerden haber bekliorum , alamadım gitti yaa
  • teknosa 1.750ytl / 15ay yapıyor, orada olması gerek, küçük reklam yasaksa özür dilerim:) gerekirse kaldırırım ..
  • Arkadaşlar Ankarada Ben 2 Tane Buldum ama fiyatlar uçmuş biri 1590 dedi diğeri de 1730 dedi.

2 gün önce kıbrısda fiyatları sordum. 1050 YTL dediler. biraz daha düşsün kıbrısdan alırım...
  • hmm benim verdiğim rakam da uçuk kaldı:) 2yıl garantili ise ki öyledir sanıyorum, o fiyatlar çok iyi gerçekten.. Buarada pek takip etmem ama arkadaşım uyarmıştı, finlandiya haricinde de üretimler var dedi, nederece doğru onu da bilmiyorum, finlandiya bile olsa elaltından ucuza getirip 2sene garanti basan yerler olduğunu da duymuştum, gerçi siz daha iyi bilirsiniz, tabi adam en ucuza satıyor diye altında ille de birşey olacak değil :) sadece hatırlatmak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 16 Kasım 2006; 2:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.