Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok doğru katılıyorum, yani n93ü (ya da fotoğraflarını) beğenmeyenlerin kafadan 2model üstünü beklemelerini tavsiye ederim. Dikkat etmişsinizdir nokia(ya da elektronik cihaz üreticileri), yeni bir modeli üretirken genellikle alt modelini öldüresiye ezmiyor, örneğin yeni modele 3özellik eklerken 1ini alıyor malesef. Ama bazen de 5-6 özellik getirirken 1 özellik alıyor. Sanırım 93 çıktığında bu oldu ama n95 alırken de dikkat etmenizi tavsiye ederim. Belki de hazır 95i beklemişken inceleyip, 93ü çok daha ucuza kapatma şansınız olabilir(hatta çıkarsa 3.firmwaresi ile) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 19 Kasım 2006; 3:05:21 >
  • bunlarda benim çektiğim fotolar
  • foto devamı fotolar kullanıcı modunda dışarıdaki resimler bulutlu içerdeki resimler florasan modunda cakişmiştir
  • devam

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR
  • devam

• zoomlu

• akşamada FENERBAHCE EZİKTAŞ MAÇINDAKİ İZLENİMLERİMİ ÇEKİP YÜKLİCEM

• Paylaşımlar için teşekkür ederiz gayet hoş olmuş. Fotoğraflarda hafif soluk gibi görünen renklerin esasında gerçeğe daha yakın olduğunu birkez daha anladım
  • YALNIZ ŞU VAR FOTOĞRAF ÇEKERKEN KESİNLİKLE ORTAMINA GÖRE AYAR YAPICAN OTOMATİK AYARLAR PEK SAĞLIKLI OLMUYOR.AYARLARI ORTAMA GÖRE MANUEL OLARAK YAPMAKTA FAYDA VAR.
  • BÜLBÜL ÖTÜMLÜ KANARYAM

• KARANLIKTA FLAŞLI MACRO ÇEKİM

• yok ya benim telefon kesin bozuk ya gece evin içinde resim çekemiyorum neyin ne oldugu belli olmuyor bunlar benim resimlerin yanında 5 mpegapxelli kamera ile çekilmiş gibi kalıyor
  • ARKADAŞIM ŞÖYLE BİR ŞEY VAR RESMİ İLK ÇEKİP BAKTIĞIN ZAMAN EKRANDA KARINCALI GÖZÜKÜYOR AMA GALERİYE GİRİP AYNI RESME BAKTIĞIM ZAMAN DÜZELMİŞ OLARAK KAYDEDİLĞİNİ GÖRÜYORSUN BELKİ BURADAN YANILABİLİRSİN.BİRDE AYARLARINI MANUEL OLARAK YAP YANİ OTOMATİK OLARAK DEĞİL
  • @ekremwap,
    bugüne dek gördüğüm en güzel N93 fotoları senindir.
    Gerçekten de güzel manuel ayarlar yapıyor ve güneşi iyi ayarlıyor olmalısın.
    Çekimler oldukça net ve renk doğruluk oranı çok iyi.
    Tebrik ederim.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDRERİM ARKADAŞIM.AMA AÇIKCASI 3.2 MEGAPİKSEL,CARLL ZEISS MERCEK,BEN DAHA İYİ SONUCLAR BEKLİYORDUM BUNLARA DAYANARAK.YANİ BENDEDE BİRAZ HAYAL KIRIKLIĞI VAR NOKİA N93 E KARSI.
  • fenerbahce eziktaş maçından enstantaneler gerçi yine yenemedik ama olsun

• devam

• RESİMLER BENCE İYİ DEĞİL. RESİMLERDE NETLİK YOK. HAYAL MEYAL ÇEKİLMİŞ GİBİ BİŞEY.N93 KULLANICILARI ADINA ÜZGÜNÜM.UMARIM N95 İDE BÖYLE YAPMAZLAR.ÇÜNKÜ BAYA ŞİŞİRİLDİ.
  • zoomlu

• quote:

Orjinalden alıntı: ekremwap

ARKADAŞIM ŞÖYLE BİR ŞEY VAR RESMİ İLK ÇEKİP BAKTIĞIN ZAMAN EKRANDA KARINCALI GÖZÜKÜYOR AMA GALERİYE GİRİP AYNI RESME BAKTIĞIM ZAMAN DÜZELMİŞ OLARAK KAYDEDİLĞİNİ GÖRÜYORSUN BELKİ BURADAN YANILABİLİRSİN.BİRDE AYARLARINI MANUEL OLARAK YAP YANİ OTOMATİK OLARAK DEĞİL

yok hocam ben telefondan bahsetmiyorum telefon da net gözüküyor ama pc ye attıgımda gerçekten çok bozuluyor resimler ne yapacagım bilemedim oyle kaldım ya.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.