Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman zaman örneğin tvye bağlı iken veya aktarım anında falan ve sonrasında yavaşlama oluyor böyle drumlarda kapatıp açıyorum
  • n93 ekran parlaklığı ve canlılığı vede ses kalitesi n90 aynımı yoksa farklılık varmı pek

bide ben n90 ımda powermp3 (mp3 çalar ) kullanıyorum sebebi ise en başta müzik parçalrını listelemesi emn fazla 10 adet şarkıyı ekranda görebilme vede kerndi kendien çalabilme otomatik sıralı vss en büyük + ise eukolıayzır olması bu sayede ses % 25 daah fazal çıkartıyorsunu bass tis vss ultra mp3 ve oggplay dan da kaliteli ses veriyo

işte ben yukarda yazdığım

powermp3

ultramp3

oggplay

mp3 çalar programlarının syinbian 3crd edition 9.1 destekli olan versionalrını bulamadım ya çıkmadı daha veya ben bulamadım elinde olan var ise n93 uyan örneğin en iyisi olan powermp3 player

bendeki syinbian 6 7 ve 8.1 versionlu olanalrı var

bide PicoDriver programı ( sega emualtörü ) syinbian 9.1 verionu bulan ben bulamadım bunuda aynı şekilde

yukarda yazdıklarımı n90 ımda kullanıyorum

bilgisi olan yazarsa şimdiden teeşkkürler

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI

• Evet hocam (yavaşlama olayı için) 11lik versiyondayım ben, aynı şey var, sanırım yazılım ile serbest ram değerleri geliştirildikçe kendine gelecektir. Ama birara rehber fotolar vs. nevarsa pc.de yedekledikten sonra format yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 11 Aralık 2006; 22:48:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

n93 ekran parlaklığı ve canlılığı vede ses kalitesi n90 aynımı yoksa farklılık varmı pek

bide ben n90 ımda powermp3 (mp3 çalar ) kullanıyorum sebebi ise en başta müzik parçalrını listelemesi emn fazla 10 adet şarkıyı ekranda görebilme vede kerndi kendien çalabilme otomatik sıralı vss en büyük + ise eukolıayzır olması bu sayede ses % 25 daah fazal çıkartıyorsunu bass tis vss ultra mp3 ve oggplay dan da kaliteli ses veriyo

işte ben yukarda yazdığım

powermp3

ultramp3

oggplay

mp3 çalar programlarının syinbian 3crd edition 9.1 destekli olan versionalrını bulamadım ya çıkmadı daha veya ben bulamadım elinde olan var ise n93 uyan örneğin en iyisi olan powermp3 player

bendeki syinbian 6 7 ve 8.1 versionlu olanalrı var

bide PicoDriver programı ( sega emualtörü ) syinbian 9.1 verionu bulan ben bulamadım bunuda aynı şekilde

yukarda yazdıklarımı n90 ımda kullanıyorum

bilgisi olan yazarsa şimdiden teeşkkürler

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI

• Çoğu S60 prosunun aynıları 3rd versiyon için henüz yok ve 3rd için şimdilik fazla bir oyun ve pro yok.saydığın oyun ve proların %70 ini şimdilik 3rd versiyon için bulamazsın,N73 den biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Evet hocam (yavaşlama olayı için) 11lik versiyondayım ben, aynı şey var, sanırım yazılım ile serbest ram değerleri geliştirildikçe kendine gelecektir. Ama birara rehber fotolar vs. nevarsa pc.de yedekledikten sonra format yakışır

telefonu yedekledım rehberi ayri yedeklemeye gerek yok heralde diye düşündüm formatı attım ama hafıza kartını çıkarmamıştım resımler falan sılınmemıs anlamadım bende soft format attım ama
    edit: hafıza kartınıda yedeklememiş bende hafıza kartını kendim biçimledigimden hepsi gitmiş resimleri şarkıları almıştım allahtan pc ye smartmoviee ve bi kaç resim gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respinardi -- 12 Aralık 2006; 3:49:32 >
  • telefonla çektigim bi kaç resim ekliyeyim dedim
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

camın arkasından çektim biraz bozuk biraz degil baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respinardi -- 12 Aralık 2006; 3:25:36 >
  • arkadaşlar n93 cüler şu konularımızı daha yukarılara taşıyalım..
    programları temaları vs. bulduğumuz herşeyi paylaşalım

saygılarımla
  • evet bencede hep teelfon hakında yorum yapılıyo birazda program tema vss uygulamalr hakında bilgi verrelim
  • Buarada uzun süredir n93 için uzaktankumanda programı bulamadım (demosu bile olsa olabilir:) gözünüze çarparsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • uzaktan kumanda da nedir yaw, telefon programla uzaktan kumanda mı oluoyr???
  • Tabi hocam genelde kızılötesi sistemi olan çoğunda vardır o. Genellikle birçok uzaktan kumandalı cihaz kontrol edilebiliyor (infrared teknolojisi olanlar). TV, müzik seti vs.. Hatta o programlar 6600için de vardı, 7610da kızılötesi olmadığı için hasta oluyordum, n93 alınca da bu programı temin edemedim. Bakalım zamanla iyice yaygınlaşacak s60 3rd program-oyunlar
  • ARKADAŞALR BENİ MEN ÇOK ARADIĞIM PROGRAM

PicoDriver (sega emualtörü ) programın s60 3rd 9.1 destekli olan versionu arıyorum çok

sebebi ise elimde a dan z ye sega oyunu var vede şuan n90 telefonumda hepsini picoDRİVER adlı program emualtör sayesiyel oynayabiliyorum

artık cep oyunalrı oynamıyorum n90 mı tam bir konsol a çevirdim

ilerde n93 alcam ALLAH NASİP EDERSE işte oyüzden istiyorum anlarsınzı beni herhalde şlimdi düşünsenize n93 te yüklicen tv out yapınca büyük ekraan bağla oyunalrı tam ekranda oyna PicoDRİVER sega emualtörün ekran ayarını istediğinzi gibi ayarlayabiliyorsunuz dik yatık ta yani n93 e göre bile ayarlayabiliniyo

programı şimdiden n93 anlamadan ayarlamak istiyorum programı bulan ve elinde olan var ise link ve site adresnini verir ise çok makbul geçer

ama dikkat s60 6 / 7 ve 8.1 version için değil s60 9.1 için olacak

bu arad n93 olan arkadaşalr 6 / 7 ve 8.1 s60 versionunu denesinler belkide olur neden olmasın

• bu telefon yavas mi dostlar menuleri bu telden aldim ama n91 e gore cok yavas geldim,

n93 alan visor
  • .

arkadaslar theme video ses program java oyun ve uygulamalar icin en cok bu adresi kullaniyorum bilmeyen herkese tavsiye ederim.www.mobile9.com.

visor arkadasim telefon bazi uygulamalarda gercekten cok yavasliyor. Ben theme lere girdigimde cikmam neredeyse 30 sn. i buluyor. Ama sunu denedim hic theme yuklu degilken problem yaratmiyor. Sanirim bu hiz olayi yuklemelerimizde ve Telefonun yuklu olup olmamasi ile ilgili.

bu arada benimde bir sorum olacak bu 20.0.058 n.s.update de yayinlanmayacakmi? haberi olan varmi?

.
  • 20 no.lu versiyonu sabırsızlıkla bekliyorum, günde 5-10defa deniyorum denk gelirsem kurduktan sonra yazacağım. Performans açısından genellikle şunu yapıyorum arkadaşlar: telefonda programları oyunları deniyorum, çok beğendiklerimi pc.de ayrı klasöre alıyorum. Bir müddet program deneme yapmayacağım zaman, n93ün rehberini vs. pc.de yedekleyip formatlıyorum. Sonra da seçtiklerimi pc.den kuruyorum.
  • Arkadaşlar merhaba; N80'den N93'e geçmemi tavsiye edermisiniz? Objektif olarak yorumlarsanız sevinirim. Yani gerçekten geçip geçmemeye değer olduğunu bilmem lazım. Çünkü N80'imi 1100 YTL'ye aldım. şimdi 500'e alırız diyorlar. 1450 YTL'de N93'e istiyorlar. Yani bi 900-950 YTL para daha vermem gerekecek. Ne dersiniz değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Arkadaşlar merhaba; N80'den N93'e geçmemi tavsiye edermisiniz? Objektif olarak yorumlarsanız sevinirim. Yani gerçekten geçip geçmemeye değer olduğunu bilmem lazım. Çünkü N80'imi 1100 YTL'ye aldım. şimdi 500'e alırız diyorlar. 1450 YTL'de N93'e istiyorlar. Yani bi 900-950 YTL para daha vermem gerekecek. Ne dersiniz değer mi?

Sakın ama sakın böyle bir yanlış yapma sakın !!!

N95 geliyor 30 bilemedin en geç 60 gün içinde piyasada olacak yurtdışı veya garantilisini alırsın

Çok daha hızlı ve şık bir telefon, özellik olarak bazı konularda daha üstün

Sabret

Telefonunu o zaman bana satarsın çok daha iyi fiyata ok mi ???

O akbabalardan çok daha faza veririm emin olasın

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Arkadaşlar merhaba; N80'den N93'e geçmemi tavsiye edermisiniz? Objektif olarak yorumlarsanız sevinirim. Yani gerçekten geçip geçmemeye değer olduğunu bilmem lazım. Çünkü N80'imi 1100 YTL'ye aldım. şimdi 500'e alırız diyorlar. 1450 YTL'de N93'e istiyorlar. Yani bi 900-950 YTL para daha vermem gerekecek. Ne dersiniz değer mi?

Sakın ama sakın böyle bir yanlış yapma sakın !!!

N95 geliyor 30 bilemedin en geç 60 gün içinde piyasada olacak yurtdışı veya garantilisini alırsın

Çok daha hızlı ve şık bir telefon, özellik olarak bazı konularda daha üstün

Sabret

Telefonunu o zaman bana satarsın çok daha iyi fiyata ok mi ???

O akbabalardan çok daha faza veririm emin olasın

Teşekkür ederim arkadaşım, güzel yorumun için sağol. Özellikle akbaba benzetmeni çok tuttum.
    Ama telden de soğudum sanki. N80'in şekli çok hoşuma gidiyordu. N95 ise ayaklarımı yerden kesti. Ama ne hikmetse birden soğudum. Sonuçta N95'te N80 konseptinde (görünüş olarak). N93 ise hiç hoşuma gitmezken birden bi çekim hisetmeye başladım. Neden bilemiyorum.

• Belki bunun da etkisi vardır...

N95 için henüz ölçüm bulamadım. Dolayısıyla N93 ile kıyaslayamıyorum. Bunun için yorumlarınız neler????

EDIT: arkadaşlar kusura bakmayın. Resimleri ayarlayamamışım. Çok küçük çıkmış, değerler okunmuyor. Ama yıldızlar her şeyi anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 14 Aralık 2006; 22:17:33 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.