Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya çıkmamış bir telefonla nasıl çıkmış telefonu karşılaştırıp bu yıldızları hangi mantığa göre verebilirler ???

Aklı var mantık var arkadaşlar

N95 kesinlikle kağıt üzerinde N93'den daha üstün bir telefon N93'deki sorunların bir bakıma çözüm bulduğu platform

Diğer yandan boyut olarak 99 x 53 x 21 mm ve 120 gr

N93 ise 118.2 x 55.5 x 28.2 mm 180 g

-----------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 14 Aralık 2006; 22:23:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Piyasaya çıkmamış bir telefonla nasıl çıkmış telefonu karşılaştırıp bu yıldızları hangi mantığa göre verebilirler ???

Aklı var mantık var arkadaşlar

N95 kesinlikle kağıt üzerinde N93'den daha üstün bir telefon N93'deki sorunların bir bakıma çözüm bulduğu platform

Diğer yandan boyut olarak 99 x 53 x 21 mm ve 120 gr

N93 ise 118.2 x 55.5 x 28.2 mm 180 g

-----------------------------------------------------------

Amanın yanlış anlaşılmaya neden oldum. Alttaki N80. Kusura bakmayın anlaşılır diye isim yazmamıştım. Herhalde N95 ile karıştı. Gerçi N95 in pure black yok. Neyse üstteki N93 alttaki N80

• Arkadaşlar benim de kafam karıştı. Nokia Türkiye sitesinde N93 bilgilerinde;

Hafıza Fonksiyonları
    Mesajlar, zil sesleri, resimler, video klipler, takvim notları, yapılacaklar listesi ve uygulamalar için 50MB'a kadar dahili dinamik hafıza
    Genişletilebilir hafıza: 128 MB miniSD kart*
    2 GB'a kadar microSD hafıza kartlarını destekleyen hafıza kartı yuvası

*Satış paketindeki miniSD kartının hafıza kapasitesinin piyasaya ve/veya şebeke operatörünüze/servis sağlayıcınıza göre değişebileceğini unutmayınız.

diye yazıyor. Farkında mısınız 128 MB miniSD kart ile geliyor diyor, sonra 2 GB akadar microSD destekliyor diyor. Yani N93 hem miniSD hem microSD mi kullanıyor????
  • Havale ile (%6 Indirim) : 1,374.21 YTL

Beklemedeyim, bu gidişle yılbaşına kadar 1100 seviyesine inecek inşallah :)

http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=131&p_id=telcepnokn93
  • Özelliklerini okuduğum N95i N85 olarak görüyorum arkadaşlar. Tabi kötülemek değil asla. N95 şukadar süre içinde gelecek bekle deniyor ama ondan sonra da en az okadar daha fiyatının düşmesini bekleyeceksiniz. Bana kalırsa kaydadeğer + - yok. Ben de daima bekleme taraftarıyımdır ancak gelecek olan cihaz zaten belli. Hatta fısıltılara göre n97nin ekranı dokunmalı ve 20gb hafızalı deniyor. 2küsür x optik zum eklendiği söyleniyor ama onun da kamerasında kayda değer fark gözükmüyor. Zaten oarada da 93lere birkaç geliştirici yazılım verilmiş olur. Ama 93ü daha da ucuza alırım derseniz n95i bekleyin. Buarada n80i 500tl sayarlarsa 93e asla geçmem(700saysalar bile) n97yi beklerim o arada da full n80i kullanarak hakkını iyice verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 15 Aralık 2006; 16:53:43 >
  • Arkadaşlar N93 aldım bugün..Alalı iki üç saat oldu,eve geldim,odama girdim,kutuyu poşetten çıkardım,telefonu içinden alıp masanın üzerine koydum sonra ben de yanına sandalyeye oturdum,bir saat oldu ve hala masadan kalkamadım,kafamı bile çeviremedim aletten,o bana bakıyor ben ona..Galiba ben bu alete aşık oldum ya!....
  • Hayırıl olsun Kaç aldın?

quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Arkadaşlar N93 aldım bugün..Alalı iki üç saat oldu,eve geldim,odama girdim,kutuyu poşetten çıkardım,telefonu içinden alıp masanın üzerine koydum sonra ben de yanına sandalyeye oturdum,bir saat oldu ve hala masadan kalkamadım,kafamı bile çeviremedim aletten,o bana bakıyor ben ona..Galiba ben bu alete aşık oldum ya!....
  • Gülegüle kullanın hayırlısı olsun, bir de özellikle ilk şarjlarını --batarya tam boşken ve --uzun süreli yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Arkadaşlar N93 aldım bugün..Alalı iki üç saat oldu,eve geldim,odama girdim,kutuyu poşetten çıkardım,telefonu içinden alıp masanın üzerine koydum sonra ben de yanına sandalyeye oturdum,bir saat oldu ve hala masadan kalkamadım,kafamı bile çeviremedim aletten,o bana bakıyor ben ona..Galiba ben bu alete aşık oldum ya!....

aynı aşk bendede var ama ben sadece uzaktan bakmaya mahkumum şimdilik
  • 93beğenen arkadaşlar zamanla hepinizin olacak inşallah. Hem fiyat düşmüş olacak, hem de bir müddet yeni modelleri çıkmasına rağmen 93 ile daha da keyif alacağınızı düşünüyorum. İnanıyorum ki tutuş ergonomisi daha ileriki modellerde yeniden uygulanacak(şekli itibariyle), çekim açısından yararını zamanla anladım. Buarada respinardi hocamın üstteki fotolarına baktım, pencere arkasından çekilmiş fotoda kalite artmış gerçekten. Bir de az hareket oldu sanırım ama netlik çok gelişmiş. Aynı fotonun bir de eski 10luk versiyon ile çekildiğini düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 16 Aralık 2006; 14:41:06 >
  • Gel N95 gel de düşsün şu N93'ün fiyatı...
  • bir bilgide ben veriyim cepbul sitesinde haberlerinde dikkatimi çekti n93 grafik desteği yüksekmiş e3 oyun fuarında gösterilmiş ben izledim harika 3 boyutlu oyun bir bakın derim ben n93 bu oyunda harika i yapıyormuş
  • Güzel bir telefon.Hızlı işlemci,parlak ekran,symbian işletim sistemi...

Bence olumsuz yanları:

1-Kasası çok ağır ve çok büyük,bu bazı ufak elli vatandaşlarımızın canını sıkabilir.
    2-Makro ve gece çekimlerde başarısız.Bence bu telefon Carl Zeiss merceğin hakkını vermeliydi.
    3-Fiyat abartı derecede pahalı,7-8 ay sonra 1 milyarın altına düşer...

Bir siemens sx1 kullanıcısı olarak parası bol arkadaşlara tavsiye ediyorum.Yalnız dostlar,bu telefonu sakın kamerası için almayın.
  • Arkadaşlar ben kendi n93 ümü bu firmware upgrade i yaptırdıktan sonra telefona program yüklenmez oldu sertifika süresi dolmuş veya ayarlar yanlış diye bi uyarı geliyor.. acaba bunun hakkında bi bilgisi olan varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim..
  • Kamera kötü diyorsunuz ama n93 video kamera olayında halen tek gidiyor, ileride çift de gitse bu kalite son derece sağlam. Sadece saniyede 30 karesi yakaladığı için demiyorum, hatta onu ayarlardan sn.15e indirdim. Ama netlik açısından da çok sağlam video kamerası var. Foto olayında ise kısmen eksiklikler azaltılmaya devam ediyor. Makro çekimine en baştan buyana hasta olanlar var. Buarada n93e kurulamayan programlar demo ise normaldir. Aynı imei'li cihaza tekrar demo kurulamıyor. Ama normal programlar kurulamıyorsa versiyon ile ilişkisi hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Kamera kötü diyorsunuz ama n93 video kamera olayında halen tek gidiyor, ileride çift de gitse bu kalite son derece sağlam. Sadece saniyede 30 karesi yakaladığı için demiyorum, hatta onu ayarlardan sn.15e indirdim. Ama netlik açısından da çok sağlam video kamerası var. Foto olayında ise kısmen eksiklikler azaltılmaya devam ediyor. Makro çekimine en baştan buyana hasta olanlar var. Buarada n93e kurulamayan programlar demo ise normaldir. Aynı imei'li cihaza tekrar demo kurulamıyor. Ama normal programlar kurulamıyorsa versiyon ile ilişkisi hakkında bilgim yok.

Akşam ve ışığın az olduğu mekanlarda çekim yapmak imkansız

Flaş desteği olmadığı için en ucuz kasetli kameralar dahi bu konuda N93'e fark atar

Gündüz çekimlerindeyse ani el hareketlerine aman dikkat ... dikey çizgiler oluşuyor

Zaten youtube'da aratın onlarca video var ....

Cep telefonları içerisinde en iyi video çeken N93 ancak ..... hala tatmin edici değil

• Siz o cihazla hiç foto çekmiyormusunuz, bazen foto ekleseniz diyorum, fikir edinmek amaçlı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Kamera kötü diyorsunuz ama n93 video kamera olayında halen tek gidiyor, ileride çift de gitse bu kalite son derece sağlam. Sadece saniyede 30 karesi yakaladığı için demiyorum, hatta onu ayarlardan sn.15e indirdim. Ama netlik açısından da çok sağlam video kamerası var. Foto olayında ise kısmen eksiklikler azaltılmaya devam ediyor. Makro çekimine en baştan buyana hasta olanlar var. Buarada n93e kurulamayan programlar demo ise normaldir. Aynı imei'li cihaza tekrar demo kurulamıyor. Ama normal programlar kurulamıyorsa versiyon ile ilişkisi hakkında bilgim yok.

Akşam ve ışığın az olduğu mekanlarda çekim yapmak imkansız

Flaş desteği olmadığı için en ucuz kasetli kameralar dahi bu konuda N93'e fark atar

Gündüz çekimlerindeyse ani el hareketlerine aman dikkat ... dikey çizgiler oluşuyor

Zaten youtube'da aratın onlarca video var ....

Cep telefonları içerisinde en iyi video çeken N93 ancak ..... hala tatmin edici değil

gayet tatmin edici sen kendini hiç yorma koçum

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

gayet tatmin edici sen kendini hiç yorma koçum

Ben senin koçun değilim ... Lafına dikkat ederek konuş

Burası sokak değil bu argo ağzı bırakın

Adam gibi yorum yapın

Akşam veya gece çekilmiş tek bir video koyun öyle konuşun ????

Olmuyor mu ?

Telefonu ilk alanlardan ve elle tutulur ilk incelemesini yapan benim... Gerektiği yerlerde yüceltin ama fanatikliğe kaçmayın

Objektif olmayı öğrenin

• sen objektifmisin>?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.