Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n93 sahibi arkadaslar hotmail e-posta ayarlarını yapabilen varmı aranızda? ben beceremedim. yapabilen varsa bir tane tane yazabilirse cok sevinirim.

cngz07 hocam teşekkür ederim cevap icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 30 Kasım 2006; 19:51:18 >
  • Ben de denemiştim hocam ama bağlantı sunucunuzu belirtin vs.. dediği zaman çileden çıkıp bırakmıştım , ama ilk boş vaktimde tekrar uğraşacağım ..
  • Arkadaslar N93 un yeni firmware ini nokia'nin sitesinden indirip kuran varmi? Tavsiye ediyormusunuz? Birde Turkce oluyormu yine?
  • painkiller arkadaşım malesef güncelleme henüz nokia software update programı ile yapılamıyor. yakında yayınlayacaklarını duyduk. bazı arkadaslar nokia club kvk gibi yerlerden update ettirmiş ve hepsi baya memnun durumda. işe yaradığı kesin ama ben telefonumu yarım günlüğüne kvk ya bırakamıyorum. :D azıcık daha sabredip kendim internet üzerinden update edecegim.
  • Gercekten müthiş bir telefon ne diyeyim valla ya adeta bilgisayar gibi özellikleri fotograf makinesi gibide resimleri var bu telefona dicek bişey yok ama ben böyle kapaklı telefonlardan pek hoslanmıyorum onun icin bana göre değil bu telefon
  • arkadaşlar elinzideki n93 tam olarak bir bilgisayar yapmak istiyormusnuz bağlayın tv out çıkışını tv ye wairvay olarak modmi bağalyın neden bualrı söyliyorum hemalhemsat sitesinden bir üürn gördüm blootokt destekli klavye vede syinbian 3rd edition destekli

ARTIK N93 ÜNZÜ TAM BİR BİLGİYAR HALİNE GETİRME ZAMANI GELDİ ÜRÜN BİRAZ PAHALI AMA 125 YTL AMA ÜRÜNÜZN RENGİDE SİYAH OMASIDA N93 E YAKIŞIR CİNSİNDEN YANİ EVET AŞAĞINDAKİ LİNKİ BİR İNCELEYİN DİYORUM ÜRÜNÜN FİYATI 125 YTL OHA DİYENLERİNZİ OLACAKTIR AMA O TEELFONA 1500 YTL VERDİKTEN SONRA BEN BUNUDA ALIRIM HİÇ DÜŞÜNMEDEN N93 TAN BİR MULTIMEDİA BİLGİSAYAR HAİNE GETİRİRİM

EVET ŞİMDİ LİNK VERİYORUM VEDE YORUMALRI BEKLİYORUM

LİNKhttp://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/1493326/avucici_bilgisayar/bluetoothklavyecep_telefonupda.php

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI

• -Uyumluluk Sağladığı Cep telefonu Modelleri

*
    NOKIA

- E50 - E60 - E61- E70 Symbian OS S60 3rd.
    - N71 - N73 - N72- N80 Symbian OS S60 3rd.
    - N70 - N72 Series 60 V1.603 up
    - N90 Series 60 V1.603 up
    - N91- N92- N93 Symbian OS S60 3rd.
    - 3230 Series 60 V1.603 up
    - 3250 Symbian OS S60 3rd.
    - 3600 Series 60 V1.703 up
    - 3650 Series 60 V1.50 up
    - 3660 Series 60 V1.60 up
    - 5500 Symbian OS S60 3rd.
    - 6260 Series 60 V1.50 up
    - 6600 Series 60 V1.50 up
    - 6630 Series 60 V1.50 up
    - 6670 Series 60 V1.50 up
    - 6680 Series 60 V1.60 up
    - 7610 Series 60 V1.50 up
    - 7650 Series 60 V1.50 up
    - 7710 Series 90 V1.60 up
    - 9300 - 9500 Series 80 V1.603 up

LİNK

http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/1493326/avucici_bilgisayar/bluetoothklavyecep_telefonupda.php

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

• Görsel desteğin ve önerin için çok teşekkür ederiz hocam, benim de almaya niyetim var. Dediğin gibi kablosuz interneti kullanıp bu klavyeyi satın alınca özellikle internet ve tüm multimedia, komple bilgisayar gibi oluyor, yer kaplamaması, herşeyin kablosuz olması olağandışı güzel hakikaten. Biraz daha zaman geçsin bunu ve hafıza kartını yenilemeyi düşünüyorum, halen üstündeki 128mb. olanı kullanıyorum, sıkıştığım zaman 1.3mp ile fotoları çekip, saniyede 15 kare ile videoları çekerek kısmen tasarruf yapıyorum Şu yeni 20li versiyon ile sanırım ekranın ışığı tamamıyle kapatılabiliyor galiba, işte ozaman pil ömürünü de korkunç uzatacağıma inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 1 Aralık 2006; 18:47:06 >

• malesef cngz07 ekranın ışığı tamamen kapatılamıyor.
  • arkadaslar ne zaman yayınlayacaklar bu 20.0.058 i bilen varmı? yoksa illa kvk ya falan gidip yükletelim para kazanalım mı diyorlar?
  • Vallahi mi, yabancı bir forumda pil ömrü açısından ana ekran aydınlatmasının kapatma eksiğinin giderildiği yazıyordu, ya yanlış bilgi ya da 1 üst versiyona da koyacak olabilirler. Nokia com bildiğim kadarı ile yazılımı vermeliydi , acaba önemli olmasa da 1-2 minik oynama yapıp mı verecekler acaba, ya da dediğiniz gibi işi ticarete vurup da bir müddet sonra da yayınlayabilirler.. ama garantililerden para da almamaları gerek. Tahminime göre birkaç hafta (içinde) internetten vermeleri gerek.. umarım bizi bekletip muhtaç etmezler servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 1 Aralık 2006; 23:41:55 >
  • arkadaşlar yakınlarınızda nokıashop yokmu garantili cihazlara para almadan yukluyorlar.sıırada bekleyen yoksa en fazla 1 aat içinde veriyorlar.garantili cihazlardan para alamazlar.
  • çok teşekkür ederiz ekremwap hocam, bir süre daha olmazsa daha sonra öyle yapacağım muhtemelen sağolasın..
  • slm arkadaslar daha oncede konuyu acmıstım ama cvp gelmedı kımseden bana n80 ve n93 un orjınal programları lazım yanı y-bowser programıyla z: surucusunuden system klasorunun ıcınden install klasorunun ıcındekı programları kopyala yapıstır yontemıyle hafıza kartınızın ıcındekı bır dosyanın ıcıne kopyalayıp sonrada pc ye cıkarıcaksınız bende n73 var bende bendekı programları cıkardım burdan paylasalım
  • ne parasaı yaw ne yarım günü ne bir saaati bedavaya 5 dk da yaptırdım ben:))
    yedeğinizi alır giderseniz 5 dk civarı sürüyor sadece. sakın para mara vermeyin nokianın yazılım eksikliği yüzünden neden para verelim kendi hatalarını kapatıyorlar eğer para isterlerse genel merkezi aradık parasız dediler diyin. ben gerçekten aramıştım:))
  • arkadaslar 10 dk. icinde yapsalarda ben telefonumu vermeyecegim cunku soyle bir durum oldu. gittim numara aldım sıra bekledim. sıram geldi durumu anlattım. telefonu gorebilirmiyim dedi tabi dedim verdim telefonu kapağının daha nasıl açılıp kapanacağını bilmeyen ama çok biliyormuş gibi oynayıp duran bir tip düşünün o süre içinde normal telefon ile versiyon varmı onu öğreniyor ve bir elinde benim n93 kapağı ile oynuyor direk laptop konumunu getiriyor çaaat diye kapatıyor falan deli oldum bunların üzerine birde telefonu mini ekranın üzerine gelecek şekilde masaya koyması beni kıllandırdı versiyon varmış yüklensinmi deyince ne kadar sürer dedim bugun veremeyebiliriz dedi bende tamam sağolun kalsın deyip çıktım bir daha da gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. ben telefonu kutusundan çıkan kılıf ile çantamda taşıyorum düşünün yani. belki bir tanıdık falan bulur başında bekleyebilirsem giderim.

• Evet gayet iyi anlıyorum, muhtemelen servis servisi tutmuyordur. Hakikaten bazen çok dürüst ve titiz kişiler olabiliyor, bazen dediğiniz gibi çaat çuut diye müdahalede bulunanlar.. inanın toshiba laptop problemim olmuştu, ''0'' cihazı kullanma kılavuzu vs.. ile servise yolladım, 3hafta sonra bi geldi, kullanma kılavuzu yok adam onu klavyenin üstüne koyup ekranı üstüne kapatmış, kilidi de kastığı için zor açtım. Bir de üstünde ne içtiler bilmiyorum, yuvarlak yuvarlak asitli içecek lekeleri vardı(kontak spreylik bir işim de yoktu). + fabrikasyon hatalarını kabul etmediler (telefonda sorun giderildi dendi, kağıtta ise sorunsuz dendi), 1 yıllık mahkemeyi kazanmama az kaldı inşallah Marka adı vermek istemezdim ama denk geldiğim servis mevzusu gerçek olduğu için aklıma geldi konuyu biraz dağıttım kusurabakmayın. (hepsi aynı olacak değil tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 2 Aralık 2006; 13:05:02 >

• telefonun çizilmesinden endişe ediyorsanız bunu açıkça belirtin,
    ayrıca çizilmeye karşı nokianın hazrılatmış olduğu bir kağıt var sözleşme gibi onu imzalamalarını isteyin imzalamazlarsa genel merkeze şikayet edeceğinizi söyleyin. pendikte 3 tane nokia shop var 2 sine gittim ikisinde de çok iyi davrandılar telefona, özellkle sahile yakın olanda telefonu gözümün önünde uppgrade ettiler, diğerinde de odaya zorla ben girdim:))
    önce yoğun olup olmadıklarını anlamak için telefon edin telefonda da çizilme olayı ile ilgili endişenizi belirtin mutlaka.
    çiziği belli etmemesi için ben gri aldım gerçi gri rengi sevyorum, tüm elektronik cihazları arabamı vs.. hep metalik parlak gri seçiyorum:))
  • arkadaslar sesiniz solugunuz cikmiyor hayirdir?
  • neo trinity kardeş doğru söylüyo sesinzi soluğunuz kesildi yaa herkesin

şöyle foto video eklemeye devam eden bakalımda biraz topiç şenlensin

bu arda n93 de n-gage oyunalrını c2doom emualatörü wad oyunlarını ( picidiriver sega emualtör )(s60 3crd edition versionunu ben bulamadım

düşünbsenize bulsanız n93 yüklicen 70 ekrana bağla n93 sega oyunalrını oyna kocaman oyunalrı

N-GAGE OYUNLARI ÖRNEK

ASSALP 1 /2

TOM RAİDER

FIFAA 93 99 2000 2005 2006

C2DOOM EMUALATÖR OYUNALRI ÖRNEK

DOOM 2

HALF HİFE

CANTIR STİC

QUK 2 / 3

DUKE DUKEM

PicoDRİVER sega emualtör oyunalrı örnek

MORTAL KOMBAT 3 ULTIMATE

MORTAL KOMBAT 3

SRRAGE OF RAGE 1//2/3

SONİC

SEGA RALLİ

KIFK OF FAYTING

İŞTE DÜŞÜNÜN BUNALR SADECE ÖRNEK OYUNALR DAHA NELERİ VAR BU EMUALTÖRLERİ N93 çalışır ise n93 tam bir oyun konsolu olur tv bağlayınca da

N93 ALIRSAM BUNALRIN HEPSİNİ YÜKLİCEM VEDE TÜM N93 CÜLEREDE TAVSİYEN DENESİNLER ÇOK SÜPER OLUR

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.