Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gündüz ve gece foto ve video bekliyoruz yeni sizlerden

biraz gözümüz gönlümüz açkılsın bir n93 hayranı olarak

emeğe saygı
  • bugun telefonu aldıgım yere gıttım versıyon yukletecegım dedım daha cıkmadı cıktıgı zaman gel telefonu verırsın garantıye yollarız bır hafta sonra gelır dedı bende aman kalsın dedım. galıba kendım yukeleyecegım birde size benden bir tavsiye telefona mp3 falan atıp eş dost ver bi bakayım dediginde vermeyın bugun bı arkadaş hem bisiklet sürüp hep telefona bakmak ıstedı telefonu elınden dusurdu allahtan telefonun bilekligi fren koluna girdide telefon betona yapısmaktan kurtuldu içim ciz etti bundan sonra birine verirmiyim asla ben o korkuyu bı daha yasıyamam.
  • Vay be, bir versiyon bu kadar değiştirmiş cihazı ha? Noise sorununun ortadan kalkması çok iyi olmuş, e hani noisesiz fotolar? N73 aldım ben, noisesiz fotolar görüp, dövünmek istiyorum
    Bu arada yeni versiyon ile, N93 ün boyutuda küçüldümü acaba? Artık rahatca cebe sığıyormu?

İkinci el uygun birsey bulup, harbi bir inceleme koyacam buraya, bakalım hakikaten yeni versiyon dediğiniz kadar varmı...
  • Respinardi hocam cihazı aldığın yere götürdüğün takdirde günlerce zaman kaybı olabilir. İmkan varsa direkt nokia servise ya da nokia clup mu diyorlar, oralar heryönden daha iyi olabilir, hem zaman hem de elden ele gezmez yani.. Buarada sadece 1yazılım ile, işlemci ve yazılıp silinebilen hafızaların daha verimli kullanılabileceğini yazmıştım, örn: aynı pc.deki fat32 / NTFS arasındaki ilişki gibi. Zaman zaman otomobillerin bile yazılımları güncelleniyor, daha erken çalışsın, az daha ekonomik gitsin vs.. diye. Buarada neden n73ü övüp satanlar var? yoksa çift mi satınaldındı saniyede 30kare çekmek için
  • arkadaşlar KVK ya gittim 20.0.058 version u mevcuttu fakat yüklenmesini beklemek istemedim ve telefondan anlamayan bir salak kapağına sert davrandı illet oldum bırakmadım. Artık evde kendim guncellerim. bence sizde öyle yapın.

SORU : kapak kamerasının video boyutu 33 sn. den yukarı çıkmıyor sizde de öylemi? (1 GB. hafızanın yarısından çoğu boş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 29 Kasım 2006; 11:05:46 >
  • pendik servisi aradım yamasını falan dün ündirdim dedi 11 küsürlü sürümden sonra gelin yükleyelim dedim nedir bu yama falan 2.0 lı sürüme mü geçiyor acaba daha dün indirdim demesi de yakın bir tarih.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Respinardi hocam cihazı aldığın yere götürdüğün takdirde günlerce zaman kaybı olabilir. İmkan varsa direkt nokia servise ya da nokia clup mu diyorlar, oralar heryönden daha iyi olabilir, hem zaman hem de elden ele gezmez yani.. Buarada sadece 1yazılım ile, işlemci ve yazılıp silinebilen hafızaların daha verimli kullanılabileceğini yazmıştım, örn: aynı pc.deki fat32 / NTFS arasındaki ilişki gibi. Zaman zaman otomobillerin bile yazılımları güncelleniyor, daha erken çalışsın, az daha ekonomik gitsin vs.. diye. Buarada neden n73ü övüp satanlar var? yoksa çift mi satınaldındı saniyede 30kare çekmek için

bir bilgisayar mühendisi olarak arkadaşıma katılıyorum,
    örneğin wolkswagen yazılım sayesinde son çıkardğı 1.4 lük motoru 30 hp kadar yüksellti gücü normalde 140 hp olan motor 170 hpye çıkıyor yazılımı sayesinde, yazılım hızı da perfromansı da vs.. artırabilir.

örneğin netlik netliği ne ayarlar?? objektif mi??? yoksa onu yöneten yazılım mı??? tabiki yazılım, ben gürültü sorununda en önemli etkenin ışıktan sonra netlik olduğuna inanıyorum n93 ün netliği iyi değil. ışık ayarı da bence video da iyi değil

• şu n95 çıksada n93 fiyatı düşşe ben öyle karara varıyorum hap öyle oluyo çünkü bir üst model alt modelin fiyatı düşürüyo

bakalım ne olacak fiyat durumu n95 piyasaya oturdumu n93
  • arkadaşlar olay bitmiştir
    az önce 2 li sürüme yükselttirdim serviste
    noise olayı epey bir düzelmiş
    optik zoomu içerde kullanamıyordum karanlık oluyordu artık kullanabiliyorum çok güzel:))
    optik zooma zombi diyen arkadaşlar oldu artık diyemeyecekleri netlik olayını daha inceleyemedim tam ama gürültü olayında gözle görülür bir düzelme var. çok mutluyum şu an,
    video çekimde de ışık ayarı düzelmiş karanlıkta
    8çok dakaranlık değil tabi) daha iyi çekim yapılabiliyor neredeyse büyük kameralar gibi
    tüm n93 çülerin gözü aydın diyorum
    YAŞASIIIINNN

bu arada bir çok serviste yeni sürüm yok ben pendik merkezdekinde buldum.
  • ya benim soruma bir cevap veren yok mu?

SORU : kapak kamerasının video boyutu 33 sn. den yukarı çıkmıyor sizde de öylemi? (1 GB. hafızanın yarısından çoğu boş.)
  • boramat kardeş yeni versiyonun hayırlı olsun . şu yeni versiyonunla bikaç resim ve vıdeo örneği atta görelim bakalım .
  • netlik problemi sürüyor ama optik zoom kullanabilmek güzel az sonra 1.3 mp ile normal 1.5 x gibi ve 3x lik çekimleri göndericem önceden 3x çekim kapkaranlıktı şimdi öyle değil
  •  #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR
  • arkadaşlar ben de biraz daha güzel resimler upload sitesine yüklenince kalite kaybı olmuş bariz fark var
  • birazdan 3x optikli resmin noiseware ile düzeltilmiş halini göndericem
  • arkadaşlar ilerde n93 alacam sizlere bir şey sormak istiyorum n93 te video kaydı 90 dakika biliyorum doğrumu acaba 2 gb hafıza kartına kaç dakika video kaydı yaaprım onuda şöyle hesaplanır 90 dakika video kaydı yapıyor ise mb bakılıp kaç sat video kaydı yapabilceğin ortaay çıkar

ben 2 tane almayı düşünüyorum biranate 2 gb diğeri ise 1 gb 2 gb tı sırf video çekmek için diğeri 1 gb ise telefon için da devamlı takılı kalacak yani ona da foto mp3 oyun vs atacam nasıl böyel daha iyi olur dimi
  • BEN BEĞENMEDİM RESİMLERİ. HALA NOISE ÇOK. 1500 YTL NİN ÜZERİNDE PARA SAY SEN BUNA RESİMLER Bİ HALTA BENZEMESİN. SÖZÜM NOKIA YA. PARANINDA TELEFONUNDA HAKKINI VER HAKKINI? ALLAH AŞKINA SİZ SÖYLEYİN DEĞERMİ BU PARAYA . MİLLİ SERVET YA BUNLARA GİDEN PARA.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.