Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ekremwap

arkadaslar mrb.şimdi nokıa shop dan geldim.20.0.058olan versiyonu yuklettim.telefonun hızı en az 2,3 kat daha arttı.kapalı mekanda cekılen fotolar biraz daha düzeldi.şimdilik izlenimlerim bunlar fazla kurcalamadım.

Allah Allah enteresan .... Hızı 2-3 kat artmış haaa ?

Sanırım irmware update ederken sizin işlmeci ile ramleri de yenilemişler

+ Yeni firmware ile noise gitmiyor ... gitmeyecekte ... gitmesi için objektifi değişmesi lazım

Adamlar neden N95'e optik zoom koymadılar ???

Cevabı basit fotoğraf kalitesinden ödün vermemek için

• Banagöre yeni firmware ile daima bir cihaz gelişmeye elverişlidir. Bildiğim kadarı ile 80mb civarında komple bir yazılım bunlar. Cihazın hızlanma oranı hakkında ne desem yanlış ancak hızlanması son derece doğal. Hani eskiden bilgisayarları fat32 ile formatlardık, bir süredir xp.den buyana sanırım ntfs(yeni zaman format sistem) ile formatlıyoruz ve aynı bilgisayarın harddisk erişimi daha süratli ve kullanışlı oluyor. Buna benzer düşünebiliriz. Ya da aynı işi yapan yazılımlar artık eskisine göre daha az yer kaplıyor. Bir de firmware.nin optik zumuna hiçbirşey yapamadığını varsayalım, görünmeyen yüzüne noiseware sıkıştırsa eminim ki noise problemi bir ölçü daha azalacaktır. Bir de n95te optik zum var, n93te 3x iken, n95te 1x. Bu 1x, hem 20x.lik dijital zum kapasitesinin 6x.e kadar 5mp.i muhafaza etmesine, hem de otomatik odaklanmasına işe yarıyor(muş). Neyse nokia com versin 20lik versiyonu, ben de merak ettim açıkçası, bilgi ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 26 Kasım 2006; 19:14:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Bir de firmware.nin optik zumuna hiçbirşey yapamadığını varsayalım, görünmeyen yüzüne noiseware sıkıştırsa eminim ki noise problemi bir ölçü daha azalacaktır. Bir de n95te optik zum var, n93te 3x iken, n95te 1x. Bu 1x, hem 20x.lik dijital zum kapasitesinin 6x.e kadar 5mp.i muhafaza etmesine, hem de otomatik odaklanmasına işe yarıyor(muş). Neyse nokia com versin 20lik versiyonu, ben de merak ettim açıkçası, bilgi ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

N95'de optic zoom olduğunu bilmiyordum ???

Bir kaynak verir misin nerede yazıyor N95'de optic zoom var diye ? Sadece digital zoom var bildiğim kadarıyla

Firmware'ler sayesinde resim kalitesini iyileştirmek pek olası değil

N93'deki optik zoom ışığın objektif tarafından yeterince yakalanmasını engelliyor bu nedenle karanlık ve gürültülü fotoğraflar çekiyor çoğunlukla N93 ve çekmeye devam edecek

N95 ise sadece digital zoom olması nedeniyle N73 benzeri harika fotoğraflara imza atacak

• Nokia com.tr + son 20 model + n95 + tüm özellikler + mobil video ve mobil fotoğrafçılık n93te zayıf ışıktayken optik zumu kullandıkça hakikaten kararma yapıyor, ama optik zumu kullanmadığınızda, ya da menüden devredışı bırakıp sade dijital zumu kullandığınızda kararma yapmıyor gerçekten. 20küsürlük versiyonu nokia.com.dan alıp yüklediğim zaman, daha önce çektiğim (5.sayfada olması gerek) binayı tekrar çekip sonucu ne olursa olsun yollayacağım. İnşallah bina sakinleri yanlış anlayıp beni vurmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Nokia com.tr + son 20 model + n95 + tüm özellikler + mobil video ve mobil fotoğrafçılık

Optik zoom yok dostum N95'de .... yabancı sitelerde x1 bile yazmıyor bu her zamanki gibi nokia.tr'nin bilgilendirme olayı

Bilgine

• Hocam onabakarsak nokia.com.uk sayfalarına girdiğimizde n95ten haber bile yok Sanırım adamlar en iyi kime satacaklarını biliyorlar
    http://www.nokia.at/german/phones/phone_models/n95/features.html , içerisindeki yazı ise: Zoom: (optisch/digital) 1-fach/bis zu 20-fach (5 Megapixel: bis zu 6-fach)
    Zaten zumlarken 6x'e kadar 5mp.i sabit tutmasının başka açıklaması olamaz sanırım

• çok gereksiz ve kaba bi telefon.. para vereceğim en son cihaz diyebilirim..
  • Katılıyorum hocam aynen. Ben de sadece heryerde kablosuz interneti, eşsiz video/ses kalitesini ve diğer özelliklerini kullanmak için almıştım, aynı zamana geri dönsem yine gerçekten 93ü tercih ederdim. Zaten nokia bunlara multimedia cihazı diyor, telefon özelliği olsa da.. Eğer n97nin özellikleri doğru ise, beklediğim makine olduğu konusunda gerçekten yanılmışım. Ama ne ararsam hepsi bu lanet makinelerin üzerinde Hem de dar bir kot pantolonum haricinde tüm ceplerime sığıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 27 Kasım 2006; 0:26:03 >
  • bence her cyönüyle n93 süper telfon ben anlamış değilim hal takmışınız foto ya ya kardeşim memleketim sorunalrını bukdar tartışmıyorsanız n93 fotosuna taktınız ya yok noise yok bilmem ne yok zomm sesi ya sizde buldunuz bulandırıyorsunuz o kdar özelliği vermiş telefon size daha ne istiyorsunuz size soruyorum nokia tüm özelllileri bu telfona koymuş eksizksiz bir telfon siz hala yok fotosu bilmem ne kötü diyorsunuz daha düne kadar 6600 gibi bir telfonal fotoyu çekip beyeniyordunuz vede övün de var idi

burda şu oluyoki bizler nankörüz ya sonuçta bu bir telefon bu onca herşeyi bundan kaliteli beklmek olmaz sırf fotoğrafı kaliteli çekmek istiyorsanız alcan bir canon foto makinası yok video kaliteli istiyorsanız daha al bir sony hdcam mp3 çalr ıpod vbbbb

arkadaşlar birde öyle bir düşünün ya bu kadar çihazın özelliğini bir arad taşıyorsunuz sizlere soruyorum bir yere gezmeye veya doşalmaya giderken bu kadar eğlence ve elktronik çihazalrı yanınızda cebinzide taşımanız mümkünmü

1 el radyosu

2 ipod

3 EL FENERİ

4 VİDEO KAMERA

5 İNTERNET ( MSN /BROVSER VSS

6F OTO MAKİNASI

7 GAM BOY AVUŞ İÇİ KONSOL

VBB DİĞER BİR ÇOK CİHAZI BU N93 SAHİSİYLE BULABİLİYORUZ TAMAM BİRÇOK ŞEYİ TAM KALİTEL İ VERMİYEBİLİR AMA SDANDAR OLARAK TATMİN EDİYOR
    BEN MP3 ÇALR VİDEO KAMERA FOTO MAKİNASI OYUN KONSOLU VB 10 YAKIN CİHAZIN TOPLAMI ÖZELLİĞİ TAŞIYO

YOK BEN HER BİRİNİNDE KALİTELİ İSTİYORUM DERSENİZ

YANINIZDA 10 TANE CİHAZ TAŞIYIN

VEDE N93 TELFONU YERDEN YERE VURMAYIN
    KİMSEYE ZORLA AL DEMİYORLAR BENCE BU TELEFON ONCA ÖZELLİĞNE GÖRE HİÇTE PHALI DEĞİL PARAM OLSA HÇ DÜŞÜNMEDEN ÇIKARIR VERİRDİM PEŞİN

NEYSE TÜM N93 SESLENİYORUM CİHAZINIZIN DEĞERİNİ BİLİN

NANKÖRÜZZZ NANKÖRRR UYANIN AYANIN

N93 MULTIMEDİ DEVİ HEP ARKASINDAYDIM VEDE OLACAĞIM

EMEEĞE UĞRAŞA SAYGII

• Hakikaten tekno2007hocam çok doğru yazmışsın, dediğim gibi herkes ihtiyaçları ve zevki doğrultusunda cihaz satın alıyor, zaten okadar çeşit üretilme nedeni bu sanırım . Ben halen 11li versiyondayım, artık foto çekerken otomatik moddan ziyade diğer ayarları deneyerek kullanmaya başladım(geç de olsa ), hakikaten çok şey değişti. Noise olayının zamanla (kısmen de olsa) kırılacağından kuşkum yok
  • ist.cevahirdeki nokia shopta versiyonu yüklettim. garantili cihaz olduğu için para almadılar.telefon aynı s40 telefonlar gibi hızlı çalışıyor.video çekimindeki zoom sesi giderilmiş,noise olayı bayaa azaltılmış,bekleme modunda ana ekranda ajandanın hemen altındaki satıra çok iyi çalışan wlan taraması ilave edilmiş. özellikle daha önce çektiğim kötü sonuç aldığım kapalı mekanlarda gayet başarılı fotolor çekmesi oldukca hoşuma gitti. sizde herhangi bir nokıashoplarda ücretsiz yukletebilirsiniz.tabii garantiliyse yoksa 25 ytl istiyorlar.birde internet klasörünün içinde indirme diye menü var ne işe yaradığını tam incelemedim. onun yanınada wlan shirbazını koymuşlar.
  • NeoTrinity arkadaşım nasıl yukledıklerını bilmiyorum verdim nokıa shopa 1 saat sonra gel al dediler bende öyle yaptım
  • ekremwap çavuşum gülegüle kullan sevindim valla, 20lik versiyonu 1-2hafta daha nokia.com.dan alamazsam sanırım nokia shop.a gideceğim ben de, ilgi alakan için çok teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 27 Kasım 2006; 2:29:50 >
  • bir şey soracagım siz wlan dan internete nerden giriyorsunuz ben servisler den giriyordum ama şimdi ofis'in içindeki web'i buldum ondan giriyorum dogrumu yapıyorum
  • Ben de web.den giriyorum, ana ekranda üstte en sağda olan(fabrikasyon sırasında), dünya şekline tıklayarak giriyorum. Ama sanırım 20li versiyonda ufak değişiklik yapabiliriz, emin değilim tabi
  • menü,bağlantı,bağlantı yöneticisi,ben wlanla daha önce buradan taratıp giriyordum.şimdi anamenüye wlan taraması koymuşlar tek tuşla tarama yapıp bir ağ bulursa internete bağlanıyorum. bayaa iyi.
  • florasan ışıkta flaşlı çekim

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR
  • şu n95 çıksada n93 fiyatı düşse ya bende almayı düşünüyorum çok şuan bende n90 var onu satıp üzerini tamamlayıp anlayı düşünüyorum ALLAH NASİP EDERSE

tüm n93 telfon sahiplerine sesleniyorum ALLAH TEELFONALRINIZI KAZAALRDAN BELALARDAN KORUSUN ARKADAŞLAR BURDA BİRBİRLERNİZE HER KONUDA YARDIMCI OLUYORSUNUZ BAKIN NE GÜZEL OLUYO KİMSENİN LAFINA BAKMAYIN YOK YARAAMZ TELEFON FİLAN ONALR TELEFONU ÇEKEMEYN FESAT İNSANALR DER YOK KABA YOK İYİ ÇEKMİYO

İŞTE ÖYLE DİYECEGİNE HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZALRDAN BELALARDAN KORUSUN GÜLE GÜLE KULLAN DİYECEĞİNE ADAM YOK KAZIK YEMİŞİN YOK BİLMEM NE BUNALR YANNIŞ ŞEYLER RENKLER VE SEVKLER TARTIŞILMAZ

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI BURDAKİ TÜM ARKADAŞALRIN VERDİKLERİ BİLGİLER İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM TÜM BURDA ELELRİNİ YORUP YAMAĞA VE BİLGİ EDİNMEMİZE SAĞLAYAN HERKEZE

EMEĞE UĞRAŞA SAYGII

TEKRAR TEŞEKKÜRLER

• Ekremwap hocam çok teşekkür ederiz , beyaz ışıktaki kalitesini gerçekten çok beğendim, ilk fırsatta versiyonum yükselecek.. Buarada inşallah en güzeli sana nasip olacak Tekno2007hocam,(ama ne alacağını gayet iyi biliyorsun helal gerçekten ) . İmkanın oldukça beklemeni öneririm, n93 bulunmama gibi problemi olmayacağı gibi, n90 canavarını biraz daha kullanmış olursun, 2 telefona da daha da değer bence. Zaten benim gözümle n93ün uzun süre ezilmesi mümkün görünmüyor, hatta böyle bir kavram içinde görmemiyorum. Şayet n97 özellikleri doğru ise, gerçekten patlamanın olacağı konusunda yanılmışım. 20gb, dokunmatik ekran vs çok hoş özelliklerini okudum ama isterdim en az 5x optik olsun, mp değeri artsın vs.. Yanlış anlaşılmasın, asla kötülemek değil zaten, hepsi baba makineler, keşke o hafıza n93te n95te de olsa ama henüz 1gb.a bile ihtiyaç hissedemedim ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 28 Kasım 2006; 0:33:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar Ankarada Ben 2 Tane Buldum ama fiyatlar uçmuş biri 1590 dedi diğeri de 1730 dedi.

2 gün önce kıbrısda fiyatları sordum. 1050 YTL dediler. biraz daha düşsün kıbrısdan alırım...

Dostum kıbrısta herşey pahalı değil miydi yaw? Cep telefonları ucuzmu yoksa???
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.