Şimdi Ara

NOKİA N96 vs SAMSUNG i8510 INNOV8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDASLAR BU IKI TELEFON ARASINDA KALDIM HANGISI DAHA IYI YORUMLARINIZI BEKLIYORUM IKISINDEN BIR TANESINI ALICAM LINKLERI KOYUYORUM BAKARSINIZ

SAMSUNG i8510 INNOV8
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsaminnov8#tablnk

NOKİA N96
    http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Nokia/N96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboarkac -- 1 Ekim 2008; 11:00:02 >

• Herşeyiyle innov8 diyebilirim.

n96'nın tek artısı video kayıttaki ses kalitesi.
  • ınnov 8
  • innov8
  • samsung omnia
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

samsung omnia

arkadaş omniayı söylememiş demekki bir nedeni var.

innov 8 modelini öneririm.
  • Fiyatına göre sunduğu özellikleri düşünecek olursak Samsung i8510'u tavsiye ediyorum.
  • Ben bi nokia cı olarak şunu söyleyebilirimki kesinlikle innov8.Benden de bunu duyuyorsan bence innov8 i iyi bi araştır.Ben araştırmalarım sonucu innov8 in çoğu yönden N96 dan üstün olduğunu gördüm.Örnek mouse gibi kullanılabilen özel tuşu,radyodan kayıt,rds desteği,8mp kamerası,ekran parlaklığı,insan yüzünü algılama özelliği ve bunun gibi n96 da olmayan bir çok özellik innov8 de var.Fiyatıda kesin N96 dan daha ucuz olacaktır.

Edit: Bu arada N96 nın sn max. veri aktarımı 3.6mb iken innov8 de bu değer neredeyse iki katı 7 küsür mb larda dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 1 Ekim 2008; 12:47:18 >
  • n96 yeni bişey getirmiyo ama innova yeni bişey getiriyo 8mp kamera. Üstelik n96 yeni bişey getirmemesine rağmen .1.599 lira . Herşey ortada ,karar senin.
  • Adı üstünde Innovate
  • Innov8
  • Innov8
  • cok sagolun arkadaslar samsung agır basmıs her parkurda :D

bide sunu sorcam n96 da tv özelliği var innov8 de de var mı bu özellik göremedim ben
  • Samsung Innov8 modeli DVB-H özelliğini desteklememektedir. Bu özellik şuanda ülkemizde kullanılamaz.
  • kesinlikle innov8. şahsen kullanıorum iyi kide almışım
  • innov her türlü bozar n96 yı.
  • innov n96yı dağıtır resmen.al sonra güle güle kullan.
  • Bende kağıt üzerindeki bilgiler ile i8510 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 13 Mart 2010; 19:30:39 >
  • i8510 keskinlikle
  • Dizayn , sağlamlık , kalite , şıklık olarak Innov8 diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.