Bildirim
NOKİA NOKİA C7 İYİMİ Mİ? ACİL TAVSİYE?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
alınmaz bu telefon yerine çok daha performanslı xperia neo v alman daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
alınmaz bu telefon yerine çok daha performanslı xperia neo v alman daha mantıklı
nede alınmaz nesi kötü -
quote:
Orijinalden alıntı: davut112
quote:
alınmaz bu telefon yerine çok daha performanslı xperia neo v alman daha mantıklı
nede alınmaz nesi kötü
c7 : 680mhz arm 11 işlemcili , 256 mb ram , otofokussuz kamera , gelecegi olmayan symbian işletim sistemi
neo v :1 ghz arm a8 flash playerli güçlü işlemci , 512 mb ram , otofokuslu makro modlu kamera , yüz binlerce oyun program destegi olan android işletim sistemi
bu sebeplerden ötürü rakiplerinden daha kötü bir telefon ama fiyat olarakta kazık bir telefon
-
quote:
quote:
quote:
nede alınmaz nesi kötü
c7 : 680mhz arm 11 işlemcili , 256 mb ram , otofokussuz kamera , gelecegi olmayan symbian işletim sistemi
neo v :1 ghz arm a8 flash playerli güçlü işlemci , 512 mb ram , otofokuslu makro modlu kamera , yüz binlerce oyun program destegi olan android işletim sistemi
bu sebeplerden ötürü rakiplerinden daha kötü bir telefon ama fiyat olarakta kazık bir telefon
başka tavsiye edebileceğin telefonlar varmı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
nede alınmaz nesi kötü
başka tavsiye edebileceğin telefonlar varmı
optimus black , xperia ray ve galaxy w modellerinede bakabilirsin
-
symbian'a laf ataları boşver, kullanmadan etmeden konuşuyor bir çok arkadaş. buradaki arkadaşı tenzi ediyorum ancak ben c7 kullanıyorum işini fazlasıyla görecektir. Nokia 2016 ya kadar symbian işletim sistemini destekleyecek ki sen o zamana kadar zaten değiştirmiş olacaksın :)
ben kullanıyorum çok da memnunum yeni güncelleme ile de daha güzel oldu. soracağın soru olursa bana da ulaşabilirsin ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: zkzkzk
symbian'a laf ataları boşver, kullanmadan etmeden konuşuyor bir çok arkadaş. buradaki arkadaşı tenzi ediyorum ancak ben c7 kullanıyorum işini fazlasıyla görecektir. Nokia 2016 ya kadar symbian işletim sistemini destekleyecek ki sen o zamana kadar zaten değiştirmiş olacaksın :)
ben kullanıyorum çok da memnunum yeni güncelleme ile de daha güzel oldu. soracağın soru olursa bana da ulaşabilirsin ;)
teşekkür ederim çok güzel anlattın ama ben outofocus ne onu merak ettim -
quote:
quote:
ben kullanıyorum çok da memnunum yeni güncelleme ile de daha güzel oldu. soracağın soru olursa bana da ulaşabilirsin ;)
teşekkür ederim çok güzel anlattın ama ben outofocus ne onu merak ettim
Sen C7 hakkında olumsuz şey duymak istemiyorsun ,şartlamışsın kendini ... Bence git c7 al ,sonra nasılsa servise vermekten kullanılamayacaksın ...
C7 Kötü ve başarısız bir telefon . işletim sistemi berbat . Kamera desen rezalet , işlemcisi tarihten kalma . 5800XM işlemcisi ile aynı 434mhz yerine 680mhz işlemci var.
FLASH PLAYER desteği olmayan telefon mu almak istiyorsun o zaman git çöpü al C7 denen
-
ben c7 kullandım gerçekten güzel telefon çok da kibar ama yeni alacaksan onun 1 ghz işlemcili 701 var onu al aynı fiyat hemde güncel versiyonu daha hızlı. 3.5 inç olması güzel ıphone gibi ii duruyo. 701 in yalnız gri rengi var sorun değilse. hem c7 nin şarjı 2 , 3 gün gidiyo eğer o paraya android sistem alacaksan neo veya ray al derim olarda şarj 1 gün gidiyo -
Ben aylardır C7 kullanıyorum çok şükür bir kez bile servise vermedim, böyle bir şeye gerek dahi duymadım. Bana kalsa eğer beğendiysen c7 alabilirsin, flash player desteği de var. Arkadaş sadece söyler, bense kullandım da söylüyorum. İlla C7 al demiyorum ama alırsan da sorun yaşamazsın. Ancak aynı paraya android de alabilirsin veya paran varsa Nokia'nın wp modellerine de yönelebilirsin.
C7 başarısız falan filan demişler. Bak iPhone 4'ten üstün özellikleri de olan bir telefondan bahsediyoruz burada. Yeni güncellemeler ile çok daha kullanışlı oldu. Aynı zamanda yakında symbian belle güncellemesi de gelecek. Bunu da göz önünde bulundur bence.
Ama bu arada Sony Ericsson'un arc, neo gibi modelleri de fena değil, onları da önerebilirim ancak Sony ile Ericsson yollarını ayıracak, bunun telefonlar üzerinde nasıl bir etkisi olur bilemiyorum internetten bir araştır SonY Ericsson için öyle karar ver ;)
-
quote:
Autofocus kameralar için önemli bir özellik. Hani fotoğraf çekerken makine görüntüyü netleştirmeye çalışır, kamera bir ileri bir geri gider.
O özellik c7 de yok. Neden yok ben de anlam veremedim açıkcası ancak çok yakın çekimlerde net görüntü alamayabiliyorsun. Diğer çekimlerde sorun olduğunu düşünmüyorum ki kamera 8mp zaten onu gideriyor. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin. -
quote:
quote:
Autofocus kameralar için önemli bir özellik. Hani fotoğraf çekerken makine görüntüyü netleştirmeye çalışır, kamera bir ileri bir geri gider.
O özellik c7 de yok. Neden yok ben de anlam veremedim açıkcası ancak çok yakın çekimlerde net görüntü alamayabiliyorsun. Diğer çekimlerde sorun olduğunu düşünmüyorum ki kamera 8mp zaten onu gideriyor. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.
uzun süre nokiayı severek kullanmış biri olarak, nokia nın yaptıklarına anlam vermek gerçekten çok zor.
3-4 yıllık hatta neredeyse 5 yıllık nokia n82 de bile otofokus, xenon flaş v.s var, yakın zamanda çıkardığı c7,c6 gibi cihazlarda yok. adamlar resmen piyasadan silinmek iç,n ellerinden geleni yapıyorlar.
ha bide, eskiden tasarımları daha bi hoşuma giderdi, şimdi ise yuvarlak hatlar(c7,c6 v.s) veya çok keskin hatlar (x6,n8 v.s) ortası yok.
ben bu telefonu tavsiye etmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tabip
quote:
quote:
O özellik c7 de yok. Neden yok ben de anlam veremedim açıkcası ancak çok yakın çekimlerde net görüntü alamayabiliyorsun. Diğer çekimlerde sorun olduğunu düşünmüyorum ki kamera 8mp zaten onu gideriyor. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.
uzun süre nokiayı severek kullanmış biri olarak, nokia nın yaptıklarına anlam vermek gerçekten çok zor.
3-4 yıllık hatta neredeyse 5 yıllık nokia n82 de bile otofokus, xenon flaş v.s var, yakın zamanda çıkardığı c7,c6 gibi cihazlarda yok. adamlar resmen piyasadan silinmek iç,n ellerinden geleni yapıyorlar.
ha bide, eskiden tasarımları daha bi hoşuma giderdi, şimdi ise yuvarlak hatlar(c7,c6 v.s) veya çok keskin hatlar (x6,n8 v.s) ortası yok.
ben bu telefonu tavsiye etmiyorum.
Aslında piyasadan silinmek için değildi bu yaptıkları, tamamen ürün çeşitlendirme. Pazarlama kavramlarını tek tek açıklamak uzun sürecektir ama c,e,n,x serisi gibi seriler yaratarak aslında pazarını bölümlendirme yapıyor Nokia. Yani telefonu iş için, mail için, ajanda için kullanacak olan e serisi kullansın onlar kameraya ve müziğe önem vermez diyor, n serisini sanırım oyun ve kamera için yapıyor. Bak bir siteden aldım bu yazıyı:
Nokia, C5 modelini duyurmasıyla C serisinide resmen duyurmuş oldu.Firma bu seriyle daha çok sosyal ağ erişimine olanak sağlayan özellikler sunacak.Diğer seriler: N serisi, E serisi , Xserisi.
Tüm bunlar pazarlama anlayışı ile ilgili. Ha tabi Apple nasıl yıktı bu olayı dersen tüm özellikleri bir telefona koydu, fiyatı da şişirdi tabi al abi ver parayı kullan dedi.
İnsanlar da tüm özelliklerin bir yerde olmasını çok sever, hani benim her işimi görsün anlayışı. Ancak mesela Apple'ın bu pazarlama anlayışı Japonlarda tutmamıştır çünkü Japon halkı her özellik için ayrı bir şey taşımayı sever. Fotoğraf çekmek için iyi bir telefonyerine fotoğraf makinesi, müzik dinlemek için cep telefonu yerine Mp3 player alır. Yani aslında hepsinin temelinde pazarlama yatıyor. Şimdi de Nokia uzun süre yattığı yerden kalktı ve Windows Phone ile atağa geçti. Bakalım sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Nokia Apple'ı yenemez geçemez diye bir şey yok tabi. Zamanında Apple da sürünüyordu bir pazarlama stratejisi ile ağa kalktı şahlandı. Aynı şekilde şimdi Nokia saldırıyor. Olayı bir de bu açıdan incelemek gerekiyor. Öyle Nokia bitiyor, Nokia batıyor demek kolay değil. 5 yıl önce Nokia'dan başka telefon tanınmazdı doğru dürüst Türkiye'de bunu herkes biliyor. Koskoca şirket yani mahalle kasabı değil, adamlar düşünecek taşınacak bir yolunu bulacak elbet. Bekleyelim ve görelim ;)
-
dediklerinize katılıyorum, ancak c7 gibi bir model, ki bir nevi amiral gemiydi, otofokus nasıl olmaz anlayabilmiş değilim. bende almayı düşündüm, ama baktım içime sinecek gibi değil.
e serisinden zaten hiç telefon kullanmadım.
n serisi de, zamanında çok kaliteli cihazlar çıkardı, şimdi ise, n8 den sonrasını bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tabip
dediklerinize katılıyorum, ancak c7 gibi bir model, ki bir nevi amiral gemiydi, otofokus nasıl olmaz anlayabilmiş değilim. bende almayı düşündüm, ama baktım içime sinecek gibi değil.
e serisinden zaten hiç telefon kullanmadım.
n serisi de, zamanında çok kaliteli cihazlar çıkardı, şimdi ise, n8 den sonrasını bilmiyorum.
5530XM de bile otofokus mevcuttu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X