Şimdi Ara

NOKIA TEKNİK SERVİS REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam hiç bulaşmayın 3 aydır telefonsuzum.
  • Arkadaslar 1020 mi bugün ent servise gönderdim umarım sıkıntısız bi servis süreci olur inşallah.
    teleservis cçok sıkıntılı oyüzden hiç bulasmayin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

quote:

O konuyu hiç sormayın hocam.

Faturada garanti var gözüküyor fakat cihaz ile fatura uyuşmuyor çünkü satın aldığım teknoloji mağazası kılıklı dükkan insan kandırmaya bayağı alışkınmış bunu öğrendim.

Imei'ler mi tutmuyormuş? şikayetvar'a taşıdın mı olayı?

Faturadaki garanti süresi dolmadan gideceğim gözlerinin önünde servis kağıdını ve faturayı göstereceğim bakalım ne diyecekler.

Fatura kadar indirim yapın kardeşim deyip yeni cihaz alacağım.

Kayıt alındı (323188654) TELESERVICE 04.12.2015 16:37
    Üst seviyeye transfer edilmiştir (323188654) TELESERVICE 07.12.2015 16:42
    Cihaz tamire alındı (323199102) TELESERVICE 09.12.2015 12:32
    Kapatıldı (323188654) TELESERVICE 14.12.2015 09:18
    Cihaz önbüroda hazır (323188654) TELESERVICE 14.12.2015 12:08

Hocam durum nedir anlıyor musun bu işlerden? parça değişimi yapmadan nasıl tamir etmişler? harici mikrofon falan çalışmıyordu

• Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size @krkmz1666 nickli arkadaş yardımcı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu konuda size @krkmz1666 nickli arkadaş yardımcı olabilir.

Sağol :)
  • bende bu ayın 4ünde 925i teleservice verdim.değişim cihazı bekleniyor yazıyor.aradım sordum ne zaman geleceği belli değil diyorlar.forumlardan takip ettiğim kadarıyla 925in üretimi bittiği için 930 alanlar olmuş.peki şu anda 930 un üretimi devam ediyor mu.ve 2 aydır bekleyenler olduğu yazıyor şikayetvar.com da
    ne yapacaz ya.eski bi telefon kullanıyorum rehber yok.hotmailden otomatik rehberi çekiyordu telefon şimdi sim kartta numara yok o çok canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

bende bu ayın 4ünde 925i teleservice verdim.değişim cihazı bekleniyor yazıyor.aradım sordum ne zaman geleceği belli değil diyorlar.forumlardan takip ettiğim kadarıyla 925in üretimi bittiği için 930 alanlar olmuş.peki şu anda 930 un üretimi devam ediyor mu.ve 2 aydır bekleyenler olduğu yazıyor şikayetvar.com da
    ne yapacaz ya.eski bi telefon kullanıyorum rehber yok.hotmailden otomatik rehberi çekiyordu telefon şimdi sim kartta numara yok o çok canımı sıkıyor.

hocam 30 ekimde çanakkale nokia careye(teleservisin alt birimiymiş.) verdim 925imi. tam tamına 1buçuk ay oldu. çanakkaledeki servisin sitesinde değişim bekleniyor yazıyor. telefonum şuan istanbul teleservis merkezinde. ne halt yediklerini bilmiyorum. değişim kararı çıkalı 10gün oldu. arayıp sövecem kadın çıkıyor karşıma sürekli. Allah teleservisin binbelasını versin. Başka bir şey demiyorum.

Aklı olan teleservise bulaşmasın. Aç kalıp sürünsünler. Hakediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

bende bu ayın 4ünde 925i teleservice verdim.değişim cihazı bekleniyor yazıyor.aradım sordum ne zaman geleceği belli değil diyorlar.forumlardan takip ettiğim kadarıyla 925in üretimi bittiği için 930 alanlar olmuş.peki şu anda 930 un üretimi devam ediyor mu.ve 2 aydır bekleyenler olduğu yazıyor şikayetvar.com da

hocam 30 ekimde çanakkale nokia careye(teleservisin alt birimiymiş.) verdim 925imi. tam tamına 1buçuk ay oldu. çanakkaledeki servisin sitesinde değişim bekleniyor yazıyor. telefonum şuan istanbul teleservis merkezinde. ne halt yediklerini bilmiyorum. değişim kararı çıkalı 10gün oldu. arayıp sövecem kadın çıkıyor karşıma sürekli. Allah teleservisin binbelasını versin. Başka bir şey demiyorum.

Aklı olan teleservise bulaşmasın. Aç kalıp sürünsünler. Hakediyorlar.

inşallah daha fazla bekletmeden üst modelini verirler.canını sıkma bilader.ben telefonu ikinci el aldığım için pek ses çıkartmıyorum yoksa bimere yazı yazar çözerim ama fatura benim adıma değil.bi keresinde türk telekom adsl problemim olmuştu çözmediler işimi bimere yazı yazdım hemen hallettiler modem ve bağlantı parasıda bende kalmıştı onları bile almadılar.

• Cihazi serviste olan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı ?

• Bende lumia 920 cihazimi konya nokia care araciligi ile teleservice gonderdim yaklasik 20 gun oldu degisim onaylanmis ama ne zaman gelir belli olmaz dediler servisten. Hangi cihaz dedim aynisi olabilir yoksa en yakin ozellikte olani gonderirler dediler. Forumda 920 gonderip 930 alan arkadaslar var. Bende sirf o yuzden ses cikarmiyorum simdilik. Ama bazen 3 ayi bulabiliyor dediler servisten. Degisim alan arkadaslar varsa ne kadar beklediklerini paylasabilirmi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

Bende lumia 920 cihazimi konya nokia care araciligi ile teleservice gonderdim yaklasik 20 gun oldu degisim onaylanmis ama ne zaman gelir belli olmaz dediler servisten. Hangi cihaz dedim aynisi olabilir yoksa en yakin ozellikte olani gonderirler dediler. Forumda 920 gonderip 930 alan arkadaslar var. Bende sirf o yuzden ses cikarmiyorum simdilik. Ama bazen 3 ayi bulabiliyor dediler servisten. Degisim alan arkadaslar varsa ne kadar beklediklerini paylasabilirmi ??

930 için 2 ay beklemiştim. Bence şuan telefonu serviste olanlar beklesin üst model yolluyorlar
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    bende bu hafta basinda gonderdim cihazi lumia 1020
    eger cihaz degisimi olursa ben cunku cihazi kamerasi iyi oldugu icin kullaniyodum
    simdi bana tutupta 930 falan gonderirlerse bu beni pek sevindirmicek kamera perfonsindan dolayi
    arayip solesem durumu lumia 1020 gonderme sanslari olmazmi tekrardan yurt disindan faln getirtip.
  • ben iki haftadir bekliyorum sonuç yok inşallah güzel bi üst model verirler
  • herkese selam,
    04.11 de servise verdiğim L1520 telefonum için sonunda yanıt geldi. bazı evraklar gönderdiler email ile. telefonun faturası, servis kayıt belgesini belirttikleri adrese ilettikten sonra yine
    L1520 nin sıfırının adresime gönderileceğini belirttiler(Microsoft Türkiye tarafından bilgi verildi)
    evrakları gönderdim merakla bekliyoruz bakalım.
    nefret etmesem sırf servis hizmetinin iyiliğinden dolayı apple alacağım ama sevemedim gitti. arkadaşım gözümün önünde servise verdikten 1 hafta sonra telefonun sıfırını aldı.
    telefondaki sorun ise sadece telefonun arka tarafına bastırınca tıkırtı sesi gelmesi.
  • longrifle kullanıcısına yanıt
    hangi servise vermistin l1520 yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

bende bu hafta basinda gonderdim cihazi lumia 1020
    eger cihaz degisimi olursa ben cunku cihazi kamerasi iyi oldugu icin kullaniyodum
    simdi bana tutupta 930 falan gonderirlerse bu beni pek sevindirmicek kamera perfonsindan dolayi
    arayip solesem durumu lumia 1020 gonderme sanslari olmazmi tekrardan yurt disindan faln getirtip.

1020 üretlmiyor artık. Eğer aceleniz yoksa servisi aramayın. 950 serisi bile gelebilir
  • 15 gündür lumia 930 serviste , tamir bilgilerinde cihaz değişimi yazıyor.Birkaç yerde yazılanlara göre 930 üretilmiyormuş artık.Acaba hangi cihazi gönderecekler?

evet uretilmiyor oyuzden ben kamerasi iyi oldugundan
    1020 tercih ettim zamaninda daha yeni ulasmis sanirim bugun aradim ama henuz cihazi sisteme girisini yapmamislar galiba
    egerki olurda degisim cikarsa 950 verirlermi acaba
    930 kesinlikle kabul etmem 1520 zaten olmaz buyuk oyuzden istemem ya yurt disindan falan getirtsinler sifir 1020 yada 950 tekce kabulum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

evet uretilmiyor oyuzden ben kamerasi iyi oldugundan
    1020 tercih ettim zamaninda daha yeni ulasmis sanirim bugun aradim ama henuz cihazi sisteme girisini yapmamislar galiba
    egerki olurda degisim cikarsa 950 verirlermi acaba
    930 kesinlikle kabul etmem 1520 zaten olmaz buyuk oyuzden istemem ya yurt disindan falan getirtsinler sifir 1020 yada 950 tekce kabulum

1020yi unutun artık. 930 kamerası gayet güzel
    Hayirlisi olsun artık ne diyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.