Şimdi Ara

nokia telefon kilidi (kökten çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce telefonum çalındı tamamen benim hatam koskoca nokia 6260 ı yere düşürdüm tahminimce ama fark etmedim merak ettiğim telefonun kilidi var dı ve bulan adam tel i kapamış 5 haneli bi şifre asıl merak ettiğim bu adam bu şifreyi ne kadar bi sure de kırar bi telefoncu vasıtasıyla ve bu kırma işlemini her telefoncu yapabilmekte mi?

şimdi den sağ olun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The OmeN -- 8 Aralık 2006; 22:20:12 >

• kardes sen kilit isini takma hemen kartini kapattir karakola ve turkcelle basvur ayrica savciliga dilekce ver 6 ay falan surer ama sonunda bulunur cok gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

kardes sen kilit isini takma hemen kartini kapattir karakola ve turkcelle basvur ayrica savciliga dilekce ver 6 ay falan surer ama sonunda bulunur cok gecmis olsun
    hattı kapattırdım fakat telin faturası farklı bi şehirde imei numarasını biliorum savcılığa başvurduğumuz da istenen belgeler konusunda bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The OmeN

hattı kapattırdım fakat telin faturası farklı bi şehirde imei numarasını biliorum savcılığa başvurduğumuz da istenen belgeler konusunda bilgi verebilir misin?

Alıntıları Göster
    faturayi isterler tabiki ilk once faturayi temin et fatura´nin yaninda imei nosu ve kimlik bilgilerin yeterli
  • quote:

faturayi isterler tabiki ilk once faturayi temin et fatura´nin yaninda imei nosu ve kimlik bilgilerin yeterli

Alıntıları Göster
    saol hocam teşekkur ederim ..
  • quote:

saol hocam teşekkur ederim ..

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun ma bence pek ümitlenme küçük bir şehirdeysen eger bır ıhtımal ama ıstanbul ve ankara gıbı bır yerdeysen pek umutlanma derım ben. benım 7610 calındı 2 senedır halases yok savcılık takıpsızlık kararı vermıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

geçmiş olsun ma bence pek ümitlenme küçük bir şehirdeysen eger bır ıhtımal ama ıstanbul ve ankara gıbı bır yerdeysen pek umutlanma derım ben. benım 7610 calındı 2 senedır halases yok savcılık takıpsızlık kararı vermıstı

Alıntıları Göster
    izmir deyim zaten pek bi umidim yok tel in bulunması konusunda

peki bu imei değiştirme konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi eski telefonlar için imei leri değiştirmek çok kolay diye okumuştum acaba bu yeni diyebilceğimiz yada 6260 için bilginiz var mı ayrıca bu telefonların 4 tane imei kodu mu var biri faturada ki biri telin kapağının altında sanırım dierleri de işlemci de olmak uzere ve gsm operatörleri bu 4 unude görebiliomuş kesin bilgisi olan varsa verebilir mi?

• quote:

izmir deyim zaten pek bi umidim yok tel in bulunması konusunda

peki bu imei değiştirme konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi eski telefonlar için imei leri değiştirmek çok kolay diye okumuştum acaba bu yeni diyebilceğimiz yada 6260 için bilginiz var mı ayrıca bu telefonların 4 tane imei kodu mu var biri faturada ki biri telin kapağının altında sanırım dierleri de işlemci de olmak uzere ve gsm operatörleri bu 4 unude görebiliomuş kesin bilgisi olan varsa verebilir mi?

Alıntıları Göster
    bence bulunur savcilik takipsizlik karari verdiyse yapilcak bir is kalir oda bu takipsizlik kararinin nedenini ortaya koyup bir kez daha gerekirse ust makama bildirmek cunku savcilik konuyu tk ya bildiriyor onlarda frekanstan teli bulduruyorlar cok arkadasimin basina geldi her seferinde bulundu

• quote:

bence bulunur savcilik takipsizlik karari verdiyse yapilcak bir is kalir oda bu takipsizlik kararinin nedenini ortaya koyup bir kez daha gerekirse ust makama bildirmek cunku savcilik konuyu tk ya bildiriyor onlarda frekanstan teli bulduruyorlar cok arkadasimin basina geldi her seferinde bulundu

Alıntıları Göster
    telefonu bulan adam bugun msj atmış abime

arkadaşım telefonu getirmek isterdim ama farklı bi şehirdeyim telefonun ustunden araba geçmiş telefoncuya sordum tel yapılmaz dedi şimdi de tel i çöpe atıorum die buraya kadar normal gelebilir ama tahminimce telefonumun ustunden yine arabayla ben geçtim bugun olay mahalline gittiğimde telefonum yani eski telefonumun bi parçasını buldum galiba yapılmış en büyük aptallıklardan biri daha da detaylı öğrenmek isterseniz olayı anlatabilirim çünkü ben hala gülüyorum kendime

• quote:

telefonu bulan adam bugun msj atmış abime

arkadaşım telefonu getirmek isterdim ama farklı bi şehirdeyim telefonun ustunden araba geçmiş telefoncuya sordum tel yapılmaz dedi şimdi de tel i çöpe atıorum die buraya kadar normal gelebilir ama tahminimce telefonumun ustunden yine arabayla ben geçtim bugun olay mahalline gittiğimde telefonum yani eski telefonumun bi parçasını buldum galiba yapılmış en büyük aptallıklardan biri daha da detaylı öğrenmek isterseniz olayı anlatabilirim çünkü ben hala gülüyorum kendime

Alıntıları Göster
    kafam karıştı ya. arabayla üstünden kim geçti şimdi? başka bir şehirde nasıl oluyor senin telefon? bulan adam verecekti de neden başka şehre gitti? acayip kafam karıştı iyi mi?

Bu arada geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 9 Aralık 2006; 12:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

kafam karıştı ya. arabayla üstünden kim geçti şimdi? başka bir şehirde nasıl oluyor senin telefon? bulan adam verecekti de neden başka şehre gitti? acayip kafam karıştı iyi mi?

Bu arada geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZéuS

Gecmis olsun.

Alıntıları Göster
    bilim kurgu gibi olmuş
    gecmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

bilim kurgu gibi olmuş
    gecmiş olsun

Alıntıları Göster
    Telefonu nasıl ezdiğini ve bunu nasıl farketmediğini anlamadık. Anlatırsan iyi olur. Kamuoyu merak ediyor bunu Omen

Sonra, adam abinin numarasını nerden bulmuş.. Ok. sim karttan peki sen pin kodu kullanmıyor musun??.. İlginç bir olay ve birçok soru işareti var??? Off beaa çatladık abiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Aralık 2006; 19:01:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: planlamacı

Telefonu nasıl ezdiğini ve bunu nasıl farketmediğini anlamadık. Anlatırsan iyi olur. Kamuoyu merak ediyor bunu Omen

Sonra, adam abinin numarasını nerden bulmuş.. Ok. sim karttan peki sen pin kodu kullanmıyor musun??.. İlginç bir olay ve birçok soru işareti var??? Off beaa çatladık abiii

Alıntıları Göster
    ne denirki bu duruma

• quote:

ne denirki bu duruma

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun benim kardeşiminde Nokia 6670 i çalınmıştı temmuzda hala ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Geçmiş olsun benim kardeşiminde Nokia 6670 i çalınmıştı temmuzda hala ses yok

Alıntıları Göster
    dotum çok geçmiş olsun..
    ümidini kırmak gibi olmasın ama o imei de telefonu bulma işi çok zor..
    ben ilk çıktıgında t28 almıştım kısa süre sonra çalındı ve hiç ses çıkmadı,
    ama bu konuyla ilgili iyi de bi hatıram var.. Aynı dönemde arkadaşımın da 3310'u
    çalınmıştı bi ay sonra falan bulundu ama konunu en damar noktası arkadaşımın
    babası başkomiserdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

dotum çok geçmiş olsun..
    ümidini kırmak gibi olmasın ama o imei de telefonu bulma işi çok zor..
    ben ilk çıktıgında t28 almıştım kısa süre sonra çalındı ve hiç ses çıkmadı,
    ama bu konuyla ilgili iyi de bi hatıram var.. Aynı dönemde arkadaşımın da 3310'u
    çalınmıştı bi ay sonra falan bulundu ama konunu en damar noktası arkadaşımın
    babası başkomiserdi

Alıntıları Göster
    hakkatten ilginç bi durum,bulmacayı çözen varsa yazsın,yoksa millet meraktan çatlıcak.kamuoyu açıklama bekliyor,cevabı verilemeyen sorular var.

• quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

hakkatten ilginç bi durum,bulmacayı çözen varsa yazsın,yoksa millet meraktan çatlıcak.kamuoyu açıklama bekliyor,cevabı verilemeyen sorular var.

Alıntıları Göster
    ilginc bi durum bi yalanmı var ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

ilginc bi durum bi yalanmı var ortada

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş bundan sonra inşallah biraz daha dikkatli olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

geçmiş olsun kardeş bundan sonra inşallah biraz daha dikkatli olursun

Alıntıları Göster
    ilk üzerinden geçmeyi anlarım ama ikinci kez sen geçmişsin ya çok güldüm valla (kusura bakma telefonun ezildiği için değil, sadece olayı gelişimi film gibi). Gene de çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.