Şimdi Ara

NOKİA TELEFON TAVSİYESİ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben 17 yaşında öğrenciyim.Telefon alcam ancak N95 kadar para çıkmaz sanırım(özellikle annem başında 1 ve sonunda 3 sıfır duyunca taksite bile yanaşmaz xD) Ama zorlarsam N81(normal) alabilirm.Peki bunun yanında siz ne önerirsiniz,bekleyim mi acaba 11 temmuzdan sonra telefon fiyatlarında bir düşüş olur mu hem iphone 3g hem de nokia nın n78 çıkaracaığını düşünürsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polovayne -- 16 Haziran 2008; 21:52:16 >

• N82 al derim dostum
  • Eğer teknolojiyi takip ediyim almışken bi kere alıyım diyosan bekle Iphone al derim. Ama yok ben şimdi alacam dersen 5610 öneririm ya da 6500S
  • Şöyle yazim siz daha rahat yardımcı olursunuz:

Benm aradaığım özellikler:
    1)Multimedia canavarı
    2)Oyun manyağı,program da yklemebilmeli(sanırsam symbian os 9.2 lazm?)
    3)Kamerası müthiş bi önem taşımaz benim için zaten 7.2 mp bir kameram var,o beni götürür.Ancak bulunduğum ortamlarda(arkadaş alanı) o anlık birşey olur foto çekmem gerekir,beni idare etsin yeter.
    4)İnternet!!+Msn
    5)Kullanıcı yorumları çerçevesinde minimum sorun.
    6)Yenilikçi teknolojilere açık olması..
    7)Minimum fiyat(acelesi yok 1 ay kadar bekleyebilirm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polovayne -- 16 Haziran 2008; 22:30:45 >
  • baba hiç parayı çar çur etme önünde bi yaz var kıyıdan köşeden bul yada git çalış yada anneyi babayı ikna et N82 al derim sana
  • symbian değil ama kısa yoldan k810i al derim işini görür bütcenide zorlamaz
  • Kesinlikle N82..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özenti olacam diye, bi dandik telefon için anne ve babana yazık o insanın sevgisini kullanma ve maddi imkanlarnın zorlama bence sana max. 400 ytllik telefon yeter.
    ayrıca okulda arkadaşlarına kaptırırsın yada bir hırsıza hacı edersin telefonu yazık olur.

SE K530 veya nokia 5310 al. müzik mi! müzik telefonmu! telefon tmm
    yok ben bunla yetinmem dersen 6500slide al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Haziran 2008; 0:55:26 >
  • echelon_ ,bunun özenti olacağını sanmıyorum.aradığın özellikler tam n81 e uyuyor işte n81 al.hem kamerası önemli değil diyosun.wifi -8gb hafıza ve 3.5 jack girişide var
  • şu ekonomik durgunluk ve yüksek enflasyon döneminde ailesine 1000ytllik telefon aldırmak kimin mantığına sığar altı üstü bir telefon.
    ayrıca 17 yaşındaki bir öğrenci için çok fazla bence. alıpta ne iş için kullanacakki, iş adamı değilsin wifi gps kullanasın yani. 1,2 saat mp3 dinleyip kurcalıcan, uzun dönemdede bu telefonun hiç bir teknolojisini kullanmazsın unutursun zaten
    bir müzik ve 16milyonluk renkli ekran kamerasıda iyi olsun dersen 600 ytlte 6500slide var. daha fazlası savurganlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Eğer teknolojiyi takip ediyim almışken bi kere alıyım diyosan bekle Iphone al derim. Ama yok ben şimdi alacam dersen 5610 öneririm ya da 6500S

Kesinlikle katılıyorum.
  • Fiyatların Düşmesini Bekle
  • 6500 Slide tavsiyemdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

özenti olacam diye, bi dandik telefon için anne ve babana yazık o insanın sevgisini kullanma ve maddi imkanlarnın zorlama bence sana max. 400 ytllik telefon yeter.
    ayrıca okulda arkadaşlarına kaptırırsın yada bir hırsıza hacı edersin telefonu yazık olur.

doru diosn da ilk cümlen biraz aır olmuş para konusunda hassasım merak etme sadece dşüncemi söledm,paranı boşuna harcama öğrencisin orta halli bişey al demeniz yeterliydi.Zaten N73, 6500s düşüncelerim arasında, alabilirm,11 temmuzu bekliorm iphone çıksın bi ingiltere'den aldırabilme olanaım olabilir.zaten 300 ytl civarı bir fiyatı var.Teşekkürler,yorumlarınız varsa devam edebilirsiniz,aklınızdakileri yazmaktan çekinmeyin:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polovayne -- 17 Haziran 2008; 16:40:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: polovayne

quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

özenti olacam diye, bi dandik telefon için anne ve babana yazık o insanın sevgisini kullanma ve maddi imkanlarnın zorlama bence sana max. 400 ytllik telefon yeter.

doru diosn da ilk cümlen biraz aır olmuş para konusunda hassasım merak etme sadece dşüncemi söledm,paranı boşuna harcama öğrencisin orta halli bişey al demeniz yeterliydi.Zaten N73, 6500s düşüncelerim arasında, alabilirm,11 temmuzu bekliorm iphone çıksın bi ingiltere'den aldırabilme olanaım olabilir.zaten 300 ytl civarı bir fiyatı var.Teşekkürler,yorumlarınız varsa devam edebilirsiniz,aklınızdakileri yazmaktan çekinmeyin:D

iphone a mı 300 lira dedin?Daha çok beklersin,sözleşmesiz satılmayacak o fiyatı sen 4 ile çarp bakayım

Arkadaşın yaptığı yorum doğru;
    eğer imkanınız yoksa,paradan kısıp telefona vermeyin,piyasa durgun,ama sayemizde nokia'ya hiçbir şey olmuyor,istesem n82 çıktığı anda alırdım,ama bekliyorum fiyatı düşsün diye

• yuh o zman kötü olur tabi,araştırmak lazm kesinlikle bekliyecem şimdi almak aptallık olur temmuz sonu-ağustos başı civarı fpiyasayı göz önünde bulundurup bir karar vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.