Bildirim
Nokia ve Android
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o iki telefona da android yükleyemez sin sana kim dediyse yanlış söylemiş yok öyle birşey nokia nın 3 tana android telefonu çıktı ama almaya değmez cihazlar bence yerinde olsam 925 alırım -
Lumia 925 alın hocam -
Nokia Android'e geçti fakat bildiğimiz Android değil. İşletim sistemi Android ama Google Play'den bir şey indiremiyorsunuz.Yani işletim sisteminde ki Google ile alakalı her şeyi kaldırmışlar.O yüzden çöptür, uzak durun. -
Alabilirsiniz hocam.Öyle bir şey yok. -
Hayır hocam asla öyle bişey olamaz. Nokia tam Windows la anlaşmışken kariyerinin zirve noktasındayken neden öyle bir şey yapsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Nokia Android'e geçti fakat bildiğimiz Android değil. İşletim sistemi Android ama Google Play'den bir şey indiremiyorsunuz.Yani işletim sisteminde ki Google ile alakalı her şeyi kaldırmışlar.O yüzden çöptür, uzak durun.
samsuk çöptür. -
Yav he he. -
Kariyerinin zirve noktası mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 24 Mart 2014; 21:55:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X