Bildirim
android'ten nokia telefona rehber aktarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hiç mi samsung dan nokia ya rehber aktaran olmadı .. -
operatörün vodofoneyse yetkili servisler atıyolar sorun olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: equ1
hiç mi samsung dan nokia ya rehber aktaran olmadı .. -
biraz geç oldu ama telefonun modeli nedir? işletim sistemi symbian anna ya da symbian belle ise şöyle yap;quote:
Orijinalden alıntı: ner123
operatörün vodofoneyse yetkili servisler atıyolar sorun olmuyor
Alıntıları Göster
hafıza kartı ya da telefonun belleğinde other klasöründe rehber diye bir klasör yap. sonra o kolasörü aç ve vcf uzantılı rehberinin adını da rehber yapıp yani rehber.vcf olacak şekilde klasörün içine at. sonra telefondan rehbere girdikten sonra yedeklemeyi hafızadan yap otomatik olarak görüp yükleyecektir. kendim az önce denedim gayet başarılı. iyi günler
-
Nokia cep telefonu isim rehberini Samsung Galaxy ye sorunsuz aktarma resimli anlatım
http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=19037 -
N 95TEN NOTE 2 YE REHBER AKTARMAquote:
Orijinalden alıntı: escape-e
Nokia cep telefonu isim rehberini Samsung Galaxy ye sorunsuz aktarma resimli anlatım
http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=19037
şöyle arkadaşlar nokiada rehbere girin seçenekler işaretle tümünü işaretle tekrar seçenekler kartvizit gönder bluetooth ile seçeneğini seçin kartvizitler dönüştürülüyor diyecek bu işlem uzun süre bilir biraz bekleyin telefonu kurcalamayın telefon bluetooth açılsınmı diye soracak evet note 2 nin bluetoothunu açın gönder deyin gönderme işlemi bittiğinde note 2 nin rehberine girdiğinizde bütün numaraların yüklendiğini göreceksiniz note 2 yi birkere açıp kapatmanızda fayda var.bu kadar arkadaşlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: escape-e
http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=19037
quote:
Orijinalden alıntı: emre_aydin100
N 95TEN NOTE 2 YE REHBER AKTARMA
şöyle arkadaşlar nokiada rehbere girin seçenekler işaretle tümünü işaretle tekrar seçenekler kartvizit gönder bluetooth ile seçeneğini seçin kartvizitler dönüştürülüyor diyecek bu işlem uzun süre bilir biraz bekleyin telefonu kurcalamayın telefon bluetooth açılsınmı diye soracak evet note 2 nin bluetoothunu açın gönder deyin gönderme işlemi bittiğinde note 2 nin rehberine girdiğinizde bütün numaraların yüklendiğini göreceksiniz note 2 yi birkere açıp kapatmanızda fayda var.bu kadar arkadaşlar...
Bahsettiğiniz Nokiadan Androide geçerken arkadaşların sorduğu tam tersi yani;
quote:
Orijinalden alıntı: FlyPgs21
biraz geç oldu ama telefonun modeli nedir? işletim sistemi symbian anna ya da symbian belle ise şöyle yap;
hafıza kartı ya da telefonun belleğinde other klasöründe rehber diye bir klasör yap. sonra o kolasörü aç ve vcf uzantılı rehberinin adını da rehber yapıp yani rehber.vcf olacak şekilde klasörün içine at. sonra telefondan rehbere girdikten sonra yedeklemeyi hafızadan yap otomatik olarak görüp yükleyecektir. kendim az önce denedim gayet başarılı. iyi günler
bu olayı denedim olmadı, bazı arkadaşlar Exchange mail ile çözmüş oda işlemedi... bende aşağıdaki yöntemle çözdüm:
ANDROIDDEN YADA GOOGLE REHBERDEN NOKIA'ya REHBER TAŞIMA: (anlatım)
Arkadaşlar benim de android telefonum arızadan dolayı açılmadığından erişemediğim rehberimi google hesabımdan indirdiğim vcf dosyasını eski telefonum olan nokiaya yüklemeye çalıştım (vcf yi önceden androidden de yedeklemiş olabilrsiniz benim arızadan doalyı öyle bir şansım olamadı google rehber beni kurtardı.)
tek dosya formatında olan vcf yi bölmek için VCard Splitter 1.0.0.0 programını kullandım. vCard yani vcf olarak tek parçada google rehberden aldığım dosyayı bu programla tek tek kişilere ayırabildim
http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/Mail-Utilities/VCard-Splitter.shtml linkinden indirdiğim vcard splitter basit bir program
ilk önce resimde görülen gibi ilk boşluktan ... ya basıp birleşik vcf dosyasını ikinci boşlukta bu sectiğiniz vcf nin ayrıştırılacagı bir klasör seçiyorsunuz
split dediğinizde o klasöre tüm rehberi tek kişiler olarak ayırıyor ben böylece tek dosyadan bine yakın kişi kurtarmıs oldum.
sonra bunları
nokianın iki programı olan
1. (eski telefonlar için) NOKIA PC SUITE den,
rehber/kişiler kısmına girdim boş görünen rehber kısmında Dosya>>Al... seçerek
yada
2. (daha yeni symbianlar için) olan NOKIA SUITE den,
Dosya>>Kartvizitleri alma.. dan tek tek ayrılmış olan tüm kartvizitlerinizi/kişilerinizin ctrl-a ile tamamını secip OK diyerek telefona aktarmış oldum.
Sitede vcf dosyalarını tek tekden bütün bir tek dosya birleştirme konusunda cok yazı ve yönlendirme vardı ancak tersini bulamamıştım umarım ihtiyacı olanların işine yarar. Sadece bende Türkçe karakterler sıkıntı çıkardı onları da arada denk geldikçe düzeltiyorum. bin küsur kişi girmekten kurtuldum ya olsun :D
işine yarayanlar teşekkür eder duacı olursa başka bişi istemem işiniz görülsün :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshell -- 8 Kasım 2013; 16:56:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mshell
Arkadaşlar benim de android telefonum arızadan dolayı açılmadığından erişemediğim rehberimi google hesabımdan indirdiğim vcf dosyasını eski telefonum olan nokiaya yüklemeye çalıştım (vcf yi önceden androidden de yedeklemiş olabilrsiniz benim arızadan doalyı öyle bir şansım olamadı google rehber beni kurtardı.)
tek dosya formatında olan vcf yi bölmek için VCard Splitter 1.0.0.0 programını kullandım. vCard yani vcf olarak tek parçada google rehberden aldığım dosyayı bu programla tek tek kişilere ayırabildim
http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/Mail-Utilities/VCard-Splitter.shtml linkinden indirdiğim vcard splitter basit bir program
ilk önce resimde görülen gibi ilk boşluktan ... ya basıp birleşik vcf dosyasını ikinci boşlukta bu sectiğiniz vcf nin ayrıştırılacagı bir klasör seçiyorsunuz
split dediğinizde o klasöre tüm rehberi tek kişiler olarak ayırıyor ben böylece tek dosyadan bine yakın kişi kurtarmıs oldum.
sonra bunları
yada
Dosya>>Kartvizitleri alma.. dan tek tek ayrılmış olan tüm kartvizitlerinizi/kişilerinizin ctrl-a ile tamamını secip OK diyerek telefona aktarmış oldum.
Sitede vcf dosyalarını tek tekden bütün bir tek dosya birleştirme konusunda cok yazı ve yönlendirme vardı ancak tersini bulamamıştım umarım ihtiyacı olanların işine yarar. Sadece bende Türkçe karakterler sıkıntı çıkardı onları da arada denk geldikçe düzeltiyorum. bin küsur kişi girmekten kurtuldum ya olsun :D
işine yarayanlar teşekkür eder duacı olursa başka bişi istemem işiniz görülsün :)
Hocam çok saol valla tam aradığım programdı bu. ancak benim Vcard ları karıştırdı ve eksik yaptı. 145 kişi vardı 128 tane çıkarttı ve mesela gökhanı açıyorum hakan
çıkıyor.
edit b128 değil 56 tane çıkartmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 14 Kasım 2013; 11:41:58 >
-
Selamlar vcf uzantılı rehberinizi nokia telefona aktarmak için başlattan çalıştır kısmına contacs yazın. C:\Users\xxxxxx\Contacts diye de bulabilrisiniz. burada üstte import tuşuna basın ve yedeklediğiniz vcf uzantılı dosyayı gösterin. tek tek sorarak bütün kişileri ayrı ayrı bu klasörün içine atacaktır. Daha sonra nokia pc suite i kullanarak kişilerden dosya al menüsüyle pc suite alın ve son olarak ta telefonunuzla senkronize edin.quote:
Orijinalden alıntı: turcoblancoquote:
Orijinalden alıntı: mshell
sonra bunları
yada
Hocam çok saol valla tam aradığım programdı bu. ancak benim Vcard ları karıştırdı ve eksik yaptı. 145 kişi vardı 128 tane çıkarttı ve mesela gökhanı açıyorum hakan
çıkıyor.
edit b128 değil 56 tane çıkartmış
Alıntıları Göster
-
bu arada senkronize etmek işe yaramazsa pc suite aktardığınız tüm kişileri sürükle bırak yöntemiyle altta telefonunuzun rehberine sürükleyin lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: tiunra
Selamlar vcf uzantılı rehberinizi nokia telefona aktarmak için başlattan çalıştır kısmına contacs yazın. C:\Users\xxxxxx\Contacts diye de bulabilrisiniz. burada üstte import tuşuna basın ve yedeklediğiniz vcf uzantılı dosyayı gösterin. tek tek sorarak bütün kişileri ayrı ayrı bu klasörün içine atacaktır. Daha sonra nokia pc suite i kullanarak kişilerden dosya al menüsüyle pc suite alın ve son olarak ta telefonunuzla senkronize edin.
Alıntıları Göster
-
vcf splitter ise yaramıyor hata veriyor ne yapabilirizquote:
bu arada senkronize etmek işe yaramazsa pc suite aktardığınız tüm kişileri sürükle bırak yöntemiyle altta telefonunuzun rehberine sürükleyin lütfen.
Alıntıları Göster -
quote:
bu arada senkronize etmek işe yaramazsa pc suite aktardığınız tüm kişileri sürükle bırak yöntemiyle altta telefonunuzun rehberine sürükleyin lütfen.
hocam ben kısılerı cıkardım ama bu sefer pc suıte rehberden cıkardıgım kısılerın oldugu klasor boş gösteriyo yardımcı olur musun -
hocam çok saol işime yaradı teşekkür ederim. -
Teşekkürler. Vcard splitter işimi kolaylaştırdı. :) -
Çok teşekkür ederim. uzun zaman geçmiş ama, Note 3ü odinle sıfırlayıp güncelliyelim dedik işler ters gitti, nokia E6 kullanmak zorundaydım rehberi alamıyordum kudurdum nerdeyse ama msj'ını bulmak yenile yenile Son misketi kalip herkezi o son misketle yenen veletler gibi sevindim :D tşkler. -
quote:
biraz geç oldu ama telefonun modeli nedir? işletim sistemi symbian anna ya da symbian belle ise şöyle yap;
Tesekkurler, ise yaradi.
Hafiza kartinda bulunan other daki rehber klasorune rehber.vcf olarak ekledikten sonra telefin rehberinden diger hafizadan rehber almayi secince oluyor. -
Çok teşekkürler, işime yaradı.
Ancak nedense 800 kişi aktarıldı dediği halde klasöre 222 kişi çıkartıyor. olmazsa vcf dosyasını 4 parçaya böler öyle denerim. -
quote:
Onca zaman sonra bile bu yöntem işimi gördü. Programsız olması ayrıca kıymetli.
Çok teşekkürler.
-
sorunumu çözdü.quote:
Orijinalden alıntı: taner.anadoluquote:
Onca zaman sonra bile bu yöntem işimi gördü. Programsız olması ayrıca kıymetli.
Çok teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
quote:
Allah razı olsun, sağolun. Nokia C6-01 de, vcf dosyasının adını değiştirmeden denedim oldu lakin benim hafıza kartımdaki dosyanın adı other değil diğer idi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bahsettiğiniz Nokiadan Androide geçerken arkadaşların sorduğu tam tersi yani;
bu olayı denedim olmadı, bazı arkadaşlar Exchange mail ile çözmüş oda işlemedi... bende aşağıdaki yöntemle çözdüm: ANDROIDDEN YADA GOOGLE REHBERDEN NOKIA'ya REHBER TAŞIMA: (anlatım) Arkadaşlar benim de android telefonum arızadan dolayı açılmadığından erişemediğim rehberimi google hesabımdan indirdiğim vcf dosyasını eski telefonum olan nokiaya yüklemeye çalıştım (vcf yi önceden androidden de yedeklemiş olabilrsiniz benim arızadan doalyı öyle bir şansım olamadı google rehber beni kurtardı.) tek dosya formatında olan vcf yi bölmek için VCard Splitter 1.0.0.0 programını kullandım. vCard yani vcf olarak tek parçada google rehberden aldığım dosyayı bu programla tek tek kişilere ayırabildim http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/Mail-Utilities/VCard-Splitter.shtml linkinden indirdiğim vcard splitter basit bir program ilk önce resimde görülen gibi ilk boşluktan ... ya basıp birleşik vcf dosyasını ikinci boşlukta bu sectiğiniz vcf nin ayrıştırılacagı bir klasör seçiyorsunuz split dediğinizde o klasöre tüm rehberi tek kişiler olarak ayırıyor ben böylece tek dosyadan bine yakın kişi kurtarmıs oldum. sonra bunları nokianın iki programı olan 1. (eski telefonlar için) NOKIA PC SUITE den, rehber/kişiler kısmına girdim boş görünen rehber kısmında Dosya>>Al... seçerek yada 2. (daha yeni symbianlar için) olan NOKIA SUITE den, Dosya>>Kartvizitleri alma.. dan tek tek ayrılmış olan tüm kartvizitlerinizi/kişilerinizin ctrl-a ile tamamını secip OK diyerek telefona aktarmış oldum. Sitede vcf dosyalarını tek tekden bütün bir tek dosya birleştirme konusunda cok yazı ve yönlendirme vardı ancak tersini bulamamıştım umarım ihtiyacı olanların işine yarar. Sadece bende Türkçe karakterler sıkıntı çıkardı onları da arada denk geldikçe düzeltiyorum. bin küsur kişi girmekten kurtuldum ya olsun :D işine yarayanlar teşekkür eder duacı olursa başka bişi istemem işiniz görülsün :) |
Benzer içerikler
- a15 vs m34
- s24 ultra imei atılıyor mu
- samsung bildirim sesi var bildirim yok
- iphone kişiye özel sessize alma
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- gizli numaradan arama
- s24 ultra çıkış tarihi
- telefon hızlandırma
- s24 ultra güncelleme
- samsung a56
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X