x6 yazılımını tekrardan yükliyordum ovi sutie bağlantı koptu dedi defalarca denememe rağmen devam etmedi,
şuanda telefon açılmıyor, lütfen bir yol gösterin arkadaşlar, daha bu sabah geldi telefon evt biliyorum neden yazılımını tekrar yükleme salakğını yağtığımı merak edyorsunuzdur,
oviden haritaları eklemek istedim başarısız oldu dedi üstüne taldeki haritalırı da sildi / bozdu gibi bi durum oldu, bnde yazılımını tekrar yüklersem sorun düzelir dedim, oviye yükle dedim, işlemin son 2-3 dakkasında hata verdi bağlantı koptu dedi ve olaylar msjn başındaki gibi ,
ne olursunuz yardım edin teli daha bu gün elime aldım. interntten sipariş etmiştim,
nokia phoenix ile yazılım atarken böyle bağlantısı kopmuş cihazları yeniden flash atılabiliyor. Nokia servisine versen de onlar phoenix kullanıyor. eğer servise verirken tel açılmıyor diye ver. gerçi bağlantı koptu vs desen yine kabul ederler ama bazıları kıllık yapabilir.
Dediğim gibi nokia phoenix ile kendin de yapabilirsin, ya da servise de verebilirsin. sakın üzülme tel kurtulabilinir bir halde şu an.
forum da nokia phoenix diye arat bi önce. çünkü tam detaylrını hatırlamıyorum şu an.
bi konu buldum anlatılanları yapıyorum
1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın 2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın 3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun 4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..
Yada phoenix dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın 2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın 3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun 4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..
Yada phoenix dene.
anlttıklarınızı denedim fakat olmadı :( tek çarem phoenix gbi duruyor...