arkadaşlar ben 20 gün sonra tel alcam .450-500 tl param var. 2 tel arasında kaldım biri c5-03 diğeri 5800xpressmusic. 5800 20 tl daha fazla. ancak kamerası 3.2, diğeri 5 mpxel. benim için kullanışlı olması, hoparlörünün sağlam olması dokunmatiğinin normal bir parmak basıncıyla işleme geçmesi ve dokunmtiğinin bozulmaması, tam dolu şarzın 5 gün rahat gitmesi ve 5-6 saat konuşturması ve kalın ve uzun olmayıp dış görünüm bakımından kibar olması en nemli etkenler. varmı bana tercih öneriniz. veya bunalrın haricinde şunu tavsiye ederim dedğiniz?
şarji abartma. Monte veya Android samsunglara da bak
aradığın hiçbir özellik bu verdiğin cihazlarda yok hoparlör haricinde
eğer illa bu ikisi arasında olsun dersen c5-03 ama kesinlikle önermem symbianlı nokiaları hele eski versyon symbian uzak dur.
şarz konusunda denildiği gibi bayağı abartmışsın bu cihazlar kullanmasan bile en fazla 2 gün civarrı götürür seni
verdiğin iki cihazında dokunmatiği rezistif yani basınça çalışır kalitesiz ve çabuk çizilen bir ekran türü
ama samsung monteye bir bak derim şarzı uzun-ekranı çok sağlam-müzik kalitesi çok iyi-tasarımı çok zarif-ekranı kapasitif yani parmağınız değdirmeniz yeterli basmaya falan gerek yok kullanmazsan şarzı 5-6 günü bulur ama günlük 5-6 saat kullanımda 2-3 gün civarı dayanabilir
Almayı düşündüğün iki telefonda berbat ve fiyatlarını hak etmiyorlar monte , Lg gt540 , galaxy mini , wave 723 gibi cihazlara bak