Şimdi Ara

Nokialar gelen mesajlarınızı size okuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Metinden sese özelliği ile gelenekselden kurtulun: alınan metin mesajlarının telefon tarafından sesli olarak okunmasını dinleyin."

Arkadaşlar bu yazıyı nokia sayfasından aldım, bu özelliğin e50 ve 5500 larda olduğunu biliyorum, benim tel de e50 gayetde güzel okuyabiliyor gelen mesajları ancak ingilizce almanca ve bunun gibi türkçe olmayan 12 dilde daha okuyor. Tabi türkçe mesajı ingilizce okuyunca bişey anlamıyosunuz. Konuyla ilgili olarak nokia türkiyenin sayfasından müşteri hizmetlerine bunun türkçe dil paketinin ne zaman çıkacağını sordum, bi kaç gün sonra aradılar ve gelecek talebe göre çıkarılacağını söylediler, uzun lafın kısası e50, 5500 sahipleri aynı isteği iletirlerse daha çabuk bu dil paketlerine ulaşırız diye düşünüyorum.

Ayrıca bu özellik NOKİANIN YENİ 9.1 SYMBIANLI telefonlarında olmalı, mesaj okuyucusu bulunan başka modelleri biliyorusanız buraya yazarsanız ayrıca bu konuda daha geniş bilgi sahibide oluruz.

(Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak ilk kez mesaj attım hatam olduysa affola)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcclknh -- 11 Aralık 2006; 23:35:19 >

• estağfirullah hatasız kul olmaz da bu aslan neyin nesi? :P FB FB FB
  • İdareten aslan koydum, hemen atlamışın bi fenerli olarak:), Değiştiricem uygun bişi olunca:)
  • yok yaw şakasına takıldım. Fenerliyim ama futbolla işim yok. öylesine takıldım. hoşgeldin maksadıyla. yoksa GS de Türk takımı. buradan futboldaki şiddeti de kınıyorum. Mühim olan futboldan haz almak, savaşmak değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gcclknh

"Metinden sese özelliği ile gelenekselden kurtulun: alınan metin mesajlarının telefon tarafından sesli olarak okunmasını dinleyin."

Arkadaşlar bu yazıyı nokia sayfasından aldım, bu özelliğin e50 ve 5500 larda olduğunu biliyorum, benim tel de e50 gayetde güzel okuyabiliyor gelen mesajları ancak ingilizce almanca ve bunun gibi türkçe olmayan 12 dilde daha okuyor. Tabi türkçe mesajı ingilizce okuyunca bişey anlamıyosunuz. Konuyla ilgili olarak nokia türkiyenin sayfasından müşteri hizmetlerine bunun türkçe dil paketinin ne zaman çıkacağını sordum, bi kaç gün sonra aradılar ve gelecek talebe göre çıkarılacağını söylediler, uzun lafın kısası e50, 5500 sahipleri aynı isteği iletirlerse daha çabuk bu dil paketlerine ulaşırız diye düşünüyorum.

Ayrıca bu özellik NOKİANIN YENİ 9.1 SYMBIANLI telefonlarında olmalı, mesaj okuyucusu bulunan başka modelleri biliyorusanız buraya yazarsanız ayrıca bu konuda daha geniş bilgi sahibide oluruz.

(Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak ilk kez mesaj attım hatam olduysa affola)

Good morning my friend

Birkaç kez verildi daha önce 5500 ön incelemesinde ise bizzat tarafımdan irdelendi

• Verilmesi muhtemel tabi ancak 5500 sahipleri olarak Nokia Türkiyeye yazalımda, türkçe dil paketini çıkarsınlar gibi bi içerik varmıydı o 5500 incelemesinde? Bide başka hangi 9.1 telefonlarda var bu olay onuda merek ediyorum? Bilginiz varmı?
  • çıkmadımı hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.