Şimdi Ara

Nokian wetproof yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım hyundai getz 1.4. Bu sene karadeniz turu planım var hayırlısıyla. Lastikleri değiştimek istiyorum. Önde lasaa greenways arkada goodyear eagle sport takılı. Nokian wetproof ile alakalı çok iyi yorumlar okudum. Acaba kullanan var mı aranızda? Bir de köy yollarına dayanır mı korkusu var yumuşak hamur olduğundan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu lastiğin 1 yol içinde ince su kanalları dökülüyor diye konu vardı sanırım.

Sizin ölçüde fiyatı uygun ise Goodyear Efficient Grip Performance tavsiye ederim. Almanya üretimi olursa tadından yenmez. 2 takımı kullanıyorum çok memnunum. Islak performansı harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bu lastiğin 1 yol içinde ince su kanalları dökülüyor diye konu vardı sanırım.

Sizin ölçüde fiyatı uygun ise Goodyear Efficient Grip Performance tavsiye ederim. Almanya üretimi olursa tadından yenmez. 2 takımı kullanıyorum çok memnunum. Islak performansı harika.
    O şikayet edilen lastik WetProof değil WeatherProof ( 4 mevsim)

• WetProof güzel, hem sessiz hem frenlemesi iyi.

• Ben focusta kullanıyorum genel olarak memnunum ama dediğiniz gibi yumuşak hamur olduğundan dayanıklılığı sorun olabilir. Dunlop fm800 de bakabilirsiniz o daha sert yapılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Powerproof kullanıyorum 225/45/17 ebatta. Çok mennunum. Sizin ebatlarda Powerproof yok ama Nokian üzmez.

Şikayetler ağırlıklı Weatherprooflarda bu arada.

• Continental al geç. Gerisi hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.