Şimdi Ara

Nokian WR G2 ile Continental TS850 arasında kaldım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
17.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • d4 ile ug9 coasting denen sürtünme oranı düşük lastikler yani daha az yakıt harcıyor araba. fiyatları da ona göre.

yalnız hankook un yakıtı 2.5 kat arttırması ilginçmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 kat artırmadı. 2 - 2.5 litre artırdı. Tam dolu depoyla Şehir içi 800 km yol yaptıktan sonra benim yakıt lambası yanardı normalde. Hankook kış lastiğimle 619 km yol yaptıktan sonra yakıt lambası yandı.o da yaklaşık yüzde 25 yakıt sarfiyatını artırdı gibi görünüyor. Tabii ki bu artışın tek sorumlusu lastik değil kış şartları, soğuk havalar da etkili olıyor.

• Nokian.
  • Arkadaşlar yarım kış lastiği alacam ama ne alacağıma karar veremedim Nokian Goodyear ve Continental arasında kaldım. Malum Konya'da her zaman kar yağmıyor ama bu sene ~40 cm falan yağdı.Ana yollar belediye sağ olsun açık ve tuzluyorlar.Devamlı doğudaki gibi kar yağmadığı için hangi lastiği almam daha mantıklı ben Nokian D4 almayı düşünüyorum pişman olurmuyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaattin42Apple A kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum çok memnunum D4 ten. Ara sokaklar berbat Eskişehir'de de ama ana arterler temiz. Farketmiyor hepsinde gayet iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yağmursuz yani kuru havalarda falan yanakları açılıyor mu? Kaç senedir kullanıyorsunuz? Konyanın bazı yolları bozuk(köy yolları) bu yollarda lastiğe bir şey olurmu? Sonuçta yumuşak teker.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.