Şimdi Ara

Noldu Bu Silkroad a ? Babel serverı nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok uzun bir aradan sonra keyif için silkroadı kurdum giriyim dedim bir de baktım sunucu isimnlerinin hepsi değişmiş .. Benim Zamanımdaki Babel nerde acaba ? yada nooldu o server a benim char ordaydıda :)

• 2 kere serverları birleştirdiler, o yüzden isimler değişti ve azaldı sayı.
    http://www.maxigame.org/forum/f328/international-sro-i-sro-sunucu-birlesim-listesi-232877/
  • Babel, Caspian, Rome, Sparta, Xian birleştirildi ve Oceanus oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekürler . girdim şimdi oyunda da değişmiş bazı şeyler bir sürü merchant gelmiş falan kurcalayım ben biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunduzcagri

Anladım teşekürler . girdim şimdi oyunda da değişmiş bazı şeyler bir sürü merchant gelmiş falan kurcalayım ben biraz :)

Oyun çok değişti hocam. Yıllarca oynayan srocular bile yabancılık çekiyor oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişmiş baya eskiden canavar öldürdükmü ilellaki az çok para düşerdi ?

şimdi monkey bilmmemne bişi düşüyor o nedir ki ne yapılıyor o zımbırtı canavardan düşünce tavla pulu gibi duruyor yanda :)
  • quote:

değişmiş baya eskiden canavar öldürdükmü ilellaki az çok para düşerdi ?

şimdi monkey bilmmemne bişi düşüyor o nedir ki ne yapılıyor o zımbırtı canavardan düşünce tavla pulu gibi duruyor yanda :)

70 level olana kadar düşmüyordu sanırım gold. O düşenleri pot, pill kıyafet ya da silahla takas ediyorduk hatırladığım kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O token'ları toplayıp seal of moon ve seal of sun set (D1-D8) dizebilir (D1-D8 seal of star setleri bedava), return-job kıyafeti gibi şeyler alabilirsin. Pot, teleport, arrow-bolt gibi şeyler 71 level'a kadar ücretsiz.

• hımmm iyimişşş

peki nerden alabiliyom bu setleri kaçtane token gerekiyor bilen var mı ?

cevaplar için teşekürler arkadaşlar
  • quote:

hımmm iyimişşş

peki nerden alabiliyom bu setleri kaçtane token gerekiyor bilen var mı ?

cevaplar için teşekürler arkadaşlar

Genelde ışınlanma alanlarının etrafında oluyor. Hotan'daki atçının sağ tarafında.

• Aynen arkadaşın söylediği gibi hocam. Yalnız alıntılama ya da haberdar et seçeneğini kullanırsanız çok daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

O token'ları toplayıp seal of moon ve seal of sun set (D1-D8) dizebilir (D1-D8 seal of star setleri bedava), return-job kıyafeti gibi şeyler alabilirsin. Pot, teleport, arrow-bolt gibi şeyler 71 level'a kadar ücretsiz.

Hocam silkroad indirdim hepsi kore serveri diyordu hala öylemi değilse bende geri dönmeyi düşünüyorum yoksa eu serveri değiştide benim mi haberim yok ?

• LorenBlake kullanıcısına yanıt
    Silkroad-R server'ları İngiltere'deydi, artık onlar da Güney Kore'de.

• peki itemlere biz önceden element alıp tabletlerle birleştirip ekstra özellikler basıyorduk

şimdi onun için bir kolaylık varmı para kullanamadığımıza göre tek tek mi topluyacaz ?
  • gunduzcagri kullanıcısına yanıt
    Artık tablet ve element olayı yok. %0 asimilasyon oranlı stone'lar düşüyor yaratıklardan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.