Bildirim
Noldu Bu Silkroad a ? Babel serverı nerde ?
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 kere serverları birleştirdiler, o yüzden isimler değişti ve azaldı sayı.
http://www.maxigame.org/forum/f328/international-sro-i-sro-sunucu-birlesim-listesi-232877/ -
Babel, Caspian, Rome, Sparta, Xian birleştirildi ve Oceanus oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekürler . girdim şimdi oyunda da değişmiş bazı şeyler bir sürü merchant gelmiş falan kurcalayım ben biraz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gunduzcagri
Anladım teşekürler . girdim şimdi oyunda da değişmiş bazı şeyler bir sürü merchant gelmiş falan kurcalayım ben biraz :)
Oyun çok değişti hocam. Yıllarca oynayan srocular bile yabancılık çekiyor oyunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
değişmiş baya eskiden canavar öldürdükmü ilellaki az çok para düşerdi ?
şimdi monkey bilmmemne bişi düşüyor o nedir ki ne yapılıyor o zımbırtı canavardan düşünce tavla pulu gibi duruyor yanda :) -
quote:
şimdi monkey bilmmemne bişi düşüyor o nedir ki ne yapılıyor o zımbırtı canavardan düşünce tavla pulu gibi duruyor yanda :)
70 level olana kadar düşmüyordu sanırım gold. O düşenleri pot, pill kıyafet ya da silahla takas ediyorduk hatırladığım kadarıyla.
quote:
şimdi monkey bilmmemne bişi düşüyor o nedir ki ne yapılıyor o zımbırtı canavardan düşünce tavla pulu gibi duruyor yanda :)
O token'ları toplayıp seal of moon ve seal of sun set (D1-D8) dizebilir (D1-D8 seal of star setleri bedava), return-job kıyafeti gibi şeyler alabilirsin. Pot, teleport, arrow-bolt gibi şeyler 71 level'a kadar ücretsiz.
hımmm iyimişşş
peki nerden alabiliyom bu setleri kaçtane token gerekiyor bilen var mı ?
cevaplar için teşekürler arkadaşlar -
quote:
hımmm iyimişşş
peki nerden alabiliyom bu setleri kaçtane token gerekiyor bilen var mı ?
cevaplar için teşekürler arkadaşlar
Genelde ışınlanma alanlarının etrafında oluyor. Hotan'daki atçının sağ tarafında.
Aynen arkadaşın söylediği gibi hocam. Yalnız alıntılama ya da haberdar et seçeneğini kullanırsanız çok daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
quote:
O token'ları toplayıp seal of moon ve seal of sun set (D1-D8) dizebilir (D1-D8 seal of star setleri bedava), return-job kıyafeti gibi şeyler alabilirsin. Pot, teleport, arrow-bolt gibi şeyler 71 level'a kadar ücretsiz.
Hocam silkroad indirdim hepsi kore serveri diyordu hala öylemi değilse bende geri dönmeyi düşünüyorum yoksa eu serveri değiştide benim mi haberim yok ?
-
Silkroad-R server'ları İngiltere'deydi, artık onlar da Güney Kore'de.
peki itemlere biz önceden element alıp tabletlerle birleştirip ekstra özellikler basıyorduk
şimdi onun için bir kolaylık varmı para kullanamadığımıza göre tek tek mi topluyacaz ? -
Artık tablet ve element olayı yok. %0 asimilasyon oranlı stone'lar düşüyor yaratıklardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X