Şimdi Ara

Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Oyun için menüden sabit pfs'ye baktım mı ? Yeni yüklenmış oyunda kendisi belli bir düzeye kitliyor diye biliyorum ben

Baktım hocam baktım her şeyi denedim sorun ondan kaynaklı değil, o zaten çok basit bir şey anlardım hemen. Düşüncen için sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Toz ve işlemci macunuyla alakası yok. Öyle bir şey olsa kurtarmadan önce de 50fps de oynardın. 50 fps olmasına rağmen kasıyor hissi mi veriyor sana? Benim pc de 150 170 arasıydı fps yi 80 e kilitledim hiçbir fark göremedim.

Hocam 120-130 fpsde kasıyor hissi veriyo bana. Çünkü ben hiç bu fps seviyesinde oynamadım. Hep 200'den fazlaydı ve delay dediğimiz gecikmenin g'si ve kasmanın k'si yoktu oyunumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

aşağıdaki gibi onar butonuna tıklıyorsun
     Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın..

Deniyorum dostum umarım olur, teşekkürler şimdiden.
  • Bendede seninkinden biraz daha düşük bir ekran kartı var. Bir ara fps droplar yaşıyordum sürekli macun yenilettim fanı temizlettim format attırdım şuan durum iyi ama güvendiğin bir bilgisayarcıya götür bi incelet derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Bendede seninkinden biraz daha düşük bir ekran kartı var. Bir ara fps droplar yaşıyordum sürekli macun yenilettim fanı temizlettim format attırdım şuan durum iyi ama güvendiğin bir bilgisayarcıya götür bi incelet derim.

Verdiğin akıl için sağol hocam, son çare onu yapıcam zaten.
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim düzelince nasıl düzeldiğini yazarsan sonradan görenler de bilgilenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvaQuantum

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Toz ve işlemci macunuyla alakası yok. Öyle bir şey olsa kurtarmadan önce de 50fps de oynardın. 50 fps olmasına rağmen kasıyor hissi mi veriyor sana? Benim pc de 150 170 arasıydı fps yi 80 e kilitledim hiçbir fark göremedim.

Hocam 120-130 fpsde kasıyor hissi veriyo bana. Çünkü ben hiç bu fps seviyesinde oynamadım. Hep 200'den fazlaydı ve delay dediğimiz gecikmenin g'si ve kasmanın k'si yoktu oyunumda.

Bende de tam tersi bi durum var 350 ve üstü fps'de delay yapıyor bazen

• Bu arada simdi aklima geldi.bilgisayarinda 2 ekran karti varsa hangisini kullandigina bak.
    Sistem geri yukleyince kotu olan ekran kartin devreye girmis olabilir belki...

• Sorunun yazılımsal olduğu apaçık ortada. Temiz bir format ve güncel driver kurarak sorunu çözebilirsin. Oyunu siteden client indirerek kur.
  • Arkadaşlar onar butonundan sonra düzeldi gibi geldi bana. Kesinleştirmek için bir kaç oyun daha atıp buraya yazacağım.
  • bence format at bilgisayar rahatlasın
  • Çeşitli programlarla önce ekran kartı vs bileşenlerin tam verimle çalıştığından emin ol. Sıkıntı varsa güncellemeyi dene. Oyun dosyalarını onar ya da silip baştan kur. Sorun hala devam ediyorsa(başka oyunlarda falan da fps düşmesi mevcutsa) şu herkesin önerdiği temiz format atmayı dene. Her şeyi stabil olarak tekrar kur ve bir de öyle dene. Kendin biliyorsan kendin at. Uyduruk bilgisayarcılarda sakın format atma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

o ekran kartı sana sabit 250 fps vermez. Aslında farkında olmadan o fps sende 100 e kadar düşüyordur emin olabilirsin, aynı karta sahibim üstelik 4 gb modeli.

Soruna gelirsek, bence bunun sebebi kasa içerisindeki tozlanma olabilir. Kasanın içini ferah tutmaya özen gösterin. Toz gibi kirletici etmenler ısınmalara sebep olur. Bu da ilerleyen zamanlarda oyun performansınızı ciddi şekilde etkiler. Bir başka tavsiyem de eğer ki virüs sebebiyle olduğunu düşünüyorsanız bilgisayarınıza low-level format atmanızdır. Çünkü sizin fark etmediğiniz problemler ışığında biosu etkileyen virüsler de mevcut.

hijackthis yapıp bilgisayarını bir incele. muhtemel sıkıntının kaynağı olan dosyaları bulursan onun üzerinden bir şeyler yapabilirsin.

Hocam sorun kaç fps verip vermediği değil ben hiç lolü kasarak oynamamıştım bu zamana kadar.. Ama ne olduysa bu kurtarmadan sonra oldu fightlarda 40 fpsye düşüyor sanki 2 gb ramli bir bilgisayarda oynuyormuşcasına bilgisayar şuurunu kaybediyor. Ama bu sorun csgoda olmuyor. Dediğim gibi sizin söyledikleriniz (tozlanma macun vs) bunlar oluyo olsa csgoda da olur diye düşünüyorum? Onda hiç bir sorun yok fakat lolde bilgisayar kağnı moduna alıyor kendini.. Onar butonunu deniyeceğim şimdi. Artık olmazsa son çare 50 kiloluk kasayı götürücem aldığım yere.. Bu arada vatan'da format atma durumları söz konusu mu?

öyle olduğunu tahmin ediyorum da, neden götüresin ki ? usb den format atabilirsin totalde 1 saat sürmez.. Üstelik öyle zor bir şey de değil. Tahmini olarak usb takar, bilgisayarı restart ile açar biosa girer bir tuşa basar ve yükleme ekranına ulaşırsın.

• quote:

Arkadaşlar onar butonundan sonra düzeldi gibi geldi bana. Kesinleştirmek için bir kaç oyun daha atıp buraya yazacağım.

Hocam ne oldu bilgisayar durumu ne bendede olmuştu sorun format atınca düzelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

quote:

Arkadaşlar onar butonundan sonra düzeldi gibi geldi bana. Kesinleştirmek için bir kaç oyun daha atıp buraya yazacağım.

Hocam ne oldu bilgisayar durumu ne bendede olmuştu sorun format atınca düzelmişti.

Hocam 4-5 oyun attım, bir sorun göremedim. Yani düzeldi diyebilirim, ama bir kaç gün içerisinde nolur bilemem. Buraya yazarım kesinlikle. Yarın yeniden deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Çeşitli programlarla önce ekran kartı vs bileşenlerin tam verimle çalıştığından emin ol. Sıkıntı varsa güncellemeyi dene. Oyun dosyalarını onar ya da silip baştan kur. Sorun hala devam ediyorsa(başka oyunlarda falan da fps düşmesi mevcutsa) şu herkesin önerdiği temiz format atmayı dene. Her şeyi stabil olarak tekrar kur ve bir de öyle dene. Kendin biliyorsan kendin at. Uyduruk bilgisayarcılarda sakın format atma.

Hocam öneriler için teşekkürler, sadece lol'de olan bir problem. Csgo'da hiç bir sorun yaşamıyorum. Ama şu onarma tuşuyla normale döndü gibi gözüküyor. Yarın da tekrar 3-4 oyun deneyip, buraya yazacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Çeşitli programlarla önce ekran kartı vs bileşenlerin tam verimle çalıştığından emin ol. Sıkıntı varsa güncellemeyi dene. Oyun dosyalarını onar ya da silip baştan kur. Sorun hala devam ediyorsa(başka oyunlarda falan da fps düşmesi mevcutsa) şu herkesin önerdiği temiz format atmayı dene. Her şeyi stabil olarak tekrar kur ve bir de öyle dene. Kendin biliyorsan kendin at. Uyduruk bilgisayarcılarda sakın format atma.

Hocam öneriler için teşekkürler, sadece lol'de olan bir problem. Csgo'da hiç bir sorun yaşamıyorum. Ama şu onarma tuşuyla normale döndü gibi gözüküyor. Yarın da tekrar 3-4 oyun deneyip, buraya yazacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.

Rica ederim. Umarım düzelmiştir.

• format
  • kardeşim şunu söylemeyi sevmem ama format sorununu çözcektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba konuya yazanlar ı cahil ben mi cahilim. Adam formattan sonra fps düştü diyor: gelmiş tozunu al, macunu değiş yazmışlar . Yazılımsal olduğu gün gibi ortada.

Senin sorununa gelince. Muhtemelen kurtarmadan sonra ayarların değişti. Dosyalar çöpten alına eşya misali biraz darbe almışlar. Onarma ile düzelmesi normal. Bir de bişe sorucam: 250 fps yi hangi monitör ile alıyorsun. Ekran kartı ile fps arasında direkt bir bağlatı yok. monitörün modelini yazarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 18 Ekim 2015; 10:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.