Şimdi Ara

Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sauron

Acaba konuya yazanlar ı cahil ben mi cahilim. Adam formattan sonra fps düştü diyor: gelmiş tozunu al, macunu değiş yazmışlar . Yazılımsal olduğu gün gibi ortada.

Senin sorununa gelince. Muhtemelen kurtarmadan sonra ayarların değişti. Dosyalar çöpten alına eşya misali biraz darbe almışlar. Onarma ile düzelmesi normal. Bir de bişe sorucam: 250 fps yi hangi monitör ile alıyorsun. Ekran kartı ile fps arasında direkt bir bağlatı yok. monitörün modelini yazarmısın.

Hocam ben annemin mutfağa aldığı lcd televizyonu kullanıyorum oyun oynarken samsung

• Oyun kaldır tekrar yükle en temizi kurtarma yapınca oyun dosyaları zarar görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Oyun kaldır tekrar yükle en temizi kurtarma yapınca oyun dosyaları zarar görüyor.

Hocam anlamadığınız bir şey var, ben bu kurtarmayı yapınca bilgisayardaki her şey silindi. Bu win10 daki kurtarma binevi format gibi zaten.
  • Beyler bir iki gün düzelmişti ama yine aynı problemi yaşıyorum, şimdi tek çözüm sağlam bir format mı? Bi yardımcı olun lütfen.
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    dikey senkronizasyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

dikey senkronizasyon ?

Yok hocam onu da denedim, çözmüyor.. Ama MOM.Implementation dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi.Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. diye bir hata alıyorum. Bir de This driver can't release to failure diye hata alıyorum. Bunlar ne demektir, ne yapmam gerek up up lütfen..
  • Patlat bi format

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden kurtarma sonrasında da bu sorunu yaşıyorsan kesinlikle format atman gerekir. O bahsettiğin virüs kurtarma için kullanılan dosyaların içine de bulaşmıştır muhtemelen. Aynı zamanda bilgisayarın içindeki recovery ile format atmaya çalışırsan da aynı şeyin olma ihtimali yüksek bence. Farklı bir yerden yazılım bulup öyle format atmanı tavsiye ederim en güzeli o. Ya da kullandığının dışında daha iyi olan bir virüs programı ile tarama yapmayı dene. Oyun özelliklerini (video özelliklerini ) düşürüp oynamayı dene belki o fps lere geri çıkabilirsin. Sıkıntı yapma kendine bu kadar. Format atma işini sen yapamıyorsan bile 20 tl verip biri yapabilir gün içerisinde. Hatta bilen bir arkadaşın falan vardır da elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Yeniden kurtarma sonrasında da bu sorunu yaşıyorsan kesinlikle format atman gerekir. O bahsettiğin virüs kurtarma için kullanılan dosyaların içine de bulaşmıştır muhtemelen. Aynı zamanda bilgisayarın içindeki recovery ile format atmaya çalışırsan da aynı şeyin olma ihtimali yüksek bence. Farklı bir yerden yazılım bulup öyle format atmanı tavsiye ederim en güzeli o. Ya da kullandığının dışında daha iyi olan bir virüs programı ile tarama yapmayı dene. Oyun özelliklerini (video özelliklerini ) düşürüp oynamayı dene belki o fps lere geri çıkabilirsin. Sıkıntı yapma kendine bu kadar. Format atma işini sen yapamıyorsan bile 20 tl verip biri yapabilir gün içerisinde. Hatta bilen bir arkadaşın falan vardır da elbet.

Formattan geldi hocam bu gün bilgisayar, birazdan deneyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: EvaQuantum

quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Yeniden kurtarma sonrasında da bu sorunu yaşıyorsan kesinlikle format atman gerekir. O bahsettiğin virüs kurtarma için kullanılan dosyaların içine de bulaşmıştır muhtemelen. Aynı zamanda bilgisayarın içindeki recovery ile format atmaya çalışırsan da aynı şeyin olma ihtimali yüksek bence. Farklı bir yerden yazılım bulup öyle format atmanı tavsiye ederim en güzeli o. Ya da kullandığının dışında daha iyi olan bir virüs programı ile tarama yapmayı dene. Oyun özelliklerini (video özelliklerini ) düşürüp oynamayı dene belki o fps lere geri çıkabilirsin. Sıkıntı yapma kendine bu kadar. Format atma işini sen yapamıyorsan bile 20 tl verip biri yapabilir gün içerisinde. Hatta bilen bir arkadaşın falan vardır da elbet.

Formattan geldi hocam bu gün bilgisayar, birazdan deneyeceğim..

Tamam sonuçlarını yazarsın merak ettim ben de

• Sorun çözüldü beyler, çözüm format imiş. Teşekkürler herkese.
  • Çözülmemiş beyler, yine aynı şey oluyor....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

az daha ağla yeni ekran kartı yollucaz rahat ol

Burada velette olmazdı halbuki ama.. Şans işte beni buluyor yine. Block.

Performans modu açıkmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 27 Ekim 2015; 12:10:41 >
  • Oyunu bi sil tekrar kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda herkes bilgisayar profesörü kesilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

az daha ağla yeni ekran kartı yollucaz rahat ol

Burada velette olmazdı halbuki ama.. Şans işte beni buluyor yine. Block.

Performans modu açıkmı ?

Nedir hocam performans modu? Ben bilgisayardan pek anlayan birisi değilim. Bu arada formattan sonra pcye win7 yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Oyunu bi sil tekrar kur

Dostum kaç kez yaptım inan bilmiyorum.. Benim bilgisayarımda 4x2 yani 8 gb ram var acaba biri devre dışı falan mı? Bunla alakalı bir şey olabilir mi?
  • Arkadaşlar şimdi de arka arkaya mavi ekran hatası almaya başladım, bilgisayarım elden gidiyor anlayacağınız.. Problem nedir inanın bi fikrim yok kabak gibi ortada kaldım böyle.
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    Chrome'da gezerken donmalar.. Sorun ekran kartımda mı? Nasıl anlayacağım ben bu bilgisayara ne olduğunu.. Daha 6-7 ay önce 2500 liraya yakın para verdim sadece kasaya.. Bir yardımcı olun nolur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.