Şimdi Ara

Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende katılıyorum dediğine sorunun %90 driverda olduğunu düşünüyorum.
  • sorun hala devam ediyorsa özelden iletişime geçebilirmisiniz
  • Dostum harika söylediklerin, katılıyorum hepsine birer birer. Ama win10 değil win7 kullanıyorum şuan..
  • Dostlarım, driverlara ne yapabilirim? Ekran kartı driverı denedim güncel diyor.. Nasıl silinir, nasıl yenisi yüklenir? Yardımcı olabilecek misiniz..
  • Ayrıca olayın garip kısmı; csgo'da böyle hiç bir sorun yaşamamam..
  • Arkadaşlar acaba sorun win10 ile düzelir mi? Bi fikriniz var mı?
  • benim driverımda böyle bir seçenek var çift ekran kartın varsa bu bölümü bul muhtemelen sıkıntı bu yüzden
     Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın..
  • Hocam bunu bulamadım bende de bu program var fakat bulamadım.. Nereden ulaştığınızı söylerseniz belki bulabilirim. Ama şunu değiştirdim. Çerçeve hızı; yani tam ekran uygulamaları düşürülmüş kare hızlarında çalıştırmak güç kullanımını azaltır yazıyor açıklamasında. İlk açtığımda burada 55 fps yazıyordu. Bunu kaç yapmalıyım? 60 yaptım?
  • önceki mesajları okumadım belki yazılmıştır. adwcleaner yükleyip taratmayı dener misin? @EvaQuantum
  • denerim tabi hocam, çözecekse her şeyi yaparım. nedir bu?

edit: hiç bir şey bulmadı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvaQuantum -- 5 Aralık 2015; 3:45:58 >
  • chrome kasıyor falan diyince aklıma bu geldi.

bi dxdiagını ve ekran kısmını ss atar mısın? @EvaQuantum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvaQuantum

Hocam bunu bulamadım bende de bu program var fakat bulamadım.. Nereden ulaştığınızı söylerseniz belki bulabilirim. Ama şunu değiştirdim. Çerçeve hızı; yani tam ekran uygulamaları düşürülmüş kare hızlarında çalıştırmak güç kullanımını azaltır yazıyor açıklamasında. İlk açtığımda burada 55 fps yazıyordu. Bunu kaç yapmalıyım? 60 yaptım?

masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafikleri yapılandır'a gir ordan lolü yüksek performans'a getir, lol yoksa oyuna gir bi özel oyuna gir 3-5 dk oyalan yine aynı ayarların olduğu yere bak yine çıkmazsa uygulama ekle de oradan lolün kurulu olduğu yere gidip lol.launcher'i ve clienti bulup seç sonra yüksek performans'ı işaretle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANYAKGÜÇLÜÇAR -- 5 Aralık 2015; 14:43:24 >
  • buyur hocam.
     Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın.. Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın..

• hocam bendeki catalyst masaüstüne sağ tıklayınca çıkmıyor. bu program çıkıyor onun yerine. bundaki ayarları biliyorsan yaparım, hatta süper olur.
     Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın..
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bunu ama kurcala biraz oradaki lol simgesiyle uğraş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol oynarken ekran kartın devreye girmiyor olabilir
  • ekran kartın r9 270x değil r9 200. işlemcin fx 6300 ve oyun için pek uygun olmayan bir işlemci olduğunu düşünüyorum. işlemcin şu an 370 küsür lira ama ondan daha iyi olan g3258 250 lira mesela. karşılaştırmada da baya fark atmış.http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G3258-vs-AMD-FX-6300
    8 gb ramin var ve gayet iyi. pcnin bu haliyle internette hiç kasmaması gerekir sen de chromeda kasma var diyorsan vardır bilgisayarın birşeyi. fps konusuna gelince. sürekli patch geliyor oyunun görüntüleri iyileşiyor. düşüşün sebebi bu bile olabilir.
  • Yok artık.

Bilmediğiniz belli bari sallamayın, fx 6300 ile Battlefield 3 oynamıyoruz alt tarafı kıytırık grafikli Lol den bahsediyoruz. Bu oyunu fx 6300 den daha düşük AMD X4 860k ile oynadığım zamanları da biliyorum. O şekilde bile 100 fps nin üzerinde fps alıyordum.

Donanımda sıkıntı yok.

Bana Driver Booster 3 ün full sürümü vardı bi ara forumda, onu bul tüm sürücülerini o şekilde kur, arkasında ekran kartını güncelle. Yeni AMD sürümünde farklı arayüz geliyor merak etme onu kurcala gerekirse.
  • Hocam chrome kasması basit bir virüsten kaynaklıymış o sorun çözüldü çoktan. Ayrıca ben kasmanın bilgisayarımın özellikleri yüzünden olduğunu düşünmüyorum çünkü daha alalı 7-8 ay oldu ve bu bilgisayarın sadece kasasına ben 2.500 lira para baydım. bu oyunu rahat rahat oynayamayacaksam ne anlamı kaldı ki?
  • EvaQuantum hocam bi kere sen kazık yemişsin o konuda anlaşalım.. ben 1 yıl önce technopat sistemi topladım. her şeyi çalıştırıyor ama gta 5te takılmalar var onuda ileride çözeceğim.. 2500 liraya i5 4690k gtx 760lı sistem alırdın 1-1.5 yıl önce..

Suppordle hocam moba oyunu farklıdır. 3-5 kişi bir araya gelse fpsde akıl almaz değişiklikler olabilir. benim mesela fps 250 falan ama tfde 60 oluyor. çok değişken yani. bende o sistemden 100 falan beklerdim ama lolde grafiklerini çok geliştirdi. sabit bilgisayarla oynasan bile fps zaman geçtikçe düşüyor.

@EvaQuantum
    @Suppordle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.