Şimdi Ara

Nolur bilgisayardan anlayan biri baksın.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerekli dosyaları farklı bir hdd'ye alıp hdd'ye güzelce biçim at. daha sonra lolü tekrar kur. düzelir. bende de aynı sıkıntı vardı. normalde 120 fps aldığım bilgisayarda bir anda 50 fpslere kadar düştü. format ve sıfırdan kurulum ile yeniden düzeldi. nedeni sekronizasyonda sıkıntı olması. lolün west launcher dosyaları ile tr dosyalarında bile fark ediyor bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

gerekli dosyaları farklı bir hdd'ye alıp hdd'ye güzelce biçim at. daha sonra lolü tekrar kur. düzelir. bende de aynı sıkıntı vardı. normalde 120 fps aldığım bilgisayarda bir anda 50 fpslere kadar düştü. format ve sıfırdan kurulum ile yeniden düzeldi. nedeni sekronizasyonda sıkıntı olması. lolün west launcher dosyaları ile tr dosyalarında bile fark ediyor bu olay.

Dostum cok teşekkür ederim deneyeceğim, eline sağlık bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

gerekli dosyaları farklı bir hdd'ye alıp hdd'ye güzelce biçim at. daha sonra lolü tekrar kur. düzelir. bende de aynı sıkıntı vardı. normalde 120 fps aldığım bilgisayarda bir anda 50 fpslere kadar düştü. format ve sıfırdan kurulum ile yeniden düzeldi. nedeni sekronizasyonda sıkıntı olması. lolün west launcher dosyaları ile tr dosyalarında bile fark ediyor bu olay.

Dostum cok teşekkür ederim deneyeceğim, eline sağlık bilgiler için.
  • Format attıktan sonra mavi ekran hatası aldın ha virüs mü var c yada d yi taratsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Format attıktan sonra mavi ekran hatası aldın ha virüs mü var c yada d yi taratsan

Suan onunla uğraşıyorum hocam
  • Açılın ben bilgisayar mühendisiyim

• Beyler sorunu hala çözmüş değilim.. Çaresizim bir yardım edin bana ya. Up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: İkarus06

Açılın ben bilgisayar mühendisiyim

O zaman bir yardım et be güzel kardeşim.
  • Soruna hala çözüm bulamadım arkadaşlar. şu kocaman forum bile yetersiz kaldı anlayacağınız. yüksek ihtimal ekran kartım kötü durumda. arada takılıp duruyor falan..
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    Mavi ekranda atikmdag.sys şeklinde bir yazı yazıyordur tahminime göre . Ekran kartı driver ı ile ilgili sorun bendede aynı ekran kartı var bende senin gibi fps sorunu yaşamıştım format attım, temizledim pcnin içini parçaları çıkarıp geri taktım düzeldi. Mavi ekran içinde ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yüklemelisin.
  • megadethx kullanıcısına yanıt
    Format attırdım pcyi de temizlettirdim bir güzel, ama hala yaşıyorum yani oyunun akıcı olmadığını hissedebiliyorum. Son çare sök tak yöntemine bakıcam. başka da çözüm kalmadı
  • Format atacaksın. Daha sonra kasayı açıp işlemci macununu tazeleyip fanlari söküp tertemiz yapıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal çift ekran kartı kullanıyorsun ve harici olan şu an cortlamış lolü tümleşik olan intelle açıyordur şimdi önce ekran kartını kaldırıp tekrar kur ama büyük ihtimal yine olmayacak aynısı başıma gelmişti format atıp öle güncelle ekran kartını

• Ekran kartinin programinda bazi programlarin, oyunlarin performans ozelliklerini kisabiliyorsun. Belki hir sekilde LOL un performansi ile oynanmistir o program uzerinde. Ekran kartik LOL u actiginda otomatik devreye giriyordur.

• Dostum oncelikle 60hz monitorde oynuyorsan 1500 fps de alsan ancak kendini tatmin edersin baska bir faydası olmaz.
    Yani ekran kartı kac kare cizerse cizsin onu gosterecek olan senin monitorun ve o da sn 60 kare gosterebiliyor oldugu icin 60 fps ustu cok da onemli degil
    onun dısında senin sorunun bilgisayarla degil anlasılan cunku csgoda sorun yok diyorsun ki csgo 200 fps veren pc lol de ona yakın olmalı.
    o yuzden gelen patchlerden birisiyle alakalı olabilir.
    - once ekran kartının son surucusunu yukleyebilirsin
    - lol tamamen silip tekrar yukleyebilirsin

yok illaki cok akıcı olsun diyorsan 144 hz bir monitor alman lazım
  • Arkadaşlar dedikleriniz iyi hoşta, birincisi ben bu bilgisayara 2 kez temiz format attırdım.. İkincisi ben ne macun temizlemeyi bilirim ne bilgisayar sökmeyi anlamam yani o işlerden.. Üçüncüsü ben monitör değil led televizyon kullanıyorum monitör olarak samsungun.. Bunla bir ilgisi olabilir mi? bi fikriniz var mı? Format ve driverlarla olacak bir şey değil bu artık onu anlamış oldum.
  • Arkadaşlar bu arada yeni farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Özellikle mordekaiser oynadığımda fpsm iyice 70 lere 80 lere düşüyor. Bir şeyle ilgisi var mıdır?
  • bence driverlarinda sorun var onlari guncellemeye bak

• En az gtx 970 veya r9 390 lazim ultrada 250 fps uzeri almak icin driverlar silinmis olabilir driverlari yukle olmadi format dene

• Macun, toz, virüs diyenler cahil cüheladır. Apaçık belli yazılımsal sorun olduğu ben win10'a geçtiğimde zonealarm firewall yüzünden hep mavi ekran alırdım bunun gibi bir uyumsuz program vakası olabilir, bu 1. ihtimal. 2. ihtimal driverın win10 ile uyumsuzluğu, yanlış driver veyahut 2 ekran kartı varsa lolü masaüstü kartının çalıştırmasından dolayıdır. Format attıysan virüs mirüs kalmaz öyle güçlü bir virüs olsaydı hayattan bezdirirdi seni ne taskmgr açardın ne işlerini yapabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANYAKGÜÇLÜÇAR -- 3 Aralık 2015; 12:03:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.