Şimdi Ara

Noontec V8 Pro Mu? Dark Media Mania Mı? Sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünler arasında kaldım. İçerisine hdd takılabilen, geniş medya oynatma desteği bulunan, ağ desteği ve bittorrent desteği olan bir ürün aradım. Keseme uygun bu iki ürünü buldum. Ama marka konusunda kaldım.
    - Özellik olarak birbirinden farkları var mı?
    - Yazılım olarak herhangi bir fark var mı?

Saygılarımla

• dark noontec in klonudur. onun için aralaraında bir fark yoktur. dark ın akortek sitesinde teknik desteği vardır. noontec hakkında bir bilgim yok bu konuda. hangisini isterseniz alabilirsiniz.
  • Noontec V8 pro yine kullanıcı oyu ve yorumu almış,
    http://www.iboum.com/pr/noonv8p.php

Dark Media mania ise herhangi bir yorum almamış.
    http://www.iboum.com/pr/darkmm.php

Yani şunu öğrenmek istoyorum aslında. Birbiri arasında karşılaştırma yapıldığında bir biri arasında fark var mı acaba?

İki ürünüde kullanan kullanıcılar varsa yorum yapabilirler mi?

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: bekiry82

Noontec V8 pro yine kullanıcı oyu ve yorumu almış,

Yani şunu öğrenmek istoyorum aslında. Birbiri arasında karşılaştırma yapıldığında bir biri arasında fark var mı acaba?

Saygılar

dediğim gibi dark Türk markasıdır, akortek in ürünüdür. dışarda fason olarak yaptırılıp satılmaktadır bütün dark ürünleri gibi. onun için dışarda bulamazsınız.

forumda bunların uzunca bir konusu vardı yanlış ahtırlamıyoram ama sitede sorun olduğu için diğer sayfalara bakamıyorum. siz de netten araştırma yapabilirsiniz. akortek in kendi sitesinde forum konularında hem kullanıcı yorumları hem de teknik destek konusunda görüş ve yardım alabilrisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Noontec V8 pro yine kullanıcı oyu ve yorumu almış,

Saygılar

dediğim gibi dark Türk markasıdır, akortek in ürünüdür. dışarda fason olarak yaptırılıp satılmaktadır bütün dark ürünleri gibi. onun için dışarda bulamazsınız.

forumda bunların uzunca bir konusu vardı yanlış ahtırlamıyoram ama sitede sorun olduğu için diğer sayfalara bakamıyorum. siz de netten araştırma yapabilirsiniz. akortek in kendi sitesinde forum konularında hem kullanıcı yorumları hem de teknik destek konusunda görüş ve yardım alabilrisiniz.

Saintroyo hocam Kimse kendi malını kötülemez. Şikeyetvar sitesinde kullanıcı yazılan şikayetlerin bilinçli olarak forumdan silindiğini yazmış. Bu nedenden dolayı o foruma güvenemiyorum açıkçası. DH de böyle bir karşılaştırma yapılmamış daha önce, ben göremedim.

Asıl konu şu ki;
    Gördüğüm kadarıyla reklam konusunda Dark çok başarılı, yazılım konusunda ise şikayetler var.
    Noontec ürünü direkt kendi üzerinden update edilebiliyor. Veya sitesinden direk dosya indirilip update edilebiliyor. Dark ta ise, farklı bir kaç adım var. Bu nedenle aralarında bir fark varsa, ona göre hen bilgi açısında yararlı olması adına hemde bu ürünlerden birini almaya karar verdiğimden ince eleyip sık dokuyorum.
    Noontec ürününün tek eksiği şu anda destek ile iligli zayıf olması, (forum sitesi vs yok. Bne göremedim.) Bu nedenle kullanıcıların yorum yapması bence burada en önemli etken.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiry82 -- 16 Mart 2011; 12:23:47 >

• ille bunlardan birini mi alacaksınız başka bir ürüne yönlemyei düşünmüyor musunuz?

içine hdd takılamamsı dışında bunlardan kat kat daha kaliteli olan ürünler var.

egreat r6 b gibi. ya da sigma çipine sahip

http://www.hepsidijital.com/DUNE-Dune-HD-Lite-53D_208114.html#0 gibi. bunlara hdd takılamıyor ama bağlanabiliyor ve torrent uygulamasında sahipler.
  • Kesinlikle bu fiyat eğrisinde diğer ürünlere açığım ve hala araştırmaya devam ediyorum. Fiyat performans konusunda ve benim aradığım kriterlere en yakın bu ürünler vardı. Ondan bunlarda takıldım.

Aslında int. HDD istememin tek sebebi dışarıda fazladan kablo ve bir kutu daha görmek istememem.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her iki üründen de vazgeçtim şu anda . Yeni bir ürün araştırıyorum inş. bu gün alacağım. Novatron NRT81WT . Her iki markada da yeterince şikayet ve giderilmemiş problem okudum. (Hak yemek olmasın noontec ten okadar şikayet yoktu.)
    Bende çin malına veya klon cihaza para vermektense, orj bi ürün almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Saygı duyduğum bir arkadaşmda aynı ürünü almış, çok ta memnunmuş. Bende araştırdım. cihaz süper.

Alıyorum sanırım. aldıktan sonraki izlenimlerimi paylaşırım .

Saygılar
  • quote:

Her iki üründen de vazgeçtim şu anda . Yeni bir ürün araştırıyorum inş. bu gün alacağım. Novatron NRT81WT . Her iki markada da yeterince şikayet ve giderilmemiş problem okudum. (Hak yemek olmasın noontec ten okadar şikayet yoktu.)
    Bende çin malına veya klon cihaza para vermektense, orj bi ürün almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Saygı duyduğum bir arkadaşmda aynı ürünü almış, çok ta memnunmuş. Bende araştırdım. cihaz süper.

Alıyorum sanırım. aldıktan sonraki izlenimlerimi paylaşırım .

Saygılar

hayırlısı olsun o zaman..
  • Teşekkürler . Fakat neden anlayamadım.

Fikrimi değiştirmemde senin de katkın var açıkçası. İllede bu ikisimi diye sorunca daha bir düşündüm konuyu.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiry82 -- 17 Mart 2011; 15:07:11 >
  • quote:

Teşekkürler . Fakat neden anlayamadım.

Fikrimi değiştirmemde senin de katkın var açıkçası. İllede bu ikisimi diye sorunca daha bir düşündüm konuyu.

Saygılar.

ok anlamında ki smile ı koydum fakat resim çıkımadı sorun yok yani
  • VATAN BİLG. KAMPANYA YAPMIŞ.

NOVATRON NTR81WT MODELİNİ ALDIM. ELİMDE BULUNAN BÜTÜN MEDYALARI OYNATTI. USB ÜZERİNDEN ERİŞİM VE OYNATMAYA BAŞLATMA HIZI ÇOK BAŞARI.

BANA BU ÜRÜNÜ ÖNEREN ARKADAŞIMI ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİM HEMEN :D

ŞU ANA KADAR BENDEN TEK BİR EKSİ ALDI:
    - UFACIK FANI VAR AMA YÜKSEK DEVİRLE DÖNDÜĞÜNDEN YANINA GELDİĞİNİZDE FANI DUYABİLİYORSUNUZ.

KONUNUN DEVAMINI NOVATRON OLARAK AÇILMIŞ ÜRÜN İNCELEMESİ BÖLÜMÜNDEN AKTARACAĞIM.

SAYGILAR
  • quote:

VATAN BİLG. KAMPANYA YAPMIŞ.

NOVATRON NTR81WT MODELİNİ ALDIM. ELİMDE BULUNAN BÜTÜN MEDYALARI OYNATTI. USB ÜZERİNDEN ERİŞİM VE OYNATMAYA BAŞLATMA HIZI ÇOK BAŞARI.

BANA BU ÜRÜNÜ ÖNEREN ARKADAŞIMI ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİM HEMEN :D

ŞU ANA KADAR BENDEN TEK BİR EKSİ ALDI:
    - UFACIK FANI VAR AMA YÜKSEK DEVİRLE DÖNDÜĞÜNDEN YANINA GELDİĞİNİZDE FANI DUYABİLİYORSUNUZ.

KONUNUN DEVAMINI NOVATRON OLARAK AÇILMIŞ ÜRÜN İNCELEMESİ BÖLÜMÜNDEN AKTARACAĞIM.

SAYGILAR

memnun kalmanıza sevindim. tekrardan hayırlı olsun.
  • Bence Dark Novatrondan daha başarılı bir ürün. Ben de epey araştırma yaptım. Çok şikayet kısmına gelincede, dark 100.000 tane sattıysa, diğer markalar 1000 tane sattıysa satış rakamına göre dark hakkında daha fazla yazı olması normal gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erto77

Bence Dark Novatrondan daha başarılı bir ürün. Ben de epey araştırma yaptım. Çok şikayet kısmına gelincede, dark 100.000 tane sattıysa, diğer markalar 1000 tane sattıysa satış rakamına göre dark hakkında daha fazla yazı olması normal gibi geliyor

Ben Dark ve Noontec markalarını uzun uzadıya araştırdım. (Bu ürünlerin hepsinin eksik olduğu yanlar mevcut)
    Merkalar hakkında direkt olarak yorum yapmayayım.
    - Şu anda almış olduğum ürün ile ilgili sadece şunu söylemek istiyorum, çalıştırmadığı hiçbir format, alt yazı yok ve çalışmayan hiçbir uygulaması yok. (Torrent, İnternet hizm. ve network hizm.)
    - Bunun yanında ürünün yazılım güncellemesi sık çıkıyor.
    - Marka uluslar arası pazarda olan bir marka.
    Bunlar benim bu ürünü seçmemde etkili olan şeylerdi.
    Diğer markalarda ise öncelikle yurtiçi desteği ve sonra yurtdışı desteğinin az olması.(Olmaması), yurtiçinde sadece bir forum sayfasından ve bir kişiden destek alabilmek ve olumsuz yapılmış bir çok şikayet, direkt olarak kullanıcılardan aldığım olumsuz yorumlar, bu ürünleri almaktan vazgeçmemi sağladı.
    Novatron ürününü almamış olsaydım veya almayacak olsaydım ve daha çok maddi imkanım olsaydı PH c200 alırdım. Ama bu ürün çok pahalı... Oda olmasaydı birçok isteğimden feragat edip WD Live TV alırdım.
    (Ürünü almakla bitmiyor, mutlaka problemler çıkacak. Ama bu çıkacak problemlere net çözümlerin sunulması ve bunu sunacak bir muhatap olması hepsinden daha önemlidir.)

Saygılar.

• Bende noontec V8 kullanıcısıyım şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
    Torrentinde problem yok wifi adaptörü ile çok pratik bir şekilde netten film indirip izleyebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.