Şimdi Ara

NORMAL KULAKLIĞI 7.1 KULAKLIK YAPMAK AYNI KALİTEYİ VERİRMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla baya bu konuyu tartıştık herkes kendini avutuyor (belkide ben de dahil konuyu açmamın sebebi o )o diyor sen boşuna para verdin ben normal kulaklığımı bir program ile 7.1 yaptım filan diyor tamam yazılımsal olarak bu mümkün onu biliyorum herkes biliyor ama

sizce o kadar insan enayi mi de hala 7.1 ve ya 7.1 virtual alıyor

yoksa bu program işe yarıyor ama 7.1 virtual kalitesine yaklaşamıyormu bile çünkü anladığım kadarıyla bazı insanlar gerçek 7.1 kullanmadan ses arkadan geliyor bak bak diye söylüyorlar diğer bir kısmı ise programı kullanmadan direkt olarak salakmısınız filan diyor ben de 2 kulaklık vardı biri normal 100 liralık bir kulaklık program ile onu denedim evet fark var ama gerçek 7.1 virtual tadını benim için yarısını bile vermedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• cok agir market aldatmacasi o. 300-500 liraya 7.1 diye aldigimiz kulakliklar zaten normal surround kulaklik uzerlerinde yazilim var. uzerlerindeki ses suruculerini sayman lazim gercekten kulakligim 5.1 7.1 mi diye.

onu gectim gercek surround ses icin bile ayri ses karti lazim dolby live destekli falan cok uzun ve sacma muhabbetler ses muhabbetleri. kimi analog sese laf ettirmez mesela vs vs.

senin dedigine gelirsek sunu diyebilirim ; tamamen psikolojik. sendeki kulakligi bilmiyorum ama yuksek ihtimal o da virtual yani normal yazilim. e ayni mantikta dumduz kulakligi da yazilimlayabilirsin. onemli olan surucu sayisi demistik ya o hesap
  • cok agir market aldatmacasi o. 300-500 liraya 7.1 diye aldigimiz kulakliklar zaten normal surround kulaklik uzerlerinde yazilim var. uzerlerindeki ses suruculerini sayman lazim gercekten kulakligim 5.1 7.1 mi diye.

onu gectim gercek surround ses icin bile ayri ses karti lazim dolby live destekli falan cok uzun ve sacma muhabbetler ses muhabbetleri. kimi analog sese laf ettirmez mesela vs vs.

senin dedigine gelirsek sunu diyebilirim ; tamamen psikolojik. sendeki kulakligi bilmiyorum ama yuksek ihtimal o da virtual yani normal yazilim. e ayni mantikta dumduz kulakligi da yazilimlayabilirsin. onemli olan surucu sayisi demistik ya o hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rosarius R kullanıcısına yanıt

evet kulaklığım sanal ama

dediğim gibi normal kulaklığı sanal yaparak da denedim sesler kısık geliyor kulaklığı zaten 7.1 virtual diye almamıştım siparişten 1 hafta sonra kutu geldiğinde anladım ama gerçekten fark ettiriyor

• Aradaki fark beynin kandırılması. Sanal surroundda ses gecikmesi yapılır. Kulaklığın birinden ses gelirken diğerinden aynı ses farklı senkronda ve seviyede gelir. Dolayısıyla beyin manüple edilerek çevresel ses alınıyormuş gibi olur. Her durumda gerçeği ile sanalı arasındaki fark dünyalar kadar tabi.
    Razer tiamat gerçek 7.1 mesela. Her iki kulaklıkta da farklı yerlere konumlandırılmış 5er tane sürücü var. Yani toplamda kulağınıza 10 adet hoparlör takıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt

hayır o konuyu biliyorum ama 7.1 sanal bir kulaklık ile normal kulaklığı bir program ile sanal yapmak aynı ses kalitesini verirmi diyorum bendeki kulaklığı 7.1 yapınca çevreden gelen ses daha kısık geldi kulağıma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.