Şimdi Ara

Normal laptoptan 3D film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıradan normal bir laptoptan, televizyonda izlediğimiz 3D görüntüler gibi laptobumdan da 3D film izleyebilir miyim televizyonun gözlüğü aracılığıyla?

Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Demem o ki red-cyan değil normal 3D olarak izlemem mümkün mü?

• İzleyemezsiniz ekran kartınız 3d destekliyorsa modeli yazmadığınız için soruyorum 3d destekli tv yada monitöre bağlarsanız izleyebilirsiniz.
  • şimdi G75VX 3D modelinde izleyebilir miyim peki ? Ve filmde akıcı olarak ?
  • Tabi g75vx'te gözlükle izleyebilirsin ama uzun süre izlemek yoruyor gözü tabi film seyredilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

İzleyemezsiniz ekran kartınız 3d destekliyorsa modeli yazmadığınız için soruyorum 3d destekli tv yada monitöre bağlarsanız izleyebilirsiniz.

Yazmayı düşündüm ama bilmediğimden yazamadım. Ama driverını biliyorum. Belki işe yarar. NVIDIA GeForce 8600M GT. Sürüm 310.90
  • merhaba , aynı isme sahip 2 konu açmıssınız benim gibi yeni üyesiniz galiba yanlıslıkla actınız :)
  • quote:

Tabi g75vx'te gözlükle izleyebilirsin ama uzun süre izlemek yoruyor gözü tabi film seyredilebilir.

peki bu filmlerin olduğu bir site var mı ? Çünkü bazı 3D filmlerde uyumsuzluk varmış G75VX de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apfell

quote:

İzleyemezsiniz ekran kartınız 3d destekliyorsa modeli yazmadığınız için soruyorum 3d destekli tv yada monitöre bağlarsanız izleyebilirsiniz.

Yazmayı düşündüm ama bilmediğimden yazamadım. Ama driverını biliyorum. Belki işe yarar. NVIDIA GeForce 8600M GT. Sürüm 310.90

Ekran kartınız baya eski 3d çizimler için grafik özelliği var ama nvidia'nın 3d vision denilen 3d video aktarım özelliğine sahip değil aktarım yapmayabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apfell

quote:

Ekran kartınız baya eski 3d çizimler için grafik özelliği var ama nvidia'nın 3d vision denilen 3d video aktarım özelliğine sahip değil aktarım yapmayabilir.

3D vision fotoğraf görüntüleyici diye bir şey var masaüstünde. bununla bir ilgisi olabilir mi?

• Ayrıca NVIDIA denetim masasında 3D ayarları var.

http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrvrk.png
  • İşte onlar 3d grafik çizimler için 3d vision ayrı bir olay,3d vision ne işe yarar burada yazıyor bunun için 3d destekli bir ekran olması gerekir bu program aracılığıyla belki olabilir tv ekranında ne kadar sağlıklı olur bilinmez çünkü bazı arkadaşlar 2d ekranı 3d ekrana çeviren programlar var ama normal 3d kalitesini vermiyor diyorlardıhttp://www.nvidia.com.tr/object/3d-vision-main-tr.html
  • quote:

İşte onlar 3d grafik çizimler için 3d vision ayrı bir olay,3d vision ne işe yarar burada yazıyor bunun için 3d destekli bir ekran olması gerekir bu program aracılığıyla belki olabilir tv ekranında ne kadar sağlıklı olur bilinmez çünkü bazı arkadaşlar 2d ekranı 3d ekrana çeviren programlar var ama normal 3d kalitesini vermiyor diyorlardıhttp://www.nvidia.com.tr/object/3d-vision-main-tr.html

Programın ismini söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma gelmedi baya zaman oldu ayrıca ücretli programdı demosuda işe yaramıyordu.
  • quote:

Aklıma gelmedi baya zaman oldu ayrıca ücretli programdı demosuda işe yaramıyordu.

Paralı olması önemli değil. Ama adını unutmuşsunuz. Canınız sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.