Şimdi Ara

Normalde zayıflatan çaylara inanmazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akrabam var lop lop yagli kilolu biseydi 4 ay sonra gordum baya zayiflamis 1 kisi cikmis icinden ve hala oyle bir ekmek vs yiyor ki şaşıyorum çay kullanmiş harbi harbi işe yariyor mu bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkçe öğretmeni lazım öncelikle.

ikinci mesele ise, "zayıflayacağınızı söyleyen mucizevi" bitkisel olan/olmayan hiç bir ürün sizi zayıflatmaz. gıda takviyesi olabilir, bu kilo verme sürecini hızlandırabilir fakat oturduğunuz yerden kilo veremezsiniz.

• Metabolizmayı hızlandırıp hızlı yağ yakmaya yarayan bitkisel ürünler mevcut. Yeşilçay gibi. Ancak üstteki arkadaşında dediği gibi ekstra bir şeyler yapmadan kilo verileceğini sanmıyorum sadece çay ile. Egzersiz vs gibi yapmak gerek

• Hızlı verilen kilo hızlı geri alınır çünkü alışkanlıkları değişmemiş hala 1 ekmek yiyor diyorsun.

ayrıca o tarz ürünler(yeşil çay veya kafein içeren ürünler hariç) vucut sağlığını baya bozuyor bana sorarsan düzenli spor ve diyet yapmak bu tarz kestirme yollara girmekten daha iyidir çünkü hızlı giden hızlı gelir
  • Hayatında yoğunluk ve kısıtlama yoksa git spor yap, en temiz şekilde kilonu ver hemde fit bir görüntüye kavuş...Sadece diyet ve beslenmeyle verilen kilo öyle güzel bir görüntüye yol açmaz.

Ben hayatımın büyük bölümünde lisanslı futbol oynadım, fit bir görüntüm vardı. Fakat Üniversite'ye başlayınca bıraktım, hem üniversitede hem sornasında kilom arttı vücut görüntüm değişti.

Diyet vs deneyeyim dedim 2 verdim 1 aldım 1 verdim 3 aldım kiloyu, sonra vücut geliştirmeye başladım ve arkasından dövüş sporları yaptım. Keşke hep spor yapsaydım diyorum.

O yüzden bitki çayları kafasından çıkın, sağlıklı beslenin adam gibi yiyin...Ne diye kendinize yemekle acı çektireceksiniz ? Günde 1 saat spor yapsan yeter, haftada 4 5 kere gidersen dinamik fit bi görüntün olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.