Arkadaşlar bu norton ghost un xp de çalışması için herhangi yapılması gereken başka bir ayar varmıdır. ve hangi sürümü xp pro da düzgün çalışır. Mesela benim ilk aklıma gelen service pack lari kurmadığım için ghost çalışmıyor olabilirmi? Çalışmamasından kastım ise her iki dosya sistemi(fat32,ntfs) de dahil olmak üzere norton ghost 6 versiyonundan 9 versiyonuna kadar tümünü denedim. ghost almada herhangi bir problem yok,diğer hdd ye aktarmamda herhangi bir problem yok, işlem bitip sıkıştırdığı dosyayı açtıktan sonra xp açılış yazısına geliyor ve bu şekilde kalıyor. makina donmuyor. sizce sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
hersey normal olduguna gore aktardıgın harddiskteki xp işletim sistemi guvenli kipte acılıyorsa ekran kartını kaldır yeniden kur sorun cozulur...
donanım farklılığı varsa olabilir
diğer makinanın donanımları tamamiyle aynı. güvenli kipte de açılmıoyr makina.
Önce BIOS'u güncelle, DOS driverlerinin tam çalışması açısından ( Ghost için gerekli )
Anladığım kadarı ile makinende 2 HDD takılı, bunun 2.sinin kablolarını çıkar birde öyle dene. Muhtemelen HDD'ler DOS ortamında tam olarak tanıtılmamış veya Boot eden HDD ön sıraya getirilmemiş. ( Bu çok önemli )
Kolay gelsin ve iyi çalışmalar. KitapGibi
Norton Ghost u xp de kullanmayı detaylı anlatacak bir baba yigit aranıyor DETAYLI
quote:
Orjinalden alıntı: mky71 Norton Ghost u xp de kullanmayı detaylı anlatacak bir baba yigit aranıyor DETAYLI
Norton Ghost dosyasını aç ve içinde tutorial diye bir klasör var orada flash ile hazırlanmış yardım ve nasıl yapıldığına dair anlatım var oradan bak ve DETAYLI, DETAYLI, DETAYLI öğren derim. Eğer Ghost yoksa elinde benim sitede Norton 2003 Ghost var ordan indir ve kur sistemine.