Şimdi Ara

Norton + Kaspersky + Nod32 4 + Avast = kurup tek tek denedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun yıllardır norton kullanıyorum kafemde kullandığım akın soft cafe plus daki bir problemin norton güvenlik duvarından kaynaklandığını düşünerek test etmek istediğim için genelde önerilen virüs programı olan kaspersky ı hem test etmek hemde varolan kafe programımın sorununu çözmek amacı ile 2011 ve 2010 sürümlerini test ettim nasıl test ettin derseniz ayrıca birşeye gerek yok sistemi aşırı derecede kasıyor meşgul ediyor forumlarda baya bir konuda göz atmıştım kaspersky yorumlarda kimi kastığını kimi ise normal karşılamış kasmıyor demiş.
    ama şunu belirteyim norton un yanında kaspersky resmen daha aşırı kasıyor norton hiç varlığını dahi belli etmiyor . bir internet sayfası açarken bişe sistemi meşgul ediyor saniyelikde olsa ikinci sayfayı açarken bile yine etkiliyor . sonuç olarak kaspersky 2010 2011 sürümleri hakkında bilgi arayanlara faydalı olabilir diye açtım bu konuyu benden kesinlikle eksi not aldı. bu arada avast ıda test ettim gözünün önündeki virüsü es geçiyor virüs olarak görmüyor. esed nod32 4 anti virüs de aynı şekil sistemi kasmıyor diyebiliriz ama onunda virüslerden yana koruması tam değil. yok norton daha çok kasar diyenler çıkar belkı ama kendileri test edip görsünler . kaspersky koruyor ama gereksiz yere çok kasıyor sistemi. avast ve nod32 sistemi yormuyor fakat virüslerden yana etkileri %70 lerde %100 korumayı sağlayan gördüğüm kadarıyla norton 2009 2010 sürümleri sistemide kasıyor diyemem.

• dediğiniz gibi norton şuan en az kasan internet security lerden biri.kaspersky da 1-2 ay lisanslı kullandım internet sayfasına girerken sayfanın gösterim hızını acayip yavaşlatıyor.avast 5 dediğiniz kadar virüs kaçırdıgını sanmıyorum.sanırım avast 4 denediniz.uzun zamandır avast 5 kullanıyorum sorun yaşamadım virüsten yana ve en az kasan antivirüslerden biri kesinlikle
  • symantec in bulma oranı %98,6 a yakıın avast 5 %97,3,

kaspersky'in bulma oranı avastla kafa kafaya ..
    Avast 5 bence ücretsiz olmasına rağmen hem hızlı hem de başarılı. Karanlık yerlerde işi olmayanlara ve online bankacılık işlemleri yapmayanlara ''güvenlik duvarı + avast 5 '' yeterli bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 20 Haziran 2010; 20:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

symantec in bulma oranı %98,6 a yakıın avast 5 %97,3,

kaspersky'in bulma oranı avastla kafa kafaya ..
    Avast 5 bence ücretsiz olmasına rağmen hem hızlı hem de başarılı. Karanlık yerlerde işi olmayanlara ''güvenlik duvarı + avast 5 '' yeterli bence..

hocam avast 5 tutmuşunuz bayadediklerim yönünde çıktı değilmi antivirüs?

yada sizi başkasıyla karıştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 20 Haziran 2010; 20:08:20 >

• anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

%100 korumayı sağlayan gördüğüm kadarıyla norton 2009 2010 sürümleri sistemide kasıyor diyemem.

arkadasım %100 koruma sağlayan anitivirüs yoktur
  • ARKADAŞIM SEN SADECE KASPERSKY NİN KÖTÜ YÖNELRİNİ BULMUŞSUN 2011 EN ÇOK ÖDÜL ALAN KASPERSKY ÇIKTI ARAŞTIR BAK İSTERSEN HEE DOĞRUDUR BİRAZ FAZLA KULANAA BİLİR CPU. AMA ÇOK İYİ Bİ KORUMA SAĞLAR BEN 500 TANE VİRÜS İNDİRDİM 500 ÜNÜDE 30 SANİYEDE BULDU İNTERNET SECURİTY 2011 VE DAHA NELER NELER... HEE BEN NORTON KÖTÜ DEMYORUM AMA NORTON KASPERSKY DEN SOPNRA GELİR GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ANTİVİRÜS NORTONUDA TAVSİYE EDERİM AMA KASPERSKY KADAR PIRATİK DEĞİL.... SEN KABUL ETSENDE ETMESENDE KASPERSKY 2011 EN İYİ ANTİVİRÜS... MESELA KASPERKY 2011 DE OLAN ÖZELLİKLERİN Bİ ÇOĞUDA NORTONDA YOKK... LÜTFEN İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME. HEM BELKİDE SENİN SİSTEM KÖTÜDÜR BENM BİLGİSAYAR 6 GB RAM 1GB EKRAN KARTI vs.
    HİÇTE KASMIYO... BU ARADA BENM 2 TANE BİLGİSAYAR VAR BİRİNDE KASPERSKY İNRTERNET SEC... DİĞERİNDE NORTON İNTERNET SEC... YÜKLÜ....

Edit: Arkadaşlar bunları yazdığımda 14 yaşımdaydım biraz atarlı konuşmuşum anlayış gösterin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 8 Nisan 2014; 19:46:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BU ARADA ARKADAŞIM SENİN YAPTIĞIN TEST AMATÖR TEST BENİMKİSİDE ÖYLEDİR... ANTİVİRÜS FİRMALARININ YAPTIĞI TESTLERE BAK KASPERSKY İNTERNET SEC...2011 PROFESYONEL TESTLERDE BİRİNCİ..
  • Kaspersky herzaman 1.tercihimdir.2.tercihim ise eset smart security diğerlerinide denedim ama fazla verim alamadım ısınamadım
  • ben norton av 2011 ve guvenlık duvarı olarakta gene lısanslı onlıne armor premıum kullanıyorum cok saglam koruma kurduguma ınanıyorum kolay gelsın
  • Burdaki herkesin yorumu kişisel bence. Bizim yapabileceğimiz testler amatördür , doğru. Ama bir pc antivirüs yüzünden kasıyorsa o antivirüs iyi ama "verimli" değildir. Norton 2010 u bir güvenlik duvarı problemi yüzünden kaldırdım ve o günden beri avg internet security 2011 lisanslı olaraqk kullanıyorum ve ben bunca sene niye bunu kullanmadım diyorum Bu arada bilmeyenlere söyleyeyim; avg dünyanın en çok kullanılan 3 antivirüs programından biri ve dünyanın kaspersky lab ile birlikte profosyonel antivirüs testlerini uygulayan ve antivirüslere puan veren bir firmadır ;) ;)
  • En son avg övüldüğü için dayanamadım hortlattım

Hiçbiriniz McAfee dememişsiniz. Kullanmayanlar bence kullansın derim. Güvenilirlik ve verimlilik açısından benden tam not aldı. TTneetin kampanyası ile gelen sürüm bence harika. Lisansı da tek bilg için bedava(Limitsiz tarifelere).

T.S.K. Dahil bir çok kamu kurumu McAfee kullanmaktadır.

Tavsiye ederim.
  • kaspersky sistem iyiyse öneririm. Ardından avast internet security öneririm. avastı önermemin nedeni ise sistem açılışında daha sistem açılmadan tarama yapabilmesi ve birçok inatçı bulunmayan yada silinemeyen virüsü hiç zorlanmadan silmesidir bu özellik diğer antivirüslerde de olması lazım bence.
  • Avast antivirüs'ünde sistem başalamadan çalışma özelliği var. Samet 52 'nin belirttiği gibi bazı antiviruslerin zorlandigi konularda avast zorlanmiyor.
    Avast antivirüs hakkındaki bilgilere ulaşabileceğiniz ve indirme için bağlantı bulunan site linkini aşağıda belirttim. indirmek istiyenler göz atabilirler.
    Avast Antivirus
  • Bana göre avast-microsoft security essentials-güvenlik duvarı yeterli avast:sistemi ilk önce tarıyo 1 virüs buldu mesela diğerleri antivirüsten saklanıyo ama avast biligsayarı resetledikten sonra tekrar tarama yapıyor ve size diğer tehlikeli virüsleri buluyo benim PC de WİNDOWS klasöründen 2 virüs çıktı Pc açıkken tüm antivirüslerden sıyrılıp kaça bilen virüsler var o yüzden en iyisi avast Tam sistem tarama=1 virüs-------------Reset atınca PC WİNDOWS BAŞLATILIYOR GELMEDEN TEKRAR YAPILAN TARAMA=5 virüs (2 si windows klasöründen)
    1-avast !
    2-Microsoft Security Essentials
    3-Güvenlik Duvarı
    Yeterli (2- sadece orjinal windows veya loader yapılmış windowslara kurulabilir----yani orjinal görünümlü--------
    2-Microsoftun hafif sessiz antivirüsü 3- den daha etkili)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerror

Bana göre avast-microsoft security essentials-güvenlik duvarı yeterli avast:sistemi ilk önce tarıyo 1 virüs buldu mesela diğerleri antivirüsten saklanıyo ama avast biligsayarı resetledikten sonra tekrar tarama yapıyor ve size diğer tehlikeli virüsleri buluyo benim PC de WİNDOWS klasöründen 2 virüs çıktı Pc açıkken tüm antivirüslerden sıyrılıp kaça bilen virüsler var o yüzden en iyisi avast Tam sistem tarama=1 virüs-------------Reset atınca PC WİNDOWS BAŞLATILIYOR GELMEDEN TEKRAR YAPILAN TARAMA=5 virüs (2 si windows klasöründen)
    1-avast !
    2-Microsoft Security Essentials
    3-Güvenlik Duvarı
    Yeterli (2- sadece orjinal windows veya loader yapılmış windowslara kurulabilir----yani orjinal görünümlü--------
    2-Microsoftun hafif sessiz antivirüsü 3- den daha etkili)))))

Norton 2014 diyorum başkada birşey demiyorum avast ıda denedim . övdüğünüz şeyin faydası şu konuda olabilir sistem açılmadan tarıyor dediniz ya . mevcut kurulu bir windows un üstüne virüslü şekilde iken virüs programını kurarsanız . ama windows modunda norton virüs varsa siler zaten avast ı test ettim ama inanın norton 2014 en iyisi diyebilirim. tabiki bu birazda kim ne kullanıyorsa onu övüyor gibi ama ben hepsini denedim kullandım

• Bence Windows Defender tek başına yeterli bir antivirüs yazılımı. Kaç yıldır kullanırım hiçbir sorun çıkartmadı. Yakalaması gereken yerde iyi yakalıyor gerçekten. Eskiden Avast kullanırdım ancak Microsoft sağolsun öyle bir ihtiyacım kalmadı artık.

İnsanın biraz da kendisinin antivirüs olması lazım. Her şeyi bir programa güvenerek yapmak ne kadar mantıklıdır?
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Kardeş ama Nortonu bende denedim PC yi kasıyo ve online security Software Updater gibi ek şeyler yok avast kasmıyo ve agresif moda ayarlayınca tüm tehlikeleri algılar ancak nortonun windows açılmadan tarama yapması gibi bi özellik yok
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Kardeş benimde 8 gb ram yani System le karşılaştırma Cpu sınırlarsın falan ama ben kaspersky kullandım arayüzü dar ve zor kaspersky virüs algılıyacak ya (Pc %50 işlemciyi kasperssky a adıyo ve kasıyo bu sebeple virüs senin Pc ne hemen girebilir tepki süreside önemlidir kasper ve nortonu bu yüzden tavsiye etmiyorum örneğin [PUP] uzantılı dosyalar PC nin zayıf noktasını algılayıp System32 veya Windows(LocalTemp(Hız ince ayarları) kısmına yerleşir ve PC ni yavaşlatır bu virüsü avast! anında tespit edebiliyo
  • Bu arada avast 5 falan eskidi şimdi 2014 özelliklerini değerlendirelim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.