Bildirim
Norveç Balıkçı Köyleri ve Evleri
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok iyi , merak ettiğim bir şey var seyehatlere tek gitmek mi daha iyi turlar ile gitmek mi ? -
Merhaba, teşekkürler. Bu seyahat amacına, yapmak istediğiniz, görmek istediğiniz yere göre değişmektedir. Ben genel olarak kendi seyahatlerimi kendim planlıyorum. Biz 4 kişi gittik mesela bu şekilde bir tur bulunmuyor. Turlar genelde daha turistik yerlere yapıldığından bana çok hitap etmiyor. O yüzden kendim gezip görmek istediğim yerleri planlayıp arkadaşlarımla veya yalnız gidiyorum. Ulaşım vs. alternatiflerine göre de araba kiralama, konaklama gibi şeyleri ayarlıyorum. -
Daha önce 2 defa yurt dışına çıktım artık tur olmadan çıkmak istiyorum , sizce hangi ülke ile başlamalıyım ? -
Eğer dil konusunda sıkıntınız yoksa, yakın avrupa ülkelerinden başlayabilirsiniz. Bu gezip görmek istediğiniz ülkede olabilir. Dil konusunda problem ve kendinize güven sıkıntısı yaşıyorsanız Balkan ülkeleri, Gürcistan gibi vizesiz ülkeler size güven kazandırmak konusunda daha yardımcı olacaktır. Vizesiz Balkan Turu yazım size yardımcı olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X