Şimdi Ara

Norvec'i merak ediyor musunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
14
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanalın ilk takipçilerinden birisiyim :) severek izliyoruz abim
  • Vatandaşlık alma konusu nasıl? Bir de tıp okuyan birisi orada iş bulabilir mi? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: damdaki deli

Yere düşen somonları ne yapıyoruz?

3 kere öpüp alnimiza koyuyoruz galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Abi ben de norveçteyim. Neresindesin? Tanışak ya iki çay börek belini kırak.

Ålesund´de yasiyorum. goruselim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hackergame

Vatandaşlık alma konusu nasıl? Bir de tıp okuyan birisi orada iş bulabilir mi? Teşekkürler

doktorluk diploma olarak uyusuyor mu bilmiyorum ama denklik saglansa bile norvecce ogrenmen sart. vatandaslik icin ise buraya gelip uzun sureli yasama vizesi aldiktan7 yil sonra tam vatandaslik alabiliyorsun
  • Bu karsilastirmayi ne kadar cevaplayabilirsin bilmiyorum ama yine de soracagim. Isvec, Danimarka ve Finlandiya’da yasamaktan ne farki var? Iskandinav ulkelerini komple ayni goruyorum ben ama mutlaka farki vardir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda çok fazla 0 mesajlı üye veya katılım tarihi 2018 olan üye var.

Konu sahibinin alternatif hesapları galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Konuda çok fazla 0 mesajlı üye veya katılım tarihi 2018 olan üye var.

hayatimda hic bir alanda boyle bir seye girismedim, daha once de bahsettigim gibi kanal ile ilgili hic bir maddi beklenti icerisinde degilim. ve ben boyle bir insanken senin boyle bir ithamda bulunman ne kadar yaralayici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorhane_norvec

quote:

hayatimda hic bir alanda boyle bir seye girismedim, daha once de bahsettigim gibi kanal ile ilgili hic bir maddi beklenti icerisinde degilim. ve ben boyle bir insanken senin boyle bir ithamda bulunman ne kadar yaralayici...

İtham için kusura bakmayın. Özellikle son 1 yıldır 0 mesajlı üyeler veya katılım tarihi çok yeni üyeler bu amaçlarla kullanılıyorr. Forumda gaz millete gaz vermek için, birinci hesabını övmek için veya birilerine sövmek için bu yöntem sık sık kullanılıyor.

Bunu kişisel algılamayın, sürekli bunlarla karşılaşınca bu hale geliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

İtham için kusura bakmayın. Özellikle son 1 yıldır 0 mesajlı üyeler veya katılım tarihi çok yeni üyeler bu amaçlarla kullanılıyorr. Forumda gaz millete gaz vermek için, birinci hesabını övmek için veya birilerine sövmek için bu yöntem sık sık kullanılıyor.

Bunu kişisel algılamayın, sürekli bunlarla karşılaşınca bu hale geliyoruz.

sana pm attim. buraya da yazayim.

umarim adminler bu iddiani ciddiye alir ve herkesin ip'sinden tek tek adreslerini bulup yayinlarlar. ve asil gercek ortaya ciktiginda herkesi yargilamamak gerektigini anlarsin.

not: bundan once yapilanlar veya burada ki sistem vs. hic bilmedigin, tanimadigin birini yargilamak icin yeterli done degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Bu karsilastirmayi ne kadar cevaplayabilirsin bilmiyorum ama yine de soracagim. Isvec, Danimarka ve Finlandiya’da yasamaktan ne farki var? Iskandinav ulkelerini komple ayni goruyorum ben ama mutlaka farki vardir tabi.

isvec ve norvec oldukca benzer. ekonomik olarak da cok yakinlar birbirlerine. danimarka ve finlandiyayi hic bilmiyorum. ama norvec kadar zengin ulke olmadiklarini biliyorum.
    kisi basina dusen gelir ve refah seviyesi olarak norvec aralarinda en yuksek olani.
  • Simdi ben yeni ekledigim videonun linkini burada guncel olarak paylassam, forum kurallarina aykiri bir sey mi yapmis oluyorum? biri aydinlatabilir mi?
  • Motorhane_norvec kullanıcısına yanıt
    Olesun cok uzak abi yahu! Oslo moss taraflarina ne zaman gelirsiniz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Olesun cok uzak abi yahu! Oslo moss taraflarina ne zaman gelirsiniz :))

yaz aylarina dogru gelecegim galiba... mayis-haziran olabilir
  • Norvec'in en batisina (Vestkapp) motosiklet ile gittim ve bu sirada bir suru guzel manzara, yollar vs bana eslik etti. izlemek isterseniz videosunu kanala attim.
  • Bu martta tromsoye gidicem aile yakınımız var onlarda kalıcaz 3 4 gün güzel olcakmış fakat soğukmuş ben antalyadan geliyom doncam herhalde martta.
  • Beni evlatlık alsanız orda yaşayabiliyor muyum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Kanalın hemen hemen geçen yıldan takipçisiyim özetlemek gerekirse çekilen videoların amacı para kazanmak ,
    ünlü olmak işte ne bileyim o tip şeyler değil gerçekten ülke ilgili bilgiler işte oradaki yaşam şartları , çalışma şartları , eğitim şartları , kültür farklılıkları vs. gibi eğer merakınız varsa ve 3-5 güzel yer görmek istiyorsanız kesinlikle öneririm. Zaten kanaldan 2-3 video izlerseniz videoyu yapan kişinin youtube'dan gelecek aylık 15-20 dolara ihtiyacı olmadığını görebilirsiniz.

sagol, tesekkur ederim ama matematikte bir yanlis var.
    kanali 1 bucuk senedir isletiyor olmama ragmen su an itibariyle biriken toplam para (aylik degil bak toplamda, ilk gunden beri :) ) 35dolar :)
    100uncu aboneye gonderdigim balaklava zaten 35 dolardan fazla ediyordu :)

dolayisiyla yemisim youtube'un parasini. ben onlara ayda vereyim o parayi benim videolari duzenleyip paylassinlar. 15 dakikalik bir video 7-8 saatimi aliyor :)

15dklık videoyu editlemek 8 saat mi alıyor?

• hocam mesleğiniz nedir ? orada mekatronik teknisyenleri'nin durumu nedir ?
  • Hocam başka bir meslek grubu hakkında da soru sormak istiyorum :D Mühendislikte iş imkanları nasıl? Kolayca iş bulunabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.