Şimdi Ara

NosTale Görev Yardım...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alt resimdeki görevi bi türlü yapamadım bilen söyleye bilir mi??

NosTale Görev Yardım...!!!!

resim gözükmesse altta linki var

https://store.donanimhaber.com/0b/d3/a6/0bd3a60a67ea6081ba24f5cefc8e2e5f.png

oda olmadı :D

http://a.imageshack.us/img693/8846/57131199.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage77 -- 1 Eylül 2010; 19:24:36 >

• ee cevap yokmu....????
  • selam bak şimdi maceracılar için üretim aletlerine tıkla asil gerdanlığa tıkla gerdanlığın varsa olur tıkla orda gerdanlık resmi varya ona 2 kere tıkla sonra varsa normal gerdanlık işe yarar.üretimi tıkla olur.
  • Senden malzemeleri birleştirip kolye yapmanı istiyor neresini anlamadığını anlamadım.
  • arkadaşlar 23 lwl görevi yürüyüşçü koaren ve kenko öldür ve ışıldayan parçaları topla diyo bu ismi geçen hayvan veya canavar her neyse nerde bulunur aceleee yardıımm pleeaassee !!!!
  • ya biz tamam da nasıl bulcaz onu bi resim gönder
  • bende o item varda celları nerden bulacam ne koysam kabul etmiyo meslek lv line gel dim ama o görev yüzünden meslek seçemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeşim tamam da biz bu cellon u nerden bulacaz ya

• merak ettiğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz 72archer 53mage ve 47swordsmanim vardır
  • Yaww arkadaşlar şu 18 19 lvldeki maden görevini nasıl yapcaz ikidebir geberiom herkes yapmış bi ben yapamıom
  • EEEE cevap yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benarx -- 30 Eylül 2011; 15:25:09 >
  • s.a beyelr ben şimdi nostale görew var pek anlıyamdım [Soraya Still konuş eğer bundan varsa] [Radalın kırmzıı yüzüğü]bide [Soraya Still ile konuş bundan varsa [Radalın mavi yüzüğü] Byler bu görewi yapan yada bilen lütfen cevap yollasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.