Bildirim
Not isteme taktikleri verin :D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer aran iyiyse hocam teşekkür almam lazım evdekilere söz verdim bir 70 verseniz alıcam de çabuk de karneler basılmak üzere
bu arada 2 dönemi topluyorsun biliyorsun değil mi ? -
Veli n konusabilir bence.cocuk cok uzuluyor evde falan gibi seyler ise yarayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisher38 -- 11 Haziran 2014; 1:12:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacılar sizin yazdıklarınıza bakmayı unuttum çarşamba günü gittim hocanın işi vardı konuşturmadı dedim notum bu böyle notları ihtiyacım var dedim ismimi verdim eve gittiğimde düzelmişti bu arada onur belgeside aldım çok şaşırdım hiç beklemiyordum 2 belgeyle eve geldim.Bu arada taktiklere bak yazdığınız için saolun ama Hiç vermeseydiniz daha iyiydi.İyi forumlar.Konu kilit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomac -- 14 Haziran 2014; 21:03:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X