Şimdi Ara

Not ort. ile yatay geçiş ve yaz okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben not ortalaması ile yatay geçiş yapmayı planlıyorum. Ancak geçmek istediğim üniversitenin yönetmeliğinde 1. sınıfa dair bütün dersleri dönem kaybı olmaksızın CC üstü olmak kaydıyla vermem gerektiği yazıyor. Sonuçlar henüz açıklanmadı ancak kalma veya C aşağısı not getirme ihtimalim olan bir ders var.

Üniversitenin yatay geçiş takvimine baktığımda okulumun yaz okulunun bitiş tarihinden sonra yatay geçiş başvurusu yapabildiğimi görüyorum. Bu durumda kaldığım veya düşük not aldığım dersi yaz okulunda verirsem başvurum kabul edilir mi? Yani yönetmelikteki dönem kaybı ile alakalı olan kısımla ilgili bir sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-316FE44FA -- 29 Mayıs 2018; 1:54:31 >

• Ayni dertten muzdaripim, bilgisi olan lutfen bilgilendirsin. ITU'ye sordugumda sorun olmaz dendi fakat bilemiyorum.
  • Hocam İtü sorun olmaz dediyse olmaz herhalde. Bu arada ben de İtü'ye geçmek istiyorum. Tam isabet oldu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende bunu düşünüyorum fakat şöyle bir sorun olabilir. Mesela senin 3 agustosta bitiyor olsun sinavin yatay gecis tarihi son günde 8 agustos olsun senin notunu hoca 5 gün icinde girmez se eger transkripte kaldi olarak gozukmeye devam edecek bu nasil olacak

• Yusufuix Y kullanıcısına yanıt
    Akademik takvimde sınavların açıklanma tarihi belirli. Epey bir süre var başvuru tarihiyle arasında. O açıdan bir sıkıntı olmayacak. Ancak üniversiteden üniversiteye değişebilir tabii bu tarihler. O yüzden iyice araştırmakta fayda var.
  • Benim de öyle problemlerim var, siz geçiş yapabildiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.