Şimdi Ara

notbook ile masa ustu ADSL uzerinden baglanti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumdaki yazilari okudum (gozumde bozuldu :)) ama aradagim cevabi bulamadim' kafamda karisti aacikcasi.. Ben yeni bir dizustu aldim ve masa ustumdeki bilgileri bu makinaya cekmek istemekteyim.. (dvd yazicisini kullanmak istiyorum)..
    Elimde :
    1- Notbook WIFI ILE ADSL bagli..
    2- Masa ustu ADSL nin dort portundan birine kablo ile bagli..
    3- 4 Port - kablosuz ADSL modem..

var. Yardimci olursaniz sevinirim.. Simdiden tesekkurler..

• iki bilgisayarda da
    Denetim Masası>Ağ kurulum sihirbazı nı çalıştır.
    2 defa ileriye tıkla sonra
    diğer i işaretle ve yine ileriye tıklayarak ve ekranda çıkan yazılara dikkat ederek ilerle.
    iki bilgisayarda da çalışma grubu adını aynı olmasına dikkat et.
    ve dosya paylaşımını açmayı unutma.
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim ama, bir türlü beceremedim.. Masa üstü, kendini ve diz üstünü görüyor; kendini görüyor paylaşıma açtığım dosyaları görüyorum ama diz üstüne ağda görüyor ama malesef içine girilemiyor .. Diz üstü ise ne kendini nede masa üstünü görüyor.. Var bir işin ince detayı ama bir şeyi atlıyorum galiba..

yardımlarınızı bekliyorum..

Birde benim sonyde iki bilgisayarı bağla gibi bir uygulama var bunu usb kablolar arasında yapabilrimiyim..
  • modemin frewall kapalı olduguna dikkat et.... İkisine de aynı grup altında topla.. workgrup felan gibi onu kontrol et..
  • teşekkürler modem kontrolü masa üstünde, vede dedğiniz gibi yaptım ama nafile.. şu mesaj çıkıyor..

... erişelemez..Bu ağ kaynağının kullanımına izniniz olmayabilir.Erişim izniniz olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisi ile temasa geçin ..

grup isimleri aynı.. zaten masa üstünde dizüstünün ismi gözüküyor ama temas kurulamıyor.. Diz üstünde ise hiç kimse göxükmüyor. Ortak çalışma grubu ismi var yanlız.. bilg. gözükmüyor.. Aynı mesaj ondada çıkıyor..
  • dikkat edin: biri kablolu, diğeri kablosuz
  • evet baştan belirtmiştim.. zaten donanım şeklini.. varsa bir püf noktasını paylaşalım.. Çünkü çoğu kişi bunu denemek isteyecektir..

kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bir eternet kablosu buldum vede her ikisinide kablolu bagladim ama nafile .. Masa ustu kendisi ve dizustunu goruyor ve kendi paylasima acilan dosyalara giriyor fakat dizustu ye girilemiyor .. Mesaj yukarda yazilan mesaj..

Dizustunde ise calisma grubu gozukuyor fakat hic bir bilg. gozuknuyor ve gene ayni mesaj hatasi cikiyor..

cozemedim ben bu isi vaz geciyorum... ya 1-2 gb bir usb bellek alip bilgileri dizustune tasiyip oradan dvd ye aktarmayi dusunuyorum.. biraz masrafli olcak ama cozemedik ag sorununu..
  • masaüstü bilgisayarında paylaşıma açtığın klosörlere dizüstü için yetki ver.
    not: siteye bugun üye oldum ve butun cevapladığım sorular yetkiyle ilgili. nedense çoğu arkadaşımız bunu gözardı ediyor ve yetkilendirmeleri yapmıyor, sonrada neden erişimim yok diye kendilerini üzüyorlar.
  • dostum antivirus programlarını gecici olarak durdur guvenlik duvarını kapat firewall ı lerin hesini kapat kablolu kablosuz farketmes goruyosa sorun yoktur...
  • Firewall kapatiyorum sozde gene ayni mesaj geliyordu ama antivirusu kapatmadim (norton yuklu acaba omu yapiyor..) birde yarin bu sekilde deneyecegim.. Sorun zaten firewall de gozukuyor.. Birde dizustunde SpySubtract prog. var oda yapabilirmi...

Ilgilendiginiz icin ayrica TESEKKUR ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.