Şimdi Ara

Note 2 Ciddi Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Note 2 telefonumda tuş kilidi devreye girip telefon ekranı kararınca tekrar açılmıyor. Naparsanız yapın görüntü gelmiyor. Telefon numaramı çeviriyorumi çalıyor. Ama ne telefondan ses geliyor, ne de görüntü. Telefon tamircisine verdim. Her şeyi araştırdım yapamıyorum diyor. Telefondaki arıza ne olabilir, tamir edilebilir mi, bu tamiri kim yapar?

• Telefonla uyumsuz bir program neden oluyor olabilir. Mesela arkadaşın nexus 4 e nooz... isimli ses programını yükleyince buna benzer bir durum olmuştu. Bende note 2 ye noom walk kurunca kilitten geç çıkmaya başlamıştı. Telefon açıldığında son uygulamaları silin büyük ihtimal düzelir. Ya da direk wipe yapın tüm uygulamaları silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkaplan

Telefonla uyumsuz bir program neden oluyor olabilir. Mesela arkadaşın nexus 4 e nooz... isimli ses programını yükleyince buna benzer bir durum olmuştu. Bende note 2 ye noom walk kurunca kilitten geç çıkmaya başlamıştı. Telefon açıldığında son uygulamaları silin büyük ihtimal düzelir. Ya da direk wipe yapın tüm uygulamaları silin.

Wipe yaptım. Bir çok kez fabrika ayarlarına aldım, düzelmiyor. Yazılımsal değil gibi gelmeye başladı.
  • runoman R kullanıcısına yanıt
    Note 2 deki takılmalar ve donmalar için orjinal rom un tekrar yüklenmesi önerilmiş ana konuda bir arkadaş videosunu yeni paylaşmıştı. Ona bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: runoman

Merhabalar. Note 2 telefonumda tuş kilidi devreye girip telefon ekranı kararınca tekrar açılmıyor. Naparsanız yapın görüntü gelmiyor. Telefon numaramı çeviriyorumi çalıyor. Ama ne telefondan ses geliyor, ne de görüntü. Telefon tamircisine verdim. Her şeyi araştırdım yapamıyorum diyor. Telefondaki arıza ne olabilir, tamir edilebilir mi, bu tamiri kim yapar?

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun telefonla boşuna ugrasmayin telefonu öyle önünüze gelen her telefoncuyada vermeyin çoğu anlamaz
    Ayni olay on gün önce benimde başıma geldi ne yaptıysam yapamadım stock rom yükledim kaç defa wipe yaptım telefon açılıyor ekran açıkken sıkıntı yok ama ekran kapanıp uyku moduna girdimi ne yaparsan yap bir daha açılmıyor taaki bataryayi cikarana kadar. Benim telefon garantili olduğu için geçen servise verdim ana kartı degistiler bir hafta içinde aldim suan kullanıyorum hic bir sıkıntı yok sizinde garantisi varsa servise verin garantisi yoksa yine kendi servisine gösterin bir fiyat alın kaça mal olur öğrenip öyle yaptırın. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: runoman

Merhabalar. Note 2 telefonumda tuş kilidi devreye girip telefon ekranı kararınca tekrar açılmıyor. Naparsanız yapın görüntü gelmiyor. Telefon numaramı çeviriyorumi çalıyor. Ama ne telefondan ses geliyor, ne de görüntü. Telefon tamircisine verdim. Her şeyi araştırdım yapamıyorum diyor. Telefondaki arıza ne olabilir, tamir edilebilir mi, bu tamiri kim yapar?

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun telefonla boşuna ugrasmayin telefonu öyle önünüze gelen her telefoncuyada vermeyin çoğu anlamaz
    Ayni olay on gün önce benimde başıma geldi ne yaptıysam yapamadım stock rom yükledim kaç defa wipe yaptım telefon açılıyor ekran açıkken sıkıntı yok ama ekran kapanıp uyku moduna girdimi ne yaparsan yap bir daha açılmıyor taaki bataryayi cikarana kadar. Benim telefon garantili olduğu için geçen servise verdim ana kartı degistiler bir hafta içinde aldim suan kullanıyorum hic bir sıkıntı yok sizinde garantisi varsa servise verin garantisi yoksa yine kendi servisine gösterin bir fiyat alın kaça mal olur öğrenip öyle yaptırın. .

Teşekkürler. Aydınlatıcı oldu. Demek ki bunun çözümü ana kart değişimi. Artık değerse değiştirtirim. Fiyata bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.