Şimdi Ara

note 2 yi tablete cevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar izlemiş oldugum bir videoda note 22 yi tablet formatına ceviren bir durum söz konusu ama oyle tema felan degil resmen işleyiş ve görseller tablet kıvamında ben yabancı bir video oldugu için anlayamadım bunun nasıl yapıldıgı konusun da bana yardım ederseniz sevinirim herkese saygılar

• Mevluut M kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın note 22 yazılmıs note 2 olacak
  • Sanırım rom falan bilmiyorsun. Googlea note2 tablet rom yazdım ve sonuçlar dökülüverdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Sanırım rom falan bilmiyorsun. Googlea note2 tablet rom yazdım ve sonuçlar dökülüverdi.

iphone herseyi yaptım jailbreak tan tut cracklli uygulamaların hepsini ama samsun serbest oldugu için pek ihtiyaç duymadımyani rom ve root işlerinde daha yeniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevluut

quote:

Sanırım rom falan bilmiyorsun. Googlea note2 tablet rom yazdım ve sonuçlar dökülüverdi.

iphone herseyi yaptım jailbreak tan tut cracklli uygulamaların hepsini ama samsun serbest oldugu için pek ihtiyaç duymadımyani rom ve root işlerinde daha yeniyim

yani rom o yolamı cekiyor galiba ögrenmem gerek
  • quote:

quote:

Rom olayı bambaşka bi dünyadır kardeşim kürekli uygulama yüklemek özellikten bile sayılmaz androidde
    Gm discovery aldım ve ilk hafta 5-6 kere rom attım telefona, benim emektar gio'nun da görmediği rom kalmamıştı.

• quote:

quote:

quote:

Rom olayı bambaşka bi dünyadır kardeşim kürekli uygulama yüklemek özellikten bile sayılmaz androidde
    Gm discovery aldım ve ilk hafta 5-6 kere rom attım telefona, benim emektar gio'nun da görmediği rom kalmamıştı.

evet yardımın için tesekkur ederim son bir sorum olacak cihazı romladıktan sonra geri dönüsümüz oluyor demi herhangi bir riski yok galiba sen 4 5 kere rom yapabildiğine göre bende simdi dusunmeye basladım yinede hersey için sagol hocam

• Mevluut M kullanıcısına yanıt
    Sonradan telefonun orijinal romunu internetten bulup geri dönebilirsin. Overclock gibi uç işler denemediğin sürece sorun çıkmaz Hatta samsungun servisinin burnunun kılıyım, telefonu hard brick yani türkçesiyle felç ettim ve garantiye götürdüğümde sıvı teması diye alıp güncel romu yüklemişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 4 Eylül 2013; 0:50:18 >
  • quote:

Sonradan telefonun orijinal romunu internetten bulup geri dönebilirsin. Overclock gibi uç işler denemediğin sürece sorun çıkmaz Hatta samsungun servisinin burnunun kılıyım, telefonu hard brick yani türkçesiyle felç ettim ve garantiye götürdüğümde sıvı teması diye alıp güncel romu yüklemişlerdi

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Daha önce bende çok sayıda ucuz atlatışlarım oldu, özellikle odin deki "fail" yazışı insanı çok heyecanlandırıyor. Ayrıca overclock işi sakat, ondan mıdır bilmiyorum kaç kere rom yüklememe rağmen sisteme bi ağırlık çöktü. (150'nin üzerinde rom yüklemişimdir.)

• quote:

arkadaslar izlemiş oldugum bir videoda note 22 yi tablet formatına ceviren bir durum söz konusu ama oyle tema felan degil resmen işleyiş ve görseller tablet kıvamında ben yabancı bir video oldugu için anlayamadım bunun nasıl yapıldıgı konusun da bana yardım ederseniz sevinirim herkese saygılar

ParanAndroid ROM unun son sürümünü yüklersen bahsettiğin şeyi yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.