Bildirim
Note 3 ekran parlakligi kendi kendine dusuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Web tarayıcı ayarlarını düzeltmeniz gerekiyor. Ayarlar kısmında, ekran parlaklığı ile ilgili kısım var. Ayrıca ben kendi web tarayıcısını kullanmıyorum. Dolphin kullanıyorum. -
o ayarda ekran parlaklıgı %100 en parlakta ayrıca tek web de değil oyunlarda falanda yapiyor bunu yabancı forumlarda araştırdım bu sorun genel sanırım bu sorunu yaşayan bir çok kişi var ama bir türlü çözüm bulamadım -
Sanırım o aşırı ısınmayı engellmek için sistem tarafından yapılıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İsinma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ısınmadan dolayı pixelleri korumak için yapıyor sanırım. Beni de şaşırtıyordu bu durum özelşikle oyun oynarken. Artık ekran parlaklığı bir tık kısık kullanıyorum. Hem parlaklık değişmesi olmuyor hem şarjım biraz daha uzun gidiyor.
Teşekkurler cevap için sanırım çözümü yok bu durumun belki ilerde samsung güncelleme ile çözer diyecemde pek sanmıyorum :/ -
Ortamdaki isiga gore ayarli o ozellik + sarjin kapistesi dustukcede azaltir kendisini
bence cortex a7 işlemci mantıgına geçiyorr byük yük altında o yüzden oluyor işlemci mantıgını degıştıdıgı zaman -
yok mu bu sorunun çözümü...saçmalık resmen adamın psikolojisini bozuyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 15 Ocak 2014; 23:39:07 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine titriyor
- yurda giriş kontrolü başarısız
- türkçe mp3 indir
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- samsung account nedir
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- samsung en çok satan telefon
- samsung s23 fe özellikleri
- samsung s27
- samsung israil"e destek veriyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X