Şimdi Ara

Note 3 Performans düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi benim şöyle bir sıkıntım oldu bu konu hakkında sizlerden bilgi almak istedim.
    Yaklaşık 2 ay önce Note 3 n9000 siyah aldım. Yaklaşık bir hafta önce telefonu yere düşürdüm ve camında hiç kırık olmadan içindeki ekran çatladı ve aynı gün içerisinde 650 tl bayılarak tekrardan yaptırdım. Telefoncu bütün arka mekanizmayı değiştirdi ve bunun orjinal olduğunu belirtti. Yetkili samsung bayisi olduğunu söyledi.
    Neyse asıl konu ben telefonu düşürmeden önce antutu benchmarktan 35.000 küsür puan alırken şuanda 25-29 bin arası bir rakam alıyorum ve aralarda hafif donmalar ve kasmalar oluyor. Bu olay inanılmaz canımı sıkmaya başladı çünkü telefonu ilk aldığım zamanlar canavar gibi çalışıyordu. Şunuda belirteyim sürekli cleanmaster ve alloneboxtoll kullanıyorum. Şişme yapmasın ve temiz bellek olsun diye
    Sizce sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir. Telefoncu gözümün önünde takıp çıkarttı herşeyi bir şeyi çalmış olması imkansız ama acaba bir temassızlık mı vardır ya da nedir?

• Bence dandik bir mekanizma kurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik bir mekanizma kurdu derken neyi kastediyorsunuz ekranla arkasındaki yer alan kasaya mevcut sistemleri yerleştirdi
  • Tanimadiginiz bilmediginiz bir telefoncuya niye guveniyorsunuz telefonculardan hic samsung teknik servisi olur mu cakma malzeme kullanmis olabilir

• https://www.google.com.tr/search?q=note+3+kasa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yvJ3U6rRM4bnPN6ZgdgC&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1360&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ZeAseRtpQp0RbM%253A%3BGxdQkDQJLE5SwM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.akilliphone.com%252Fup%252Fu%252Fw%252FSamsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-Orjinal-Orta-kasa-Beyaz-Kamera-Lens--Diger_1_4149.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.akilliphone.com%252Furun_detay.aspx%253FID%253D15006%3B598%3B602

Bana samsung kasasının kodunu filanda gösterdi kutusunun orjinal olduğunuda gösterdi. Gönderdiğim likteki gibi ekran ve arka kasa değişti sadece antutu benchmark sonuçlarına baktığımda cpu işlemci filan aynı olarak duruyor ama anlamadığım birşekilde hem düşük skor hemde performansta aralarda düşüş var sebebi ne olabilir?

• Telefonu kullandıkça bu değerler belli bir seviyeye kadar düşer telefonunuzu sıfırlayın kurun bunu gene aynı değerleri aldığınızı göreceksiniz.. Performans düşüklüğü ekran ile alakalı olması çok zor hele ki orjinal parça kullanıldıysa Performans düşüklüğü samsung'un beceriksizliğinden
  • Teşekkür ederim cevabınız için fabrika ayarlarına mı döndürmem gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fabrika ayarlarına mı döndürmeliyim yoksa teknik bir arıza varmıdır :)
  • Arkadaşım döndür yazılımsal olabilir.

• recovery moda bağlanıp wipe data reset yaparsan ilk gün ki gibi sıfırlanır telefon
  • Cleanmaster kullanip telefona can cektirmezsen belki daha yuksek alabilir. Cleanmaster yukleyecegine greenify yukle. Sen cleanmaster ile kapatirsan uygulamalar kendini bir sure sonra tekrar acar ve acmak icin haliyle telefonu somururler. Ram birak dolu olsun eger senin multitaskingini engellemiyorsa sorun yok. Ram ne kadar dolu ya da bos olursa olsun hep ayni enerjiyi harcar haliyle bos ram de ÇÖPTÜR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.