Note 4 cihaz şarjım almıyor ve cihaz açılmıyor. Yedek bataryayı taktığımda cihaz yüzde 11 şarj ile başladı ve 2 dk içinde şarj bitti kullanmadığım halde. Cihazı nasıl kendine getirebilirim. Cihazı home + ses açma + power tuşu ile gelen menü den sıfırladım ama hala düzelmedi. Problem neyden kaynaklı olabilir. Cihaza sürüm güncellemesi yapılırken kardeşim bataryasını çıkarmış takmış ondan olma ihtimali varmıdır konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
Selamlar;
Bende şarjın bir anda tükenmesi, %20-30larda kapanıp açılmama ve şarja takınca %0 dan başlama gibi bir sorun vardı. 4 ay boyunca telefon servise gitti geldi, batarya, anakart, kasaya kadar değiştirdiler sorun çözülmedi bir türlü...
Birgün yabancı bir forumda note 4 kullananların orjinal batarya değilde, anker marka bir batarya ve hızlı şarj özelliğini kapatarak sorunu çözdüklerini okudum. Anker marka batarya bulamadım ama deji olanı aldım ve hızlı şarjı kapattım. 2-3 aydan beride sıfır sıkıntı ile kullanıyorum. 12 saati çıkaramayan telefonum şu an 2 günü zorluyor.